katancic 1 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan kao sto i sam naslov kaze zeleo bi da cujem misljenja vasa o ovome motoru!! imam nameru da ga kupim medjutim jako se premisljam posto do sada nisam cuo lepe price o ovome modelu!! kazu da je kartkotrajan, da ne prelazi vise od 10,000 hiljada km bez generalke, da rikava lamela, druga brzina!! kakva su vasa iskustva???? misljenja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano April 5, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan To je HARD enduro motor, tako da ako je vozen po sumi kilometraza nije bitna.... Vec STANJE!!!! A oni koji su vozeni po ulici, izgledaju LEPSE i OCUVANIJE ali im je uglavno DUSA IZVADJENA...... A i generlna nije strasna, posto je pristupacan, jednostav za radi i SAMO JEDAN CILINDAR>>>> Ovisi i za koju ga namenu planiras.... Pozz Boban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan za voznju po gradu uglavnom!!Volim kad mi adrenalin proradi zato i hocu da uzmem hard enduro!!Zbog ubrzanja i snage!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 5, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio, ali 10.000 km bez generalke moze cak i KTM ;D, tako da je to malo nevjerovatno. Mislim (ako je imao ulja u sebi) da bi bio veliki podvig da se skenja za 10K km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Komentarisali smo sa Gaborom na sajmu u vezi dobrog uspeha WR450 na Pariz-Dakar imajuci u vidu manju kubikazu od konkurencije, i cini mi se da rece da im svaki dan montiraju novu masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Komentarisali smo sa Gaborom na sajmu u vezi dobrog uspeha WR450 na Pariz-Dakar imajuci u vidu manju kubikazu od konkurencije, i cini mi se da rece da im svaki dan montiraju novu masinu treba imati u vidu pod kakvim uslovima se voze ti motori ali svaki dan nova masina to bas ne zvuci najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan ja kolko znam i kolko sam upucen to je visoko turazna masina i da zbog toga ne traje dugo jer je iz male kubikaze izvucena velika snaga!! Ali voleo bi da cujem misljenja od nekoga ko je posedovao ovaj motor i ko ga je vozio bez mazenja kolko mu je trajao i da li je bilo nekih problema sa njime?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja kolko znam i kolko sam upucen to je visoko turazna masina i da zbog toga ne traje dugo jer je iz male kubikaze izvucena velika snaga!! Ali voleo bi da cujem misljenja od nekoga ko je posedovao ovaj motor i ko ga je vozio bez mazenja kolko mu je trajao i da li je bilo nekih problema sa njime?? opet procitaj rbobanov post lepo ti je napisao sa obzirom da ne kupujes nov motor zavisi u kakvom je stanju i gde je vozen . visoko turazna masina za grad nijeti resenje , motor koji ima snagu a ne brzinu da bi vozio brzo moras zajebati ili bolje receno uzeti mu dusu , a onda staceti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2100 Napisano April 5, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u oglasima zozon prodaje CRF 450 x. Odlican i bice ti dovoljan za grad. I vise nego... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...