Jump to content

Moto Zajednica

4 imbecila i Avala ili ti zato na nas dizu hajke II

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 168 postova

mene su krajem prošle godine obišli na istom potezu suludom brzinom obilazeći Lastin autobus suprotnom trakom u krajnje nepreglednoj desnoj krivini. to nije ni brza, ni riskantna, nego samoubilačka voznja. lepo je čuti da su još uvek čitavi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 576 postova
  • Motocikl: MS 1000DS, Apeninac

ja verujem da ovde ljudi vecinom voze penzionerski i neka "normalna" voznja im je nenormalna...

ima ludaka ali moguce i da je prica preuvelicana...

to su RRRRrrrr ovi a ne neke afrike i ostali tenkovi

znaju oni da se provuku kroz guzvu...

Jedno je sigurno....ja ne bih sigurno vozio iza autobusa,pa makar me na ovom forumu proglasili za retarda!!!

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Pa, vidi ... zavisi. Ja bih nekada i iza autobusa vozio :) Juče sam npr dolazio kući iz Temerina (nekih 90-tak km) i nisam terao mašinu preko 5000 obrtaja. To je max 100 km/h... U glavnom mi i odgovara takva vožnja... Treba znati uživati i u tome, a ne samo gas do daske... No, različiti smo, pa to ti je...

• Free Rider, 126 postova
  • Motocikl: Kawasaki En 500

Jedno je sigurno....ja ne bih sigurno vozio iza autobusa,pa makar me na ovom forumu proglasili za retarda!!!

A po magli?  ;D

• Svrati ponekad, 163 postova

Ljudi pa nije to nista cudno. Ima puno decaka koji nabudze Yuga i voze ga ko na reli stazi. Posebna prica su BMW, AUDI i ostali bolidi. Juce se vracam sa Divcibara i vozim nizbrdo...Lepe krivine, ali jako los asfalt, tako da ne idem preko 60 -80 kroz krivinu....Moja leva, dugacka a iz suprotnog pravca BMW ko iz puske i to u mojoj traci...Nagazio decak po gasu i da me nije video i smotao, ode u istoriju...

Sve su to decacka sranja i dokazivanja. Ne pravdam njihovo ponasanje, samo tvrdim da nije nista cudno. Dok neko od njih ne padne i razbije se u takvoj voznji - nece prestati. Prosto ne razmisljamo na isti nacin.

Jos jedna sitnica. R motori su male bebe za SUPERMOTO. R-om mozes da "divljas" van grada a sa ovim supermoto cudima i u gradu i van njega. Krajnja brzina im je manja ali zato su laksi, okretniji, upravljiviji....

Dakle nemojte pljuvati ( samo )  po R-ovima. Ipak je sve do vozaca i njegovog mentalnog sklopa.

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Ma samo debele kazne i bice sve u redu.Miso...Prijavi to u nadleznu policijsku stanicu kod komandira.Prvi suncan dan,postave Famu a nize niz put jednu patrolu i zavrseno je.Nema divljanja na Avali.  ;D.....

Desavalo se mnogo puta da pogine u vozac auta jer mu ludak uleti u auto.Za mene se ne sekiram mnogo ali ako vozim dete sigurno bih poludeo da mi ugrozi sina za koga zivim. >:(

U sustini ima babuna i autima a ne samo motrima.Ja i dalje smatram da su kazne stvorene za Srbe.

post-3824-1287907036531_thumb.jpg

post-3824-12879070366014_thumb.jpg

• Drug član, 3040 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Lepo sam napisao dva RRRRRrrrrr i dva KTM. Nisam naglasio da su SM, ali mi se to, nekako, podrazumeva sa firmom, onaj RC8 /ili kako bese/ bas retko vidjam.

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Miso,ta ekipa se stalno vozi na toj relaciji i stalno se tako voze,ralacija im je BG-Kosmaj i nazad.Neke od njih Raja poznaje,kaze da vezbaju za motohepening.Mene su obrijali par puta,isao sam sa kolima i video kako ludo voze.

U pravu je Pera i ja sam na njih naišao u prošlu nedelju. Ja sa Kosmaja a oni ka Kosmaju. Fantastična četvorka.  :P

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

....

to su RRRRrrrr ovi a ne neke afrike i ostali tenkovi

znaju oni da se provuku kroz guzvu...

Kako kad...    :'(

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

ja uopste ne razumem ljude koji divljaju motorima, zar nije lepse voziti 40-50 i u svakom momentu biti u mogucnosti sici sa motora, trknuti do trafike pa prestici motor pre nego dodje do krivine i nastaviti voznju? jeste da malo nerviraju penzosi na biciklima i klinci na rolerima jer se smeju dok te obilaze ali se naviknes posle nekog vremena ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Varadero 1000

ja uopste ne razumem ljude koji divljaju motorima, zar nije lepse voziti 40-50 i u svakom momentu biti u mogucnosti sici sa motora, trknuti do trafike pa prestici motor pre nego dodje do krivine i nastaviti voznju? jeste da malo nerviraju penzosi na biciklima i klinci na rolerima jer se smeju dok te obilaze ali se naviknes posle nekog vremena ;D ;D ;D

Za divljanje postoji staza,bilo za kros ili r-ove ali takvi likovi nemaju m_da da izadju na stazu ili znaju da su tamo 0 pa ni ne pokusavaju.

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Varadero 1000

Mislim da je divljanje motorom na ulici moze da se poredi recimo kao kad bokser ide ulicom i u nekom trenutku zavali nekog prolaznika,to je njegov sport i dosao mu je momenat ? ;)

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind 650

e lepo je pricala moja pokajna baba:

"SINE MOZE KAKO TI HOCES,ALI DOKLE CE TAKO MOCI..NE ZNA SE"

mudro zborila baka  ;)  , a i ako im poraste ona stvar stace kad im se uplete u lanac  ??? ???  ;D ;D ;D    nicija nije do zore gorela tako da... :-X

Mislim da je divljanje motorom na ulici moze da se poredi recimo kao kad bokser ide ulicom i u nekom trenutku zavali nekog prolaznika,to je njegov sport i dosao mu je momenat ? ;)

pa zar se to tako ne radi ??? ??? ??? ;D

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Samo da momci ne plate skupu skoli kao sto sam ja platio kada sam divljao sa eRom i grunuo u auto sa vecombrzinom od 150km/h dve godine sam se lecio i jadva sam preziveo.......

Ali sto neko rece mladost ludost imao sam 20 godina jbg. mislio sam da se metci odbijaju od mene i da mozda mogu i kroz kola da prodjem..kad ono izgleda da bas i nije tako....sve u svemu jako skupa skola a i rulet....

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Mene je pre neki dan presekao RRRrrr koji me je obišao dok sam obilazio traktor sa sve sejalicom koja viri po metar sa svake strane. Vozio sam oko 90 (gde je dozvoljeno 50) a on je pored mene prozujao sa jedno 190 ako ne i više. Prvo sam se presekao jer ga apsolutno nisam video a posle sam bio besan jer da sam otišao 20 cm levo završio bih ispod traktora. Ok bilo pa prošlo i šta sad? Ttreba li da budem besan na sve vozače R motora? Ja to nemogu. Pa gde će voziti? Koliko znam kod nas baš i nema moto staza na kojima mogu da se voze motori po principu "plati pa se klati". Neka voze momci kako znaju i umeju i naravno koliko god dugo mogu. Meni je uvek lepo da vidim motoriste koji prolaze pored mene. Verovatno će me gomila ljudi sa foruma sada popljuvati zbog ovoga ali ja stvarno tako mislim. Na kraju krajeva retko ko i kupuje R motor da bi išao na pijacu sa njim. MOMCI SAMO NAPRED  ;)

• Ne silazi, 7466 postova
  • Motocikl: TDM 900

Meni je najgore kada me obilazi R ovi, ne vidim ih uopste u retrovizoru. Onda samo drzim upravljac pravo i ne menjam pravac da me ubiju.

• Drug član, 3040 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

@GailePA vazi i za Lencugu...

Nisi ukopcao... Nek tera, njegova stvar. Nije RRRRRrrrrrrrrrrr za zezanje. Stvar je u tome sto nece sebe da unesreci, nego onog jadnika sto mu ide iz kontre. Nije divljanje pocelo sa vama, sve sam to davno prosao, samo je pitanje smisla, toga da li ce taj da unesreci nekog ko je ni kriv ni duzan. Da nisam bio ja, da se sklanjam, skinuo bih tri majmuna. O cemu pricamo... Jedno je voziti ostro, preticati tamo gde nije bas uputno, drugo je ici na bezobrazluk i provuci se, racunajuci da ce neko, negde da se skloni.

Pa makar odgovarao za ubistvo, necu vise da im se sklanjam. Nek jedu sto su zakuvali. A onda im pisite u Crnoj hronici.... Mlad, steta, jadan. Ma debil, bre, bio je tu onaj brkica u pravu, ne treba da se razmnozavaju.

@misa, ma znamo nego se malo zezamo  ;)

doduse ako se malo potraze podatci videces da u sudaru motora i auta vozac auta nastrada 1:500 ili vise. tako da se ne brines kad si u kolima  :)

a kom je pisano da izgubi glavu taj ne moze od toga.

• Svrati ponekad, 399 postova

rc8 i ducati 996,cini mi se..od trga do slavije non stop,jos prosle sezone...svaki semafor...na zadnji,pa dokle stigne...

meni samo zao motora...dobre su to masine...greota da se onako akaju...

• Drug član, 1137 postova

cemu motor ako neces da ga teras tj akas

laganica je za bake i deke i za pozere pred kaficem...

btw rekoh jednom al da ponovimo

oni sto voze laganica tj po propisu su u daleko daleko daleko manjem broju od onih koji divljaju

da me neko pogresno ne razume, nisam ja za to suludo obilazenje gde se ne vidi sta je iza coska

samo kazem ovako generalno

• Svrati ponekad, 399 postova

cemu motor ako neces da ga teras tj akas

laganica je za bake i deke i za pozere pred kaficem...

btw rekoh jednom al da ponovimo

oni sto voze laganica tj po propisu su u daleko daleko daleko manjem broju od onih koji divljaju

razumem ja teranje tj akanje...al ne razumem dizanje na zadnji na svakom semaforu...kad cujem tupi udarac pri padu tocka na tlo,najezim se...

a ovo drugo sto si rekao je delimicno tacno...sve vise i vise vidjam ljude koji voze motor kao kola...stoje u redu...jbg,pa bas zato i vozim motor,da ne bih stajao u redu ko budala na 30C

i ova dvojica,na ktm-u i ducati-ju....nisu bas ni klinci...imaju po 30ak god...

• Ne silazi, 7466 postova
  • Motocikl: TDM 900

@Dark

Kako nije zajebano, nema nista i odjendaput prosvira pored mene. Ja inace vozim u kraj (desnom stranom trake) i imam obicaj da obilazim rupe, kamenje i sl. Da se potkacimo ode mast u propast... Inace ne rade samo oni to, vec i automobilisti. Tako me nabije i onda nemam ni pola metra do ivicinjaka i stvarno mi je stresno nekada da vozim. Probao sam da vozim i normalno po sredini trake ali onda mi stalno neko svira, psuje, obilazi me pa koci ispred mene i sl.

------------------

Generalno moj stav da sve sto se krece u saobracaju je regulisano zakonom. Pa bilo to auto, pesak, skuter od 49cc, Goldwing, CBR 1000 RR... Zakon vazi za sve i niko nema pravo da ga krsi zato sto vozi R koji je pravljen za trku i tome sl. Pa sta bi onda rekao vozac buldozera koji ide na gradiliste, cemu buldozer ako ih sve ne pogazim i razbijem? Odgovornost je velika prema sebi, ljudima, Bogu, da bi se neko tako ponasao. Nije sramota biti normalan i vaspitan, a sramota je da vam uzimaju po 5000 dinara svaki put jer sami niste sposobni da se kontrolisete i pazite na druge.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja