djura 28 Napisano Decembar 3, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Majku mu.... Dirty, Pablo, Smajseru....izgleda da cemo morati da menjamo kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 3, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kažeš da si kompletan??? A kad si zadnji put bio kod èika psihijatra :twisted: ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 3, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ima vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 3, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Shala, ljudi, kakva nova kaciga!? Hteo sam samo da vas obavestim o novom modelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Decembar 3, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Ima li to i kod nas da se nadje? Smesi mi se nova kaciga na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 4, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najavljujem nabavku doticne cim je uocim, pa cete (nadam se u skorije vreme) imati tekst iz prve ruke, ovaj, glave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 12, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju n100 ne bi menjao ni za n103 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...