bopk 1512 Napisano April 4, 2010 Drug član, 2009 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem centralni stender za super teneru. Nov, nemontiran. Isti kao na slikama. Cena 70e. Tel: 060/ 682 47 14 - Miki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano April 4, 2010 Drug član, 2009 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1472 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel prodan Stender i Crash bar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano April 23, 2010 Drug član, 2009 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel prodan Stender i Crash bar? Prodat je jedan crash bar i jedan stender ali ima jos. Najbolje da nazoves da se dogovorimo. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1472 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sinak, posto stender? Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan Jel može taj štender na moju kristinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2009 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sinak, posto stender? Pozz Vlajko za tebe 60e . Ovakav isti ima Zex pa mozes kod njega da pogledas kakav je i da pitas za utiske. @Dingdong mislim da ne moze kod tebe. Dosta je specifican deo gde se kaci za motor pa ne verujem da ce da pase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan tnx :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li slucajno neko odgovara za Hondu Transalp...ili da ne razmisljam o tome? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 2009 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da li slucajno neko odgovara za Hondu Transalp...ili da ne razmisljam o tome? Ne pase za Transalp Ovo je stender samo za super teneru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E ne vide se slike Bopk, aj ih okači opet ... neki momci iz turske su me izcimali za centralni pa mi daj neki meil kontakt pa nek te kontaktiraju ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 2009 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Posto se slike ne vide u prvom postu da ih stavim ponovo. E,da, i cena ide dole. Sad je 60e zvanicno a nezvanicno moze jos malo dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 2009 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Posto se slike ne vide u prvom postu da ih stavim ponovo. E,da, i cena ide dole. Sad je 60e zvanicno a nezvanicno moze jos malo dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 2009 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jos By bopkbopk at 2011-01-08 2 By bopkbopk at 2011-01-08 3 By bopkbopk at 2011-01-08 4 By bopkbopk at 2011-01-08 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 9, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan druze, jel ti to pravis ili uvozis odnekud? sta god da radis od ta dva, seti se drugara sa transalpovima. meni treba za ta650. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 2009 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan druze, jel ti to pravis ili uvozis odnekud? sta god da radis od ta dva, seti se drugara sa transalpovima. meni treba za ta650. pozdrav Made in Prokuplje . Drugar je pravio za moju ST pa mu ostale dimenzije i sad mu je lako. Za TA bi morao da ima taj motor kod sebe pa na licu mesta da pravi ili da mu se posalje uzorak tj fabrcki stender. Ova druga opcija je mnogo laksa. Ako imas od kog da uzmes i ako si voljan da posaljes javi se. Najbolje bi bilo da vas ima vise pa da trazimo neki popus' na kolicinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 9, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznajem nikoga ko ima stender za transalpa 650. Ako nadjem nekoga, pravićemo dogovor. Hvala ti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 984 Napisano Januar 10, 2011 Sindikat Samostalni Jahač, 373 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan jel paše na sve ST? od 90. do 95.godista,to me zanima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 2009 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan jel paše na sve ST? od 90. do 95.godista,to me zanima? Nisam 100% siguran ali mislim da pase na sve ST. Dosad je prodato nekoliko komada i pasovale su na svakoj. Cak ni ne znam koje su godiste bile ST. Nije mi ni palo na pamet da mozda nece da pasu Moj je motor 92god i sa foruma jos Zextreme ima ovakav. Ne znam koje je godiste njegova ST. Mogu da slikam deo na koji se kaci stender i da stavim dimenzije pa da ti izmeris kod sebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 10, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan isto je za sva godišta...zexova je kao i moja 89to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Januar 11, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odlican stender, sve preporuke!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2009 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Odlican stender, sve preporuke!!! Hvala Zex. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 984 Napisano Januar 11, 2011 Sindikat Samostalni Jahač, 373 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je jasno.Moja ST je generacija vasih hvala i čujemo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 597 Napisano Januar 12, 2011 drrmrr, 769 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Divota, idem za Bucince kod mne na vikendicu, svratim do Bopka , pazarim nogare....I posle pravim turu Beli kamen Pasjaca, Vidojevica... E zemo zemo video sam te na pumpi a ne znajem da si prokupcanin,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...