Bane-shadow 9 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko može da mi pomogne. Nikako ne mogu da nađem na forumu čoveka koji pravi crash-bar za transalpa,a znam da je tu negde. U napred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan scuba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan MarkoBNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Marko BNS,telefon je 063 622 241,sve pohvale i za cenu i kvalitet,ja sam kod Marka pravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje kolege dal ima majstor da mi napravi sisi bar sa drzacima za bisage za hondu sedov 600 1991god hitno mi je posto sezona je pocela a nemam gde da stavim opremu hvala unapred janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 6, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan aca_pn samo pročačkaj i eto njih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6472 Napisano April 6, 2010 Enduraš, 6419 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje kolege dal ima majstor da mi napravi sisi bar sa drzacima za bisage za hondu sedov 600 1991god hitno mi je posto sezona je pocela a nemam gde da stavim opremu hvala unapred janko kisac Ja imam ovaj sissy bar. Ako treba mogu i da ga prepravim po zelji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 76 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan da li moze crash bar za yamahu xt 600 tenere poz aco honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6472 Napisano Maj 3, 2010 Enduraš, 6419 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce ti za nju crashbar, tu nema sta da se polomi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...