KILEbg 1262 Napisano April 3, 2010 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa menjacem na YBR-u 125. Tacnije imam problem sa ubacivanjem u ler. Jel u pitanju veliki kvar ili je to neka decija boljka? I naravno... sta mi je ciniti. THNX!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano April 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prvo proveri nivo ulja u motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-panta- 0 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan proveri da li ti je previse zategnut lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 3, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li je sajla kvacila dovoljno zategnuta, mozda ne odvaja dovoljno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan da li je "problem" fizicka prepreka i nemogucnost pod silom da se ubaci u ler ili ono drugo (sto mislim da je)...tesko pogadjas ler pa preckace iz prve u drugu i kontra. ako je ovo drugo to je sasvim normalno jer je menjac mnogo mekan. to nije kvar samo malo vise koncentracije i lagana noga. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ponekad desi da ubacim u neutral i svetli zelena lampica, ali ustvari ostane u brzini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan takodje to sam cuo i pre nego sto sam kupio motor, ali zar to nekom predstavlja nepremostiv problem? ;D bas me briga sto svetli. uvek lagano pustam rucicu pa vidim hoce napred-nece napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...