aslservis 93 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte, imam problem sa jednim aeroxom :-\ ne daje nikakve znakove zivota, ima varnicu, gorivo dobija, ima nesto slabiju kompresiju (6,5.. fabricki bi trebalo da ima 7.9) ali do toga bi on bar trebao da upali.. mislio sam da mu je pogresan trenutak paljenja sto regulise cdi kutija u motoru, tkd sam probao i sa drugim cdi uredjajem, probao sam i sa drugom bobinom u slucaju da je slaba varnica iako ona deluje dobro.. probao sam i sa drugim benzinom u slucaju da u ovom ima vode ili nesto.. Do karburatora nije jer sam ga cistio i sve deluje ok u njemu, probao sam i direktno da mu sipnem goriva u usis da vidim da li ce reagovati, ali opet nista, probao sam iz ocaja i sa dezodoransom ispred usisa vazduha malo da dunem ai opet nista.. Svaki predlog bi mi dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola.pk 0 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan skini cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...