samposebi 1 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da izmedju i tih DID-ovih ima razlike i milion modela. Meni treba za TDM 850 i kupio bih ovaj kod Louisa 10041833 TRACK ASSEMBLY DID X-RING BJ.99 TDM850-01 (114/16/43 YAMAHA TDM 850 (4TX) [YEAR FROM 1999] 129,95 E Ali, ne vidim uopste koji je to DID lanac, onda sta znace te oznake npr. VX itd. na DID lancima? Koliko te razlike zaista znace za voznju motocikla koji ne ide na trke i da li vrede razlike u novcima? Koji bi bio ok DID lanac za recimo TDM 850, s obzirom na cenu-kvalitet Ako ima tema izbrisite, ja je nisam nasao. Hvala puno na odgovorima, iza kojih stoji garaza i kilometri, a ne dosada ispred ekrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1450 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1962 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam majstor i nemam mnogo bogato iskustvo u kilometrima . Ako ti pise u louisu da za tvoj motor ide ovaj lanac onda je to to. Ovaj tvoj ima gumice u obliku X i znam da su bolje nego O ring lanci. Duze traju zato sto X gumica bolje mazivo koje fabricki ide u lanac. Mozda nisi video sajt sa svim specifikacijama DID lanaca. Pogledaj ceo sajt i bice ti jasnije. Evo linka: http://www.didlanci.com/speclanaca.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnije kod lanca je korak zatim zatezna čvrstoća-odnosno sila kidanja u slučaju lanaca,i donekle treba obratiti pažnju na debljinu karike jer od toga zavisi koliko će se brzo istegnuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 8, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nisam gledao link ali pre neki dan mi je nas forumas doneo DID VN ako se ne varam i rekao je da je taj do 80 PS a ovaj drugi valjda do 50 nisam siguran moracu da proverima a cena lanca i 2 lancanika 116E sto po meni nije puno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...