_kele 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri. Prodajem moju Hondu CBR F3. Uradjen servis i stavljen nov Unibat akumulator pre 2 dana. Na motoru je komplet grana Akrapovic. Motor je u mom vlasnistvu skoro 2 sve godine i odlicno me sluzio. Prva boja, nikad padano. Registrovan do 07.2010. Uz motor poklanjam disc locker. Cena je 2850e. 063/595-621 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napomenem da je motor 1999. godiste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobra ihhh sto nemam para.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan bas je lep mogu ti reci.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Maj 7, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zovu li zovu, neko i pogleda, niko ne kupuje. Prinudjen sam da spustim cenu. Nova cena: 2750e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 2600e Jel moguce da nikom ne treba odlican motor ispod svake cene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba svima,al kriza,sad se nema para ni za ispod cene :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ja imam ozbiljnog kupca aki bi mogao jos malo da spustis cenu???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos neku sliku i iz ostalih uglova da uzivamo jos malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio si da napomenes i predjenu kilometrazu i mozda potrebna ulaganja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama ovaj motor izgleda savrseno, ko nije veliko zakeralo i u prirodi nije los. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hmmm.. a ja mislio da se on pravio do 1998me a ne do 1999te.. kad je krenuo F4 http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cbr_600_f_1999.php http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR600F3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @uff Motor je presao 54000+km - ja ga vozim svaki dan (kad ne pada kisa naravno). Kilometraza je realna, kad sam ga ja kupio pre 2 godine imao je oko 42000km. Masina prede. Inace, F3 se proizvodio i par meseci 1999. kada krece i F4. To sam nasao na nekom forumu mada po zvanicnim podacima poslednji F3 je 1998. Od ulaganja nema nista, sve je kako treba, lanac i lancanici dobri, plocice isto tako. Nove NGK svecice su stavljenje pre 2000km. Gume nisu najsjajnije, ali se mogu isterati do kraja sezone. Do kraja dana cu staviti jos slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Od ulaganja nema nista a tegici koji fale? prelep motor i odlicno ocuvan ne bi trebalo da imas problema sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ne fale samo tegici, da je takav kako ga opisuje prodao bi ga jos pre jesenas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan I vi ste nashli za tegice da ga prozivate : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tegic na desnoj strani je neko skinuo a ja se nisam trudio to da nabavim. Nije mi smetalo. @SALE: Jesenas je cena bila 3200e, sada je 2600e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Napominjem da su slike od prosle godine i da je motor od tada presao oko 1000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za auto suzuki swift iz 1991 god limuzina 1.6 16v vlasnik 9 god.uz moju doplatu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcobc 1 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je stvarno prva liga i jako ocuvan. Znam kad ga je Kele kupovao, da je trazio dobro ocuvan i odrzavan motor, a od tad mu se stanje nije promenilo! Stvarno je u super stanju, bukvalno bez ulaganja! Ko ne veruje, neka pogleda uzivo u NS! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...