mikamoto 168 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 486 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Sto se ulja za mesavinu tice, sto neko rece gledaj da ne bude falsh. Ako iz motora izvlacis maximum sipaj kvalitetnije i skuple ulje, a opet ako soliras mozes sipati i nesto jeftinije. Za menjac gledaj da ispostujes ono sto pise u manuelu, mislim na gustinu ulja. Sa SAE 90 neces pogresiti, ali ti moze malo usporiti motor zbog gustine. Kad sam ja bio klinac na trkama (50ccm) su se vozile budzene TOMOS 15 slc i tad smo u menjac sipali naftu,a za mesavinu ricinus, ali to je bilo pocetkom 80-tih. Kod izbora ulja nikad neces pogresiti ako uzmes kvalitet. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Jun 21, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam razradjivao skuter sipao sam Motul oko 2-3000km posle sam sipao Valvoline za skuter. Sto se tice menjaca otisao sam pravac u yamahu i uzeo za 800din yamalube bas za menjac i razlikuje se sae specifikacija od ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...