benjamin 9 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaposlenje: Dana 25.3.2010. MadNet otvara konkurs za sledeće radno mesto: * Monter za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email adrese posao@madnet.rs , (013) 355-505. Od kandidata se očekuje ozbiljnost, tačnosti, pristojnosti i odgovornosti prema poslu. Neophodna je sposobnost rada na visini, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje računarskih i mrežnih tehnologija (osnovno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan eh sto ne traze sistemashe, ono linux, mikrotik, router, modem, adsl, switch, lan, wan, wifi ... kancelariski posao i josh kad bi bio beograd... pravi oglas za mene ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 21, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan @Debeli_Zmaj, imas ovde u oglasima i takvu ponudu... pogledaj malo bolje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan @Debeli_Zmaj, imas ovde u oglasima i takvu ponudu... pogledaj malo bolje.. video sam ... ali nema detalja oko posla ... imam strashno loshe iskustvo sa tim ‚‚trazimo administratora‚‚ pa ti uvale jedno 10 poslova da radish ... .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...