BRANE 021 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc hitno, drugar treba da mi donese neku kacigu iz louisa, e sad ja sam nasao par modela koji me zanimaju ali kako da znam koju velicinu da mu kazem ako je prethodno nisam probao? Obim glave mi je 56, a ima npr. kaciga Shark xs- ili za glavu od 54-55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, bila je gomila pisanija na tu temu, prosetaj malo po forumu... http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=5348 nemoj da te mrzi da procitas, korisno je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan naði na www.louis.de kacigu koja ti se dopada. Zatim klikni na nju. Kad ti se otvori prozor, idi dole i sa leve str. ti stoji link Konfektionsgrößen (Große = velièina). klikni na njega, i videæeš tabelu obim glave/velièina. tabela nije univerzalna, nego je za tu kacigu na koju si kliknuo.. premeri glavu dobro, da ne pogrešiš :wink: sreæno sa kupovinom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRANE 021 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam pogledao velicine, pise da je XS 53/54 a meni onda odgovara S 55/56, znaci nema sanse da stanem u xs, a ta je na popustu i to dobrom :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Onda uzmi tu na popustu pa malo ocvikaj usi i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 1, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc hitno, drugar treba da mi donese neku kacigu iz louisa, e sad ja sam nasao par modela koji me zanimaju ali kako da znam koju velicinu da mu kazem ako je prethodno nisam probao? Obim glave mi je 56, a ima npr. kaciga Shark xs- ili za glavu od 54-55 malo kasnim ali ajde da odgovorim meni je obim glave 55.5 i uzeo sam kacigu shark rsf2 race xs velicina znaci 54 cm.Probao sam je i super mi odgovara,opet sve zavisi od glave.Najbolje je kad kacigu probas i malo sedis u njoj i vidis kakva je.Velicine znaju da varaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...