sstruja 115 Napisano Mart 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Otkud tema Ferrari u sekciji motori??? Djuro, mislim da je ovo pravi motor za tebe: Inace agregat je iz Ferrarija 308! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep motor :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 19, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... :shock: :shock: .. Sve je lepo jedino mi ova copava nozica deluje kao neko niklovano parce kutijastog profila 20x20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 19, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedino mi ova copava nozica deluje kao neko niklovano parce kutijastog profila 20x20 verovatno zato sto i jeste. lik ocigledno ne voli zaobljene linije, i ostaje dosledan tome. da moze, i gume bi zacetvrtastiJo :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan WOW :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 20, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ... da moze' date=' i gume bi zacetvrtasti[b']Jo[/b] :twisted: Molim? :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Lièi mi na onu maksimu:"Tko leti vrijedi" , a i fali Grunf pored motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Lièi mi na onu maksimu:"Tko leti vrijedi" ' date=' a i fali Grunf pored motora [/quote'] Onda bi trebalo i da se èuje GNIK! GNIK! dok se kreæe. Baš kao paralitikova kolica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Lièi mi na onu maksimu:"Tko leti vrijedi" ' date=' a i fali Grunf pored motora [/quote'] Onda bi trebalo i da se èuje GNIK! GNIK! dok se kreæe. Baš kao paralitikova kolica! Puf pant puf pant !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad pomislim na Ferrari, pomislim na nesto lepo (mada su imali u istoriji i par faulova), a ovo je sve samo nije to. Ali dobro....dokon mozak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kad pomislim na Ferrari' date=' pomislim na nesto lepo (mada su imali u istoriji i par faulova), a ovo je sve samo nije to. Ali dobro....dokon mozak...[/quote'] Tebi je lepo obicno ono sto je skupo Bas me cudi kako ti se ne svidja ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad pomislim na Ferrari' date=' pomislim na nesto lepo (mada su imali u istoriji i par faulova), a ovo je sve samo nije to. Ali dobro....dokon mozak...[/quote'] Tebi je lepo obicno ono sto je skupo Bas me cudi kako ti se ne svidja ovaj motor A ne, to su skorojevici. Ja sam generacijama bogat, tako da mi imamo vrlo istancan ukus. Pored toga sto mora da bude skupo, mora da bude i lepo (kumulativan uslov, kapiras?). :mrgreen: Nego, ako bas hocete, ovo je jedini motocikl koji stvarno ima veze sa Ferrari fabrikom. 900cc, 4 cilindra 2 bregaste, pravljen 5 godina 250.000funti. Unikat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 20, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan kad pomislim na Ferrari' date=' pomislim na nesto lepo Upravo!!! Ova gore kockasta grdoba nebi smela ni u pijanom snu nositi NIŠTA ni nalik na konjiæa, a kamoli naziv Ferarija, budi-bog-s-nama :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au jel moze to cudo da ide a da ne poleti,gde su mu krila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da je nekog reda estetska policija bi sve to pohapsila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan da je nekog reda estetska policija bi sve to pohapsila. Svi pripadnici estetske policije su trenutno zauzeti ovim slucajem: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo u OFF, tema je ferari, prema tome: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...