Furious Panda 7425 Napisano April 1, 2010 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan ... a ja se bas pitao kada ce da ih uporede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 2, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam tema zakljucana , niko da odgovori ... Na poslu ne mogu da gledam clipove , pacovi blokirali ... pa sam odgledao sad , a jos niko ne pise ??? Panda , hvala ti na linku . U sredu je izasao taj test na papiru , 6 strana , razpisali se ... Rezultat ? Ocekivan i realan sa strane MCN -a , bar se meni tako cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano April 2, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Objektivno, nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Objektivno, nema sta. Nisam ni gledao testiranje al ko bi drugi mogao da pobedi.''Koji je to auto bolji od Moskhvicha'' by Ilija Cvorovic. P.S .Ko je stvarno pobedio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 2, 2010 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Yamaha, zna se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano April 2, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U kratkim crtama - nije tolika razlika u snazi prilikom potezanja koliko Ducati odmice u nizu krivina. BMW je odlican turing bajk a MS i sve ostalo. Prednji veliki tocak na GS-u cini motor teskim za upravljanje i prebacivanje.Mladji test vozac polazi od toga da svi mladji,tj.oni koji su osetili ranije dinamiku sportskih motora bez sumnje biraju Multistradu. Trevor ,koji je stariji i od mene, kaze da je GS za staru gardu turing vozaca koji priznaju samo BMW-e, GS bolji izbor . Ali za mladje duhom u koje i sebe ubraja (iako gazi 50-tu) je bez premca MS. Kaze za one koji vole da motor lezi, za one koji vole da koriste kocnice i zavrnu gas iz krivine MS je izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...