Jump to content

Moto Zajednica

Pocetnicki bike za puniju osobu?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 779 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F

Nebi vise da pricam o njemu ali na zalost nisam jedini koji je imao lose iskustvo sa njim...Prosle nedelje smo se raskusurali a cekao sam ga vise od godinu dana...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova

Pozdrav,registrovao sam se na forum samo iz razloga da bih potvrdio pricu o doticnom Darku Stojanovicu iz Smedereva,zvanom Mrvica.Naime,prvo je bila moja greska-dao sam mu novac u napred za neke delove za skuter.Obecao je da ce ih nabaviti u roku od nekoliko dana i da nista ne brinem,stalno ide za inostranstvo i tako to..Cetvrti mesec istice,ja sve delove jos nisam dobio, a price koje on prica su: da ide za Madjarsku po delove, da mu salje burazer iz Austrije, da je kupio isti skuter u Italiji i da ce sve da skine s njega i posalje, da mu je umrla baba, pa je onda umro ujak,pa potrosio pare pa sad nema...i jos sto gluposti. Mislim da covek ima "dijagnozu". Najgadnije je kad se kune u svoju cerku...nzm,nemam vise reci za takvog coveka. Tako da ljudi - OPREZNO!!

Menja naloge na KP i Facebook-u

Na KP je trenutno "Mg".

Na Facebook-u https://www.faceb...621253026/

• Podržavam 2

• Drug član, 1512 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Hajde, kada sledeci put budete sredjivali motore, umesto pomenutom liku, javite se meni. Mozda se dogovorimo, i uzmem vam manje para unapred... :D (mala sala)

Ozbiljno, dobro je izaci sa ovakvim informacijama, iskustvima i savetima pored siru publiku, ne bi li nekom od kolega ustedeli cimanje, novac i zivce. Imate PLUS sa moje strane. :takoje:

• Podržavam 1

• U prolazu, 8 postova

Posle odredjenog vremena prestaju da budu bitne i pare i delovi...sta covek moze da vam uradi sa zivcima,to je strasno. Jeste stara tema, ali se nadam da ce bar neko videti i da ce ustedeti sebi, pre svega zivce,pa i vreme i novac. Sto puta ti dodje na pamet da odes i da se razracunas s njim ali tako samo sebi pravis jos problema, razumnije je ovako,bar skrenuti paznju na takve

• Drug član, 1234 postova
  • Motocikl: Maca

Mozda bi bilo lepo da se ova iskustva pretoce u novu temu u odeljku sa iskustvima sa majstorima. Pitanje je koliko ce ljudi ovo procitati na kraju duze teme koja ih mozda i ne zanima.

• U prolazu, 8 postova

Pa to je i bila namera, sta vise, vec postoji tema vezana za ovog istog lika, ali je zakljucana, nzm iz kog razloga... Isto tako ne mogu da pokrenem temu u odeljku "Iskustva sa servisima", opet nzm iz kog razloga. Ja nisam jedini koji je ovako prosao od strane doticnog, i cilj ovih poruka nije potreba da se nekom zalim vec da se skrene paznja clanova i spreci da jos neko prodje "kao bos po trnju". Apelujem i na sve koji su prosli isto (a znam da ih ima), da ne cute, vec da iznesu svoja iskustva

• Zainteresovan, 779 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F

Tek sam sad usao posle par meseci i nisam se iznenadio kad sam video da je jos neko napisao svoje lose iskustvo sa majstorom iz Smedereva.....

Ja sam svoje delove jedva ali jedva dobio ali sam bio uporan i nisam odustajao...

Bas kao sto ti kazes nisu bitne pare kad pogledas koliko si zivaca izgubio a najgore od svega je sto znas da laze i da nema nista od delova a ne mozes nista da uradis...0ljut2.gif

I ja sam za temu u kojoj bi pisali o losim iskustvima sa majstorima...1zdravo.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja