profesor momir 250 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja, jutro. Dan koji obećava. Vreme lepo i sunčano, pomalo sa oblacima, ali temperatura prava za vožnju. Stiže poruka od ,, mare 015,, gde na vožnju i dogovor ubrzo pada, specijalni rezervat prirode Zasavica. Fotka pred polazak. Na putu ima idarnih rupa, ali uz laganu vožnju prava uživancija. Predah u Bogatiću i kafica. Nastavljamo put prema Mačvanskoj Mitrovici i Zasavici. Zasavica je predivno uređen kompleks na kome možete videti dosta autohtonih domaćih i divljih životinja, kao što su svinja mangulica, staroslovensko goveče, pas pulin , razne vrste ptica, dabrovi i sl. Kompleksom dominira kula sa koje se pruža predivan pogled. Pogled na rukavac Drine koji se uliva u Savu i čini veliko ušće. Pomalo je i visoko. Posle Zasavice , nazad preko Sremske Mitrovice do Šapca. Lepa vožnja, prava uživancija. Zasavica je mesto koje u svakom slučaju treba obići. Ako idete auto putem skrenete prema Sremskoj Mitrovici, preko mosta kroz Mačvansku Mitrovicu. uzvodno putem uz Savu desetak km.. Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura nema sta uvek sam govorio da se u Srbiji ima sta obici i obici i ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan bravo profesore za putopis . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 30, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, drugari! Sledeci put, vodite i mene..... Vazi, Mare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 30, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan e moj maricu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan gavro sta si pomislio kada si napisao e moj maricu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 1, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan gavro sta si pomislio kada si napisao e moj maricu ??? recicu ti uz pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan bolje komentare zadrzi za sebe i manje piva vise voznje,nece da skodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...