mitri 1847 Napisano Mart 28, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Promenio bih ručice na Transalpu , fabričke su nikakve , od neke mekane gume i nekako su gnjecave ... sramota za Hondu da serijski ugradjuje takvo djubre na nove motore , koji uopste nisu jeftini ... Pa me interesuje jel ima neko HARRI's-ove silikonske rucice i kakve su ? http://www.3t-racing.com/ariete.php?kat=Rucice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan odlicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 28, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promenio bih ručice na Transalpu , fabričke su nikakve , od neke mekane gume i nekako su gnjecave ... sramota za Hondu da serijski ugradjuje takvo djubre na nove motore , koji uopste nisu jeftini ... Pa me interesuje jel ima neko HARRI's-ove silikonske rucice i kakve su ? http://www.3t-racing.com/ariete.php?kat=Rucice Vodi racuna kod stavljanja,krace su od originalnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Extra su. Samo proveri koja ti duzina odgovara jer ih ima u raznim dimenzijama i da li treba da imaju otvor za tegice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne.Imam ih skoro godinu dana,samo premeri duzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 28, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A bre , nateraste me da u pola noci silazim u garazu da merim rucice ... Iste su duzine kao ove na sajtu - 120mm ... a ne bi trebalo da imaju otvore za tegice , na Transalpu nema tegica ... Zahvaljujem na odgovorima ... i vec koliko sutra narucujem ove sa natpisom TRANSALP ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 28, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih ja na mom TA, takodje jedno godinu dana i naravno zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neče ti biti žao. Odlične su. Imao sam ih duže vremena na TDMju. Inače, od istog proizvođača možeš nabaviti još puno dodataka za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 30, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @easy rider: gde planiras da ih kupis. i ja imam iste planove. ugradjivao sam handprotektore, pa sam unistio fabricke koje su zaista bile krajnje neudobne. balosava ili neki drugi izvor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...