tibor 468 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan da pohvalim pljeske koje su se za 150 din zaista osetile na meso a ne na soju!!!! bile su super! organizacija je bila super, osim sto mozda sledeci put se moze obratiti paznja na klince koji pijani surfuju izmedju nasih motora pa nismo smeli mrdnuti od njih da ih slucajno neko ne bi zakacio.... svaka cast, vidimo se i dogodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 18, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan U ime MOTO KLUBA ODZACI zelim da se zahvalim svim Bajkerima koji su uvelicali ovu nasu Manifestaciju a mi smo se trudili da organizacija bude na Vrhunskom nivou.Nadam se da smo opravdali ocekivanja i trudicemo se da dogodine bude jos bolje.Hvala Vam Svima i Ziveli!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 18, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slika!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da li je dolazio deda Boža iz S.Miletića? Zvao i mene ali sam morao u BG. Pozdrav momcima iz Odžaka, videćemo se naleto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da, bio je deda Boza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam neki cest posetilac moto skupova ali u subotu je bilo super! A i imao sam tu cast da upoznam deda Bozu, legenda Svaka cast Odzacanima, vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da je bio Deda Boza jer je on ujedno i clan Moto Kluba Odzaci.On je nas Najstariji clan jos od zvanicnog osnivanja kluba 2005 godine i mi smo ponosni na njega i shodno tome bio je privilegovan na Zurci bez ikakvih obaveza sem da Uziva i da se druzi sa ostalim Bajkerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kamenni 0 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A shta se desilo sa stret fight-om, zasto je otkazano, navodno kazu da je neko poginuo, ja sam trazio po nekim sajtovima i nisam nista nasao. Madam se da neko ima neku informaciju, hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Street Fight je trebalo da izvede Sokol iz Iriga i sve je bilo dogovoreno,medjutim njemu je dan ranije poginuo drug na R6 u Beogradu i morao je da ide na sahranu koja je bila zakazana u Subotu 17 Aprila u 14h i jednostavno nije mogao da stigne iz BG-a posle sahrane do pocetka odrzavanja street fight-a mada smo se mi nadali do poslednjeg momenta jer je rekao da ce svim silama pokusati da stigne.Jednostavno nije bilo vremena da se nadje zamena ili rezervna varijanta.Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve odzacare. A evo deda Bozinog cuvenog bemvejca prelep Strom Koncert Divlji Jagoda kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam neki cest posetilac moto skupova ali u subotu je bilo super! A i imao sam tu cast da upoznam deda Bozu, legenda Svaka cast Odzacanima, vidimo se! Hvala druze,drago nam je da si se lepo proveo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Slika BMW-a bi 'ladno mogla u umetničke slike naših motora, ako se ne ljutite kopiram i postavljam. Sada mi je još žalije što ne dođoh, ali protest je bio prioritetan. Još jednom veliki pozdrav i prvom prilikom svraćam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljamo organizatore svaka cast cekamo vas u kisacu 22 maja je skup mz motora iz cele srbije i sire a u augustu zna se ,pozdrav janko demro.st Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Slika BMW-a bi 'ladno mogla u umetničke slike naših motora, ako se ne ljutite kopiram i postavljam. Sada mi je još žalije što ne dođoh, ali protest je bio prioritetan. Još jednom veliki pozdrav i prvom prilikom svraćam. Kad budes svracao javi se samo Deda Bozi i on cete dovesti do Rock Cafe-a ,,BOOM'' gde se druzimo i gde nam je i sediste Moto Kluba da se upoznamo i popricamo po Jednu!Veliki Pozdrav i Tebi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljamo organizatore svaka cast cekamo vas u kisacu 22 maja je skup mz motora iz cele srbije i sire a u augustu zna se ,pozdrav janko demro.st Hvala na cestitkama pozdravljamo i mi Vas i naravno vidimo se a bili smo mi kod Vas i u Septembru na Moto Gulasu i bilo je Super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan drugovi kolege ajd uradite nesto za mene i kolegu ovo se odnosi na odzacane molim vas ako imate novineblic od ponedaljka 19 ili nedelje 18 aprila da skenirate tekst gde smo ja i kolega kod vas na zurci cini mi se da je naslov vremesni bajkeri to izdanje nema u novom sadu a hteli bi da iamo ipak mi smo u novinama.ako neko uspe molio bih da stavi u ovu temu imate pice i klopu u kisacu veliki pozdrav janko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan drugovi kolege ajd uradite nesto za mene i kolegu ovo se odnosi na odzacane molim vas ako imate novineblic od ponedaljka 19 ili nedelje 18 aprila da skenirate tekst gde smo ja i kolega kod vas na zurci cini mi se da je naslov vremesni bajkeri to izdanje nema u novom sadu a hteli bi da iamo ipak mi smo u novinama.ako neko uspe molio bih da stavi u ovu temu imate pice i klopu u kisacu veliki pozdrav janko. Janko nasao sam sutra slikam i postavljam a kad dodjem u Kisac dacu ti licno,Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan hvala cunami pozdrav janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo Janko a u Kisacu licno ti predajem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan mnogo mnogo hvala za clanak al od toga hvala nema nista bolje da zalijemo cekam vas kad budete u kisacu ili bilo gde hvala jos jesanred.janko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Janko Boze zdravlja pa se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slika sa Zurke,pa Uzivajte!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Jos!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan I to je to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...