KANJO 109 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan PRVO NAMESTI TO LONCE KOJE TI PRELIVA I ONDA SLEDI DALJA UPUTSTVA. TJ PLOVAK TI NE ZATVARA. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ne preliva vise lonce...... citao sam neke postove od ranije i slicno je bilo nekom tipu na Yamahi TDM.... Cela prica sa prelivanjem je bila u iglicu u karburatoru.....ja sam je namestio na 4. podeok a fabricki je trebalo na 3. podeok.... tako da sada vuce na visim i na nizim obrtajima isto kao i pre sa onim manjim karburatorom....!! Jedino sto sad treba da vidim jeste ovaj sraf za smesu benzina i vazduha sto ne treba da bude zavrnut do kraja, a ja sam ga zavrnuo....... Pise u sercice manual-u koliko treba da se odvije od max tacke zavrtanja ali moj service manual je na nemackom i ne znam kako da ga provalim gde to pise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 6, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pasus po pasus iz poglavlja o karburatoru pa na Google Translate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mnoooogo je Lorde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...