DJ_MY_SOUL 6 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko ko dobro poznaje dominatora da mi kaze sta je to. Citajuci service manual procitao sam za taj "Drzac za kacigu" nalazi se na levoj strani na ramu malo nize. I pise da je potrebno gurnuti kljuc da bi ga otvorio? Ja sam pregledao moj RD08 i na levoj strani nema nista slicno. Osim kutije za alat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa na toj kukici sto otvara kutiju za alat, oni misle da na to zakocas kacigu, to ti je za civilizovan svet nije za Srbiju.....tako je na mojoj hondi bilo....otkljucas dignes kukicu i poklopac od alata otvoris na sarke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Mart 26, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Ovi japanci su cudni. Bas cu zakacim Sharka od pitaj boga koliko evra da se vuce po podu. Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovi japanci su cudni. Bas cu zakacim Sharka od pitaj boga koliko evra da se vuce po podu. Hvala na odgovoru Dal ima moj Suzuki tu opciju...GS 500 E ''95 god ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi japanci su cudni. Bas cu zakacim Sharka od pitaj boga koliko evra da se vuce po podu. Hvala na odgovoru ajde kukas tu za shark kacigu...sta bi bilo da imas neku pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Pa na toj kukici sto otvara kutiju za alat, oni misle da na to zakocas kacigu, to ti je za civilizovan svet nije za Srbiju.....tako je na mojoj hondi bilo....otkljucas dignes kukicu i poklopac od alata otvoris na sarke.... Nije to kod kutije za alat, ona je kod dominatora dole kod masine. Taj helmet lock se nalazi sa leve strane motora , tacno ispod mesta gde se nalazi saraf bocne plastike. Ja na mom imam taj locker, ali ne sluzi aposlutno nicemu, jer ti svako moze ukrasti kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to kod kutije za alat, ona je kod dominatora dole kod masine. Taj helmet lock se nalazi sa leve strane motora , tacno ispod mesta gde se nalazi saraf bocne plastike. Ja na mom imam taj locker, ali ne sluzi aposlutno nicemu, jer ti svako moze ukrasti kacigu. prilikom ugradnje te bravice je racunato da ce se odredjeni motocikl voziti u civilizovanome svetu! negde tamo stoje motori na ulici,kaciga na ogledalu,a negde pod vizirom i rukavice stojeeeeeeeeeeeeee...................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene cak rukom mogu da otkljucam. Nije mi potreban kljuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nije to kod kutije za alat, ona je kod dominatora dole kod masine. Taj helmet lock se nalazi sa leve strane motora , tacno ispod mesta gde se nalazi saraf bocne plastike. Ja na mom imam taj locker, ali ne sluzi aposlutno nicemu, jer ti svako moze ukrasti kacigu. prilikom ugradnje te bravice je racunato da ce se odredjeni motocikl voziti u civilizovanome svetu! negde tamo stoje motori na ulici,kaciga na ogledalu,a negde pod vizirom i rukavice stojeeeeeeeeeeeeee...................... Tako je i na mojoj XL Hondi bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na RX-u ima fabricka bravica i dosta cvrsto deluje. Otkljucava se istim kljucem kao za kontakt bravu. Ako neko hoce da mazne kacigu morao bi da odsece kopcanje kacige ali pored ovoliko morona to me ne bi cudilo. A i kaciga bi morala da stoji u vreci jer bi se izgulila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ovom temom ste me naterali da popravim moju bravicu. Otvorio, ochistio i podmazao. Sad radi. A da li cu tu kachiti kacigu, to cu josh da razmislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...