mali_zmaj 1257 Napisano Mart 25, 2010 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko nesto reci o toj hondici,ako se ne varam ima kardan,sest brzina,mali kockasti far... Jel pouzdan kao sve honde,kako se vozi,kakav je u krivinama,potrosac,udobnost...!?? U temi 'Vozili smo' ima samo vt600c...Ima ih povoljnih,doduse sa malo vise kilometraze,ali...,nikad se ne zna... Bajk mi se bas dopada jos ako je dobar mehanicki!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, pouzdan, veci od VT 600. Potrosnja oko 5l, ima verzije i sa okruglim farom, koji joj mnogo lepse stoji. Inace meni je mali sa mojih 184cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio vt500e koji nije choper vec obican motor. Kad kazem obican mislim na neki touring izmedju TransAlpa i recimo Horneta. To je starija generacija. Koliko sam ja upucen(a to tebe interesuje) vt500 masina je izuzetna mehanicki. Ima kardanski pogon koji je za izdrzljivost neprevazidjen. Jeftino je odrzavanje motora jer nema mnogo sta da rikne. Snage nema dovoljno za neko divljanje ali za ledjero voznju je i vise nego dobar. Potrosnja benzina nije velika i nece ici preko 6 litara nikad. Inace najizdrzljivij hondin agregat je vt 650 ccm koji je nastao iz 500ccm i imas ga u ntv 650 kasnije i Dauvillu. Vozio sam jedno vreme i taj NTV i stvarno je dobra prica. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Mart 26, 2010 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je takodje taj motor mali... moja honda CM125 je veca i udobnija, kako za vozacha tako i suvozacha.. Visok sam oko 187.. I ja sam hteo da uzmem takav motor.. sve je odlichno kod njega sem eto dimenzija koje meni ne odgovaraju.. dok VT750 savrsheno pashe.. I lepshi je sa okruglim farom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1257 Napisano Mart 26, 2010 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ma ja nizak pa tako da za mene nema maloga motora,sve mi stoji!! nekad i noge u zraku!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaggy92 0 Napisano Octobar 27, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: Honda CB 400N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam visok 183 i tezak oko 80 kg VT500 sam vozio 2 meseca i napravio nekih 1000 km s njim i prezadovoljan sam bio njime 50ks sasvim dovoljni za mene udoban a potrosnja na nekih 100 km po gradu je bila oko 5 a na otvorenom putu 4.2l pri brzini od 95 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Octobar 27, 2012 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prije svega malih gabarita i mislim da bi ti posle iskustva sa K75 jako prijao. Znam par likova koji sa njima voze dosta duge relacije, čak i sa saputnicom. Svi su otprilike između 82-87. godišta. Ima ih lijepo očuvanih. Čuo sam da se u Bijeljini prodaje jedan za 3500 KM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...