sszgo 10 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozz nacuo sam za tri pada koja su se desila u proteklih par dana ovde niko nista ne pise o tome, pa da vidim jel zna iko detalje dule iz zarkova pao sa plavog k7 banovo brdo pozeska neki pad kod mihajlovca dvoje na nekom motoru se zakucali u kola vis einfo iko o ovome ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj br. 3 koji pominješ se desio u nedelju u Vojvode Stepe i bilo je u vestima na STB uz konstataciju "motorom naleteli na auto" odnosno u realnosti auto ih isekao u pokušaju da skrene levo i momci se skucali jer nije mogao toliko brzo da ukoči. Mislim da je bio crni CBR i ne tako strašno olupan što znači da nisu išli prebrzo ali nisu nosili kacige i jedan od njih je glavom (i telom) razbucao šoferku na kolima - pretpostavljam vozač motora. Hitna ih je brzo odvezla u U.C i to je bilo sve što je rečeno... Za prva dva ne znam ništa bliže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj br. 3 koji pominješ se desio u nedelju u Vojvode Stepe i bilo je u vestima na STB uz konstataciju "motorom naleteli na auto" odnosno u realnosti auto ih isekao u pokušaju da skrene levo i momci se skucali jer nije mogao toliko brzo da ukoči. Mislim da je bio crni CBR i ne tako strašno olupan što znači da nisu išli prebrzo ali nisu nosili kacige i jedan od njih je glavom (i telom) razbucao šoferku na kolima - pretpostavljam vozač motora. Hitna ih je brzo odvezla u U.C i to je bilo sve što je rečeno... Za prva dva ne znam ništa bliže uf,ovo sam video... bas potresno, bilo je i krvi na putu, ulje bije iz motora... strasno, mupovac mi je samo rekao da su brzo prebačeni u urgentni i da su prošli ok i znam da je neka žena vozila auto koji je inače kompletno bio u suprotnoj traci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan auto koji je inače kompletno bio u suprotnoj traci... Da da, u prilogu na STB se videlo da je momak prišao skroz desnoj strani kolovoza - skoro do šina i opet udario u deo oko prednjeg točka automobila... možda je pokušao ili mislio da će se provući, ko zna... Samo, golom glavom kroz šoferku :o :o :o, ne sluti na dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moj kolega sa posla je bio ocevidac, ono sto mi je ispricao je vrlo zastrasujuce! Rece da je decko, vozac, osim sto je bio sav krvav, bio i totalno pocepan, mislim na pantalone, jaknu, kaze da je sav bio u fronclama. Sto se tice motora, izgledalo mu je u tom trenutku da su se prednji i zadnji tocak spojili. On takodje kaze da ih je zena, vozac kola isekla, ail i da su isli vrlo brzo, procena je oko 100km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam Boki, kažem na TV-u sam video prilog, ali auto nije odvaljen ni motor strašno olupan pa tako mislim da nisu išli tako brzo-oko 100 km/h. Sa 100-tkom bi auto bio urnisan, motor ne bi mogli da prepoznamo a momak koji je glavom overio bi bio mrtav na mestu... Svi smo svesni da ljudi čim vide udes motora odma' pričaju da je išao 300 i tako to. Evo neke sličice koja praktično ništa ne govori, a i nisam siguran da je vezana za ovaj slučaj... http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=49322 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da a evo i saznao sam za prvi slucaj - dule plavi suzuki k7 je pao na avali i polomio nogu za ljude sto ne nose kacigu, sta reci, nego da treba da je nose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Mart 23, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta je bilo sa Duletom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja cuh da je ok ali da je slomio nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Mart 23, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa kako, gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa jel citas ti sta pise iznad, na avali je pao to je sve sto sam cuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Mart 23, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nemoj da se srdis,mislio sam da znas nesto vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam duleta video gde i tebe taj dan... Tj kod prodavnice/mesare Dekimes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan i 4. sudar u povratku sa koncerta Rammsteina u subotu oko 23:30h, naisla sam na sudar zelenog Kawasakija i automobila na raskrsnici Makenzijeve i Alekse Nenadovica. ne znam ishod ni uzrok sudara, ali mi se ucinilo da vozac motora sedi i razgovara sa policajcima neki info? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar Dusko je u subotu udario u auto koji mu je oduzeo prednost-> ishod: brutalno polomnjene obe ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ajd da otkucam nesto,necu dugo...mislio sam da ne davim time. sudar pod brojem 3 sam nazalost video... nemam nesto volje da vam pisem o tome,mozda jednog dana za nauk... uglavnom zivim na 250 km od Bgd-a i verovatnoca je da sam mogao da se nadjem na tom mestu, toga dana, je bila blizu nule... ono sto me opseda ovih dana je to zasto sam bas morao to da gledam, da li treba nesto da shvatim,promenim? jos vise od toga me zanima kako su ta dva momka? ukratko nisam zadovoljan ni svojom reakcijom - pribran sam bio da pritrcim i da im naredim da se ne pomeraju,setivsi se da je mozda to jedina opcija (prizor je narocito kod jednog mladica bio da je krv izlazila iz nosa,sa glave ,kod usiju...) eto...mozda nisam ni ovoliko trebao da napisem,ali me muci to kako su ova 2 mladica pa molim ako imate neki info javite... i cuvajte se...mene je promenilo,nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...