Bobanfox 5602 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene da se javim, pohvalim organizatore kao i da se zahvalim na organizaciji i događaju. Bilo je stvarno veličanstveno to doživeti, taj doček, ovacije i pozdrave celim putem kroz Kosovo. Ja sam se naježio od tog prizora. To stvarno treba doživeti. A kiša u povratku, neko lepo reče na predhodnoj strani...nema lošeg vremena...može samo da bude loša oprema. Ja sam samo imao problema sa gamašnama jer ih nisam imao,pa sam pozajmio od burazera neke stare pocepane ali ih zalepio sa izolirkom i odradile posao. Jedino loša stvar je to, što su se u subotu uveče, za vreme koncerta, pored mene pobili neki lokalni klinci i oborili čoveku crveni BMW sa štendera. Tip je iz Coyote - Pančevo i prilikom pada slomili mu desnu deklu na motoru. To mi je bilo malo bezveze, a Policija je došla kao i uvek, kad se sve završilo i kad su se klinci razbežali. Slike slede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek FENOMENALAN PROVOD ! Kisha nas je odvalila u povratku ali sve ide u rok sluzhbe ;D ;D ;D ;D ;D , najbitnije je da su nas motori posluzhili... Shto se tiche padova, naishli smo ispred Kraljeva na jednog GSXRa kome je neka debil zhena ushla u pitanju na sred magistrale ! "HTELA DA SKRENE" ! ! ! ! ! Dechko je izgledao dobro dok smo mi bili tamo , malo je nogu izgrebao... I sto bi rekli ljudi DOGODINE NA KOSMETU ! Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
finac 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan vrhunski snimak svaka cast, a cime si snimao, odlican je kvalitet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 28, 2010 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Tamo i nazad dragocenih 900km.Počev od Beograda gde smo ispraćeni,pa kroz brda i planine(lalama je to neobično,ovde je sve ravno ) do Mitrovice gde su svi od tzv. "granice" izašli na puteve kako bi nam se javili i dočekali.Druženje tamo je stvarno bilo super kao i koncert,jedino što smo sutra u povratku vozili po kiši ali neka...isplatilo se.Jednostavno više ne treba komentarisati to treba doživeti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Vratili su se sa Gazimestana u Kosovsku Mitrovicu i polako se spremaju za povratak kućama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine sam isao prvi put, ali me ni jedna naredna nece preskociti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 28, 2010 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bike rock 2010 KiM Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li istine u ovome? http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=06&dd=28&nav_category=640&nav_id=441810 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan U južnom delu Kosovske Mitrovice kamenovana kolona bajkera Međunarodni Radio Srbija - Pre 10 minuta Četvorica motociklista povređeni su u dva odvojena incidenta u južnom delu Kosovske Mitrovice, prilikom odlaska i povratka sa Gazimestana, kada su gađani kamenicama. Južni deo Kosovske Mitrovice nastanjen je isključivo Albancima. Milija Milošević, komandir policijske stanice u severnom delu Mitrovice, nastanjenom pretežno Srbima, izjavio je, pozivajući se na bajkere koji su bili u koloni, da su četvorica motociklista povređeni, od kojih je jedan zatražio pomoć u mitrovačkoj bolnici. Protekla dva dana u Kosovskoj Mitrovici boravilo je oko 1.500 bajkera u okviru 4. Bajk rok misije, koja je imala međunarodni karakter i u kojoj su, osim motociklista iz Srbije, učestvovali i motociklisti iz Francuske, Austrije, Australije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske. Oni su danas posetili Gazimestan, gde je održana centralna proslava Vidovdana na KiM. i ja se to pitam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sad cuo na B92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Upravo smo se vratili, utisci su neopisivi , stvarno treba doziveti taj docek . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ...i malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Jun 28, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Kamenovani motociklisti na putu za Gazimestan http://www.mondo.rs/s174723/Srbija/Kamenovani_motociklisti_na_putu_za_Gazimestan.html 28. jun 2010. 19:23 > 19:24 Četvorica motociklista povređena su kada su odlazili na Gazimestan i prilikom povratka, u južnom delu Kosovske Mitrovice, gde su gađani kamenicama. Motociklisti na Gazimestanu (Tanjug) Predstavnici Kosovske policijske službe potvrdili su Kontakt plus radiju da se ovaj incident dogodio u južnom delu Kosovske Mitrovice. Komandir severne policijske stanice Milija Milošević izjavio je, pozivajući se na motocikliste koji su bili u koloni, da su četvorica motociklista povređena od kojih je jedan zatražio pomoć u mitrovačkoj bolnici, preneo je KiM radio. "Dva odvojena incidenta su se dogodila u južnom delu Mitrovice prilikom odlaska na Gazimestan i kada su se vraćali. Tom prilikom jedno lice je zadobilo povrede vilice i nalazi se u mitrovačkoj bolnici", rekao je Milošević. Protekla dva dana u Kosovskoj Mitrovici boravilo je oko 1.500 bajkera u okviru četvrte Bajk rok misije, koja je imala međunarodni karakter i u kojoj su, pored motociklista iz Srbije, učestvovali i motociklisti iz Francuske, Austrije, Australije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske. Oni su danas posetili Gazimestan gde je održana centralna proslava Vidovdana na Kosovu i Metohiji, a oko 15 sati su iz Kosovske Mitrovice krenuli u pravcu administrativnog prelaza Jarinje ka centralnoj Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta bi rekao jos posto to recima tesko moze da se opise.Jeste bilo je i jurnjave autoputem i kise kao nikad i umora,ali docek ljudi na Kosovu je ucinio da se u trenutku zaboravi na sve lose stvari.Gomila ljudi pored puta koji su nas pozdravljali,neki sa suzama u ocima sta reci dalje.U Mitrovici nas je bukvalno docekao bukvalno ceo grad jer je za njih ovo bila festa. Sto se slabijih motora tice nije istina da se nije moglo stici.Covek je krenuo pre nas iz Zrenjanina sa kinezom i video sam ga tamo,kao i jos gomilu kineza,skutera i MZ-a. Sto se pada kod Mladenovca tice pala su 2 bajkera jedno vozilo im je preseklo put i oni su udarili u njega.Van zivotne opasnosti su,javim dalje kad saznam tacno kakvo je stanje Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Bornslippy ja krenuo iz Zrenjaina, ovo putovanje planirao jos od januara i na kraju me kod Gruze obori deda sa jugom i za mene je putovanje za kosovsku mitrovicu bilo zavrseno.Zavidi vam svima koji ste stigli do tamo a pogotovo na Gazimestan i koji ste se u miru vratili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4771 Napisano Jun 28, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kamenovanja, sad sam ispratio nekoliko ljudi iz Grocke, jedan od njih je dobio kamen u predelu gornje usne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas mozda ko je iz Grocke kamenovan, da nije Beli ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4771 Napisano Jun 28, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas mozda ko je iz Grocke kamenovan, da nije Beli ? Nije, mislim da se zove Misa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas mozda ko je iz Grocke kamenovan, da nije Beli ? Nije, mislim da se zove Misa A mali Milos, strasno majke mi, pa on je klinac jos..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ima li jos kakvih vesti o tom ekcesu,da li su oni bili odvojeni od grupe i koliko ih nasih sokolova islo motorima do gazimestana....ima li slika sa gazimestana...... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam bio u K. Mirovici.....ja to nemogu opisati nekome ko nije to doziveo. Nadam se da ces nas dogodine biti jos vise..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...