Jump to content

Moto Zajednica

BIKE ROCK MISIJA KOSOVO 2010

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

koje su mere predostroznosti ako se neki talibanac pravi lud?  :(

djordje david mu peva na uvce ;D

p.s.u stvari ovo mu dodje kao kazna :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

ha ha pevao David i u Šapcu petak,a za subotu mu rekli da bude u publici...

ajde lepo nek i u Mitrovici peva u petak a ostali u sub i ned....

• U prolazu, 1 post

koje su mere predostroznosti ako se neki talibanac pravi lud?  :(

djordje david mu peva na uvce ;D

p.s.u stvari ovo mu dodje kao kazna :D

Haha, slažem se u potpunosti! :D

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: HONDA SILVER WING 600

Prosle godine sam isao na kinezu Super moto 250cc kazna za bulju ali te emocije koje sam doziveo kada smo presli tkz. granicu nemogu se opsiati, nas su ljudi dokcekali kao oslobodioce.Sto se tice vlasnika kineza od 125-150-250 cc neka nebrinu samo par dana pred put neka zategnu lanac,provere ulje i sajle obavzno, govorim iz licnog iskustva jer prodajem i servisiram kineze. Sto se tice putne brzine netreba da strahujete (kinezi) jer voznjom od 80 do 100 km/h stizete bez problema. Prosle godine sam morao u 1 sat nocu da se vratim iz KM jer sam zaboravio da sam poneo kljuceve od poste i blagajne (horor) ali ekipa koja je ostala da spava u balonu kaze da je bilo OK. Put vredi svaki metar koji predjes do tamo, osecaj NEPOPISIV :o

;) ;) ;)

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: kawasaki el-250

ne brini se pavel  sami cemo se odvojiti po brzini mi kinezi  posto ce zujalice na auto putu oplesti  i nas ostaviti po obicaju. a inace zrenjaninci  ajde da se nadjemo u 8 sati kod autobuske pa da krenemo. ;)

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

ne brini se pavel  sami cemo se odvojiti po brzini mi kinezi  posto ce zujalice na auto putu oplesti  i nas ostaviti po obicaju. a inace zrenjaninci  ajde da se nadjemo u 8 sati kod autobuske pa da krenemo. ;)

Jeste da ne vozim kinez ali vozim bajk kao da isti posedijem tako da ću ja non stop biti sa vama ;) ,inače meni odgovara oko 8 na stanici.  :)

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Znachi mozhe da ide ko god hoce,nije bitno kojim motorom,Kinez,Japanac,Italijan.. Vazno je samo imati zelju,dozvolu i registrovan motor i to je to. Svako dobija po 2 puna rezervoara,smestaj i hranu? Ako je tako,braco Kinezi,rachunajte josh jednog u koloni  :)

• U prolazu, 21 postova

I prosle godine se kretalo na Kosovo sa OMV pumpe a i uglavnom na svaku  vecu "svecanost"  !!  ;D ;D

Ako Bog da srece i zdravlja vidimo se izjutra na pumpi !!!    8):)

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: kawasaki el-250

kako stoji star OMV pumpa ce biti mali da primi sve nas iz ZR koji idemo prema kosovu  drago mi je zbog toga  mislim da  ce ovo biti najveci skup do sada  u kosovskoj mitrovici,a inace ranijih godina gorivo se tocilo na ELP-ovim pumpama na izlazu iz BG kao i kod Mrcajevaca.

• Svrati ponekad, 116 postova
  • Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere

Aman 26 Juna subota,zasto lazete i obmanjujete ljude,koji je razlog...lepo pise na njihovom siteu???

Da ne ispadne da vas lazem...kao "neko" ovo je copi-paste njihovog obavestenja...a onda pogledajte pochetak prve strane ovde??????Da li je to politika ili mala jeftina sabotaza???Harley-Davidson klub Srbije i ove godine organizuje BIKE ROCK MISIJU koja će se 26. Juna (Subota), uoči Vidovdana uputiti u pravcu Kosova i Metohije. Okupljanje je zakazano za 9:00 časova ispred savezne skupštine u Beogradu, dok je polazak iz Beograda zakazan za 10:00 časova.......... ???

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Aman 26 Juna subota,zasto lazete i obmanjujete ljude,koji je razlog...lepo pise na njihovom siteu???

Da ne ispadne da vas lazem...kao "neko" ovo je copi-paste njihovog obavestenja...a onda pogledajte pochetak prve strane ovde??????Da li je to politika ili mala jeftina sabotaza???Harley-Davidson klub Srbije i ove godine organizuje BIKE ROCK MISIJU koja će se 26. Juna (Subota), uoči Vidovdana uputiti u pravcu Kosova i Metohije. Okupljanje je zakazano za 9:00 časova ispred savezne skupštine u Beogradu, dok je polazak iz Beograda zakazan za 10:00 časova.......... ???

Pre nego što optužiš nekog za laganje, obmanjivanje i saradnju sa kojim-god političkim elementima, probaj da pročitaš temu kako treba.  Polazak je prvobitno bio zakazan za nedelju 27-i, a onda je pomeren za subotu, 26-i.  Evo lepo piše:

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=51222.msg822023#msg822023

Dakle, ide se u subotu, 26-og.

Hajde se dogovorite pa nas lepo i kulturno obavestite...NEKO ovde i radi,ima posao i obaveze...nismo bas svi zgubidani i tatini sinovi...

Hajde se dogovorite pa nas lepo i kulturno obavestite...NEKO ovde i radi,ima posao i obaveze...nismo bas svi zgubidani i tatini sinovi...

Lave, spusti gas.

A kao admin foruma ne bi trebalo da ti bude tesko da bacis oko na naslovnu stranu gde vlada pogresno obavestenje i informacija???Obrisi to i daj onako kako treba...

Slušaj bre ti...  Imaš vremena da se raspravljaš ovde i prozivaš druge da su lažovi i nekakvi prevaranti, a nemaš vremena da lepo pošalješ čoveku pp i skreneš mu pažnju da je datum promenjen pa da edituje svoj post?

Poslao sam mu pp kada si ti specijalan pa ne možeš od "silnog posla", a sada prestani da dalje kvariš temu.

Izvinjavam se svima kojima sam POKVARIO temu pa ce na susret doci u subotu umesto u nedelju kako su ovde objavili...tuzno i ruzno...ali neka admin mora da banuje kada mu je sujeta veca od...zna on chega...pa mi smo domaca boranija on je iz LAa  :D...i mi cemo putovati TAMO i pored njega i svih njegovih smesnih sabotaza..vidimo se i kuckamo posle bana...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja