Pavel 72 Napisano Jun 3, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan 90% i ja peglam,al tražim braću kineze da se vozamo lagano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan koje su mere predostroznosti ako se neki talibanac pravi lud? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan koje su mere predostroznosti ako se neki talibanac pravi lud? djordje david mu peva na uvce ;D p.s.u stvari ovo mu dodje kao kazna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jun 3, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ha ha pevao David i u Šapcu petak,a za subotu mu rekli da bude u publici... ajde lepo nek i u Mitrovici peva u petak a ostali u sub i ned.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rebelion 0 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan koje su mere predostroznosti ako se neki talibanac pravi lud? djordje david mu peva na uvce ;D p.s.u stvari ovo mu dodje kao kazna Haha, slažem se u potpunosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gojkoo 0 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: HONDA SILVER WING 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam isao na kinezu Super moto 250cc kazna za bulju ali te emocije koje sam doziveo kada smo presli tkz. granicu nemogu se opsiati, nas su ljudi dokcekali kao oslobodioce.Sto se tice vlasnika kineza od 125-150-250 cc neka nebrinu samo par dana pred put neka zategnu lanac,provere ulje i sajle obavzno, govorim iz licnog iskustva jer prodajem i servisiram kineze. Sto se tice putne brzine netreba da strahujete (kinezi) jer voznjom od 80 do 100 km/h stizete bez problema. Prosle godine sam morao u 1 sat nocu da se vratim iz KM jer sam zaboravio da sam poneo kljuceve od poste i blagajne (horor) ali ekipa koja je ostala da spava u balonu kaze da je bilo OK. Put vredi svaki metar koji predjes do tamo, osecaj NEPOPISIV :o ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan ne brini se pavel sami cemo se odvojiti po brzini mi kinezi posto ce zujalice na auto putu oplesti i nas ostaviti po obicaju. a inace zrenjaninci ajde da se nadjemo u 8 sati kod autobuske pa da krenemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 4, 2010 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan ne brini se pavel sami cemo se odvojiti po brzini mi kinezi posto ce zujalice na auto putu oplesti i nas ostaviti po obicaju. a inace zrenjaninci ajde da se nadjemo u 8 sati kod autobuske pa da krenemo. Jeste da ne vozim kinez ali vozim bajk kao da isti posedijem tako da ću ja non stop biti sa vama ,inače meni odgovara oko 8 na stanici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirana. 0 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin, Srednji Banat RS H94° L67° Prijavi odgovor kao problematičan Moze Zrenjaninci idem i ja sa vama vidimo se u 8h. na glavnoj autobuskoj !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Hajde bolje na onoj OMV pumpi kod autobuske,odatle smo kretali i na protest za smanjenje registracije Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Znachi mozhe da ide ko god hoce,nije bitno kojim motorom,Kinez,Japanac,Italijan.. Vazno je samo imati zelju,dozvolu i registrovan motor i to je to. Svako dobija po 2 puna rezervoara,smestaj i hranu? Ako je tako,braco Kinezi,rachunajte josh jednog u koloni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna gde se tankuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Jun 5, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan I prosle godine se kretalo na Kosovo sa OMV pumpe a i uglavnom na svaku vecu "svecanost" !! ;D ;D Ako Bog da srece i zdravlja vidimo se izjutra na pumpi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi trebao da idem, ako ne odustanem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 6, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ohoho, znaci ide veca ekipa iz zr-a vidimo se na pumpi boze zdravlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan kako stoji star OMV pumpa ce biti mali da primi sve nas iz ZR koji idemo prema kosovu drago mi je zbog toga mislim da ce ovo biti najveci skup do sada u kosovskoj mitrovici,a inace ranijih godina gorivo se tocilo na ELP-ovim pumpama na izlazu iz BG kao i kod Mrcajevaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aman 26 Juna subota,zasto lazete i obmanjujete ljude,koji je razlog...lepo pise na njihovom siteu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ispadne da vas lazem...kao "neko" ovo je copi-paste njihovog obavestenja...a onda pogledajte pochetak prve strane ovde??????Da li je to politika ili mala jeftina sabotaza???Harley-Davidson klub Srbije i ove godine organizuje BIKE ROCK MISIJU koja će se 26. Juna (Subota), uoči Vidovdana uputiti u pravcu Kosova i Metohije. Okupljanje je zakazano za 9:00 časova ispred savezne skupštine u Beogradu, dok je polazak iz Beograda zakazan za 10:00 časova.......... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 7, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Aman 26 Juna subota,zasto lazete i obmanjujete ljude,koji je razlog...lepo pise na njihovom siteu??? Da ne ispadne da vas lazem...kao "neko" ovo je copi-paste njihovog obavestenja...a onda pogledajte pochetak prve strane ovde??????Da li je to politika ili mala jeftina sabotaza???Harley-Davidson klub Srbije i ove godine organizuje BIKE ROCK MISIJU koja će se 26. Juna (Subota), uoči Vidovdana uputiti u pravcu Kosova i Metohije. Okupljanje je zakazano za 9:00 časova ispred savezne skupštine u Beogradu, dok je polazak iz Beograda zakazan za 10:00 časova.......... ??? Pre nego što optužiš nekog za laganje, obmanjivanje i saradnju sa kojim-god političkim elementima, probaj da pročitaš temu kako treba. Polazak je prvobitno bio zakazan za nedelju 27-i, a onda je pomeren za subotu, 26-i. Evo lepo piše: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=51222.msg822023#msg822023 Dakle, ide se u subotu, 26-og. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hajde se dogovorite pa nas lepo i kulturno obavestite...NEKO ovde i radi,ima posao i obaveze...nismo bas svi zgubidani i tatini sinovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 7, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Hajde se dogovorite pa nas lepo i kulturno obavestite...NEKO ovde i radi,ima posao i obaveze...nismo bas svi zgubidani i tatini sinovi... Lave, spusti gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A kao admin foruma ne bi trebalo da ti bude tesko da bacis oko na naslovnu stranu gde vlada pogresno obavestenje i informacija???Obrisi to i daj onako kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 7, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Slušaj bre ti... Imaš vremena da se raspravljaš ovde i prozivaš druge da su lažovi i nekakvi prevaranti, a nemaš vremena da lepo pošalješ čoveku pp i skreneš mu pažnju da je datum promenjen pa da edituje svoj post? Poslao sam mu pp kada si ti specijalan pa ne možeš od "silnog posla", a sada prestani da dalje kvariš temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima kojima sam POKVARIO temu pa ce na susret doci u subotu umesto u nedelju kako su ovde objavili...tuzno i ruzno...ali neka admin mora da banuje kada mu je sujeta veca od...zna on chega...pa mi smo domaca boranija on je iz LAa ...i mi cemo putovati TAMO i pored njega i svih njegovih smesnih sabotaza..vidimo se i kuckamo posle bana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd mirni,prepirka oko gluposti.. Pobrishite off i ko da nishta nije bilo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...