majurac 0 Napisano Mart 15, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozivam sve ljude dobre volje,naravno poznavaoce materije,da kazu sta mi sle da je problem..konkretno imam hondu cbr 600rr 2004 godiste i desava mi se sledece...ponekad nece da mi upali ujutrio dok ne dopunim akumulator,a ponekad i kada predjem recimo i 50 km kada ga ugasim pa ponovo da upalim nece.....da li je akumulator otisao ili alternator ne dopunjuje struju....i ako je akumulator koji bi trebao kupiti ....ima li nesto posebno ili moze bilo koji isto volti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan pozivam sve ljude dobre volje' date='naravno poznavaoce materije,da kazu sta mi sle da je problem..konkretno imam hondu cbr 600rr 2004 godiste i desava mi se sledece...ponekad nece da mi upali ujutrio dok ne dopunim akumulator,a ponekad i kada predjem recimo i 50 km kada ga ugasim pa ponovo da upalim nece.....da li je akumulator otisao ili alternator ne dopunjuje struju....i ako je akumulator koji bi trebao kupiti ....ima li nesto posebno ili moze bilo koji isto volti[/quote'] Tebi za 600rr mislim da treba Dimensions: Width 151mm, Height 93mm, Depth 87mm Voltage 12V Capacity 8Ah Probaj sa gelom od nekog poznatijeg proizvodjaca recimo Varta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Mart 15, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislis da ne postoji mogucnost da je riknuo alternator?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 15, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je akumulator.. još ako ga nisi preko zime izvadio iz motora, uvio u æebence i stavio pored kreveta, još je verovatnije.. :goodman: ako kupuješ drugi, kupi sa istim karakteristikama (Ah), i sa gelom. pošto voziš relativno nov motor, manje je verovatno da ti ne dopunjuje struju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Mart 15, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator 98 %. Ako se desi da nije aku, moze da bidne regler... :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Mart 15, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Karlos,ako je regler jel to neki veci kvar ili sta.jebiga ne razumem s ebas u tematiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 15, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Karlos' date='ako je regler jel to neki veci kvar ili sta.jebiga ne razumem s ebas u tematiku[/quote'] bez panike akumulator je.. nemoj još Hondu da šalješ na generalnu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan mislis da ne postoji mogucnost da je riknuo alternator?? Mala je mogucnost ali idi kod nekog elektricara da vidi da li puni akumulator cisto da ne bi bacao pare na jos jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Mart 15, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakvu generalnu znam da je u pitanju nesto oko akumulatora nsiam toliki laik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Mart 15, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala ernesto ....to je bio i moj plan .....pozz druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 15, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan kakvu generalnu znam da je u pitanju nesto oko akumulatora nsiam toliki laik mala šala no hard feelings Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan hvala ernesto ....to je bio i moj plan .....pozz druze Nema na cemu i javi sta si uradio! Je to Majurac od sela Majur kod Shabca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Mart 15, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan ernesto jeste,to ej majur kod sapca,inace ako poznajes kraj onda znas da nije bas selendra i d aje odmah do sapca...recimo ja zivim 2.5 km od centra sapca a pripadam majuru.......otuda nadimak majurac......odakel si ti brate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ernesto jeste' date='to ej majur kod sapca,inace ako poznajes kraj onda znas da nije bas selendra i d aje odmah do sapca...recimo ja zivim 2.5 km od centra sapca a pripadam majuru.......otuda nadimak majurac......odakel si ti brate?[/quote'] Secam se Majura na par dana dok sam bio u VJ. Ja sam iz Bg, Vracar, Vukov spomenik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Mart 15, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan lep deo bg,imam drugaricu tamo........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Mart 15, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Karlos' date='ako je regler jel to neki veci kvar ili sta.jebiga ne razumem s ebas u tematiku[/quote'] Pa za taj slucaj da je regler imas verovatnocu <2% , al evo: To ti je jedna mala spravica ispod sedista, mala crna kutija ili slicno, koja distribuira struju za odredjene namene pa i za punjenje akumulatora. Novi kostaju dosta, oko 100e, ali mozes naci polovan ili da ti neko napravi. To ti je onda oko 30e. U svakom slucaju, opusti se, kao sto rekoh 98% ti je akumulator u pitanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Mart 15, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan a da se nisi sjetio mozda da izmjeris instrumentom koliko puni prije nego kupis taj lijepi mali regler od 100 eura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 15, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan 99% je samo akumulator,ali ne bilo ti tesko da proveris da li alternator radi svoj posao jer ako ne radi (a nikad se ne zna, bez obzira na godiste), onda ce i taj novi ubrzo da kiksne....obavezno proveri da li puni kad mu malo das gas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri za svaki slucaj kako puni alternator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Mart 16, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi puno.......provericu sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Mart 25, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako samo radi sa novim akumulatorom cudo jedno....hvala momci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...