dudip 6 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće ispraviti aluminijumsku ručicu, a da se ova pritom ne polomi? Ako se ne primećuje, zakrivljena jena dole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan moguce je moras prvo da je ugrejes ,na plinu ili neki plamen i onda polako je vratis u prvobitan polozaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan tesko,probaj grejati al neverujem,ja sam tako pa je kvrccccc!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Mart 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva, originalne Honda ručice su elastične i mogu se, uz veliku pažnju, donekle ispraviti. Ja sam uhvatio jakim papagajkama ručicu kod zgloba - osovine i uz pomoć čelične cevi ispravio ručicu na licu mesta i nije pukla Ručice iz Louisa rado pucaju pri ovakvim akcijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...