Dzigorius 134 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Meni se jako svidja i uglovi su sasvim OK. ne svidja mi se kad je zadnji kraj previse dignut, po meni je ovo odlicno i nista ne bi dirao.....jedino ne kontam ta krila na oklopu sta ce mu to i cemu sluzi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se jako svidja i uglovi su sasvim OK. ne svidja mi se kad je zadnji kraj previse dignut, po meni je ovo odlicno i nista ne bi dirao.....jedino ne kontam ta krila na oklopu sta ce mu to i cemu sluzi?? Hvala! Krila na oklopu su estetske prirode, meni se dopalo na novijim R6 a posto nema oklopa od novijih yamaha kod nas u ponudi (poliester) nabavljene su stranice od r6 od abs-a (Hvala Janjke) i resili da napravimo motor koji ce se razlikovati od drugih, a ne da bude samo cista kopija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj slici se vidi prava linija motora, tako da ne moz biti bolja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan skini ta krila bzv su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan buuuuuuukaaaaaa ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan skini ta krila bzv su Doces ti na crtu 400m, pa kad te krila odvale... imaces cast da mi predas saobracajnu! Samo polako... btv evo skinuo sam ti krila, nadam se da si zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.cobanov 7 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto se bavim slicnim poslom ali daleko od nase zemlje moram i ja dati komentar u vezi prerade i oko ostalih kometara. Na pocetku cu reci svaka cast vlasniku motora sto je sasvim bio iskren od pocetka teme i rekao ono sto kod nas 99% nebi reklo, nego cutalo.. Mislim da je thunderacha dobra osnova za preradu. Imao sam je i veoma sam bio zadovoljan. PAr reci o samoj preradi i oko komentara nekih ljudi. Vidi se da je majstor koji je radio preradu odlican, isao je u tako sitne detalje sto ja veoma volim i sam obracam paznju na njih. Odlicno je sve uklopljeno, stvarno za svaku pohvalu. Ovakav rad u Srbiji, sa sigurnoscu mogu da kazem, malo ko moze da uradi. Vidjao sam letor radove ''napucanih'' majtora i mogu reci da je to sramota, nista nema veze ni sa cim, maske se srafe srafovima za gips, oklopi se setaju gore dole bez problema. Tako da vas par sto ovde nesto prigovaraju, nemate pojma, ovako nesto bi cak kod mene bilo vrlo interesantno a vi tu nesto kudite decka koji je svojim parama ovo finansirao a i majstora koji je sve ovo lepo upakovao i vratio zivot ovom koliko sam primetio nesrecnom motoru... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Veoma interesantno.......plus i za vlasnika i za majstora......nego kada ce "finalna" slika....siguran sam da svi isto kao i ja sa nestrpljenjem cekaju da je vide .... Nebih da se neko naljuti na mene ali meni su ovakve prerade mnogo interesantnije nego "izvikana i nefunkcionalna" umetnicka dela kojekakvih majstora koji preradjuju ili prave unikatne chopere.....sirom sveta..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.cobanov 7 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nebih da se neko naljuti na mene ali meni su ovakve prerade mnogo interesantnije nego "izvikana i nefunkcionalna" umetnicka dela kojekakvih majstora koji preradjuju ili prave unikatne chopere.....sirom sveta..... Slazem se sa tobom, iako volim to da radim, sklapanje copera je 5x lakse nego ovakva prerada, jer se vecina delova dobija "na rupu" a jedini posao je samo zasrafiti... Ali ovde je to dobro placen posao, bar meni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Thunderace je rasturen do poslednjeg srafa. Tako da sledece slike dolaze tacno onda kada i ceo projekat bude zavrsen. Znaci, rasturanje je odradjeno, sledi peskarenje, priprema i farbanje a potom i sastavljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3353 Napisano April 3, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5493 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pzdrav za chobana iz amerike "ostani to sto jesi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto se bavim slicnim poslom ali daleko od nase zemlje moram i ja dati komentar u vezi prerade i oko ostalih kometara. Na pocetku cu reci svaka cast vlasniku motora sto je sasvim bio iskren od pocetka teme i rekao ono sto kod nas 99% nebi reklo, nego cutalo.. Mislim da je thunderacha dobra osnova za preradu. Imao sam je i veoma sam bio zadovoljan. PAr reci o samoj preradi i oko komentara nekih ljudi. Vidi se da je majstor koji je radio preradu odlican, isao je u tako sitne detalje sto ja veoma volim i sam obracam paznju na njih. Odlicno je sve uklopljeno, stvarno za svaku pohvalu. Ovakav rad u Srbiji, sa sigurnoscu mogu da kazem, malo ko moze da uradi. Vidjao sam letor radove ''napucanih'' majtora i mogu reci da je to sramota, nista nema veze ni sa cim, maske se srafe srafovima za gips, oklopi se setaju gore dole bez problema. Tako da vas par sto ovde nesto prigovaraju, nemate pojma, ovako nesto bi cak kod mene bilo vrlo interesantno a vi tu nesto kudite decka koji je svojim parama ovo finansirao a i majstora koji je sve ovo lepo upakovao i vratio zivot ovom koliko sam primetio nesrecnom motoru... s.cobanov hvala ti puno ovo i meni i vlasniku motora mnogo znaci....hvala puno jos jednom..... SVaka cast POzdrav veliki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan bravo janjke , a i vlasniku sve pohvale za preradu , samo napred !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan bravo janjke , a i vlasniku sve pohvale za preradu , samo napred !!!!! Hvala, makina je rasturena do zadnjeg srafa, sledi peskarenje tim pre sutra Evo i neka slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Opak izazov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo polako se ''kreci'' Po zelji forumasa, ocisceni doskovi :) Grabimo ka cilju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Evo polako se ''kreci'' Po zelji forumasa, ocisceni doskovi :) Grabimo ka cilju! tako treba sve redom samo steta za onu felnu sto ste ofarbali :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo polako se ''kreci'' Po zelji forumasa, ocisceni doskovi :) Grabimo ka cilju! tako treba sve redom samo steta za onu felnu sto ste ofarbali :( Ta i nju ce da sredimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa zadnji disk je bio zardjao prednji su bili Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa zadnji disk je bio zardjao prednji su bili Ok Sredjeni su sva tri komada Mora da bude sve lepo i funkcionalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa zadnji disk je bio zardjao prednji su bili Ok Sredjeni su sva tri komada Mora da bude sve lepo i funkcionalno ne sumnjam ,samo proveravam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa zadnji disk je bio zardjao prednji su bili Ok Sredjeni su sva tri komada Mora da bude sve lepo i funkcionalno ne sumnjam ,samo proveravam ;D Provericu ja kol'ko moz piva da izdrzis na nekom skupu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ko je reko pivo!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast majsotri, i onom ko radi i onom ko plaća! ja nisam neki ljubitelj stavljanja oklopa sa jednog motora na drugi, više volim neke fajter prerade ali kao što rekoh skidam kapu. e sad ono što mene interesuje je od čega je zadnji blatobran? kolega janjke može da odgovori na pp i pošalje cenu eventualno. neko reče da viljuška ne bode oči jer je opokriva oklop i pogodio je 100 posto, i ja mislim da nema potrebe da se menja viljuška. i zanima me kako će na kraju da ispadne cev auspuha, ja imam isti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ko je reko pivo!? Naculo se nesto svaka čast majsotri, i onom ko radi i onom ko plaća! e sad ono što mene interesuje je od čega je zadnji blatobran? kolega janjke može da odgovori na pp i pošalje cenu eventualno. i zanima me kako će na kraju da ispadne cev auspuha, ja imam isti problem. Hvala Zadnji blatobran je od poliestera, cini mi se od ducatija. Drug Janjke ce odgovoriti za cenu. A cev ce da resimo kod Roberta u Adi cim se zavrsi farbanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...