Boan.constrictor 1 Napisano Mart 20, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto glasi naziv teme,neznam koje plocice da uzmem za moju xj600n,ako mozete preporucite nesto dobro,i naravno reci gde mogu da se naruce.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucio u KDM-u sa moj motor. Nissin (valjda sa dva ss ) plocice za 3 diska oko 7500 din. Dobio sam preporuku za ovu marku. Imaju veliki izbor pa probaj tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da nissin su najbolje a i najskuplje,imas i sinterove isto jako dobre one su oko 20 eura par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola87bgd 0 Napisano April 8, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ljudi da li je moguce da ja nemogu da nadjem normalne plocice u beogradu da kupim? odakle je taj kdm? moze neka preporuka da odnos kvalitet cena bude normalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan SBS u centru S... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan U Guevari,u BG imash CarbonLoran(odlichne plochice),u Centru S imash Nissin, A u skoro svakoj radnji za moto delove imsh Ferodo,koje god da uzmesh necesh jako pogreshiti,ne idesh ti na Trke pa da mozesh napraviti fatalnu greshku u izboru,birash izmedju mekshih i tvrdjih,prve su neshto "brze"na kochenju(brze se ugreju,malo su mekshe lakshe se dozira kochenje)potonje ili tvrdje,sve navedeno malo sporije ali duze traju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola87bgd 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno na informacijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...