nafetS 3818 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako si tu pored motora, jedino mogu da ti ga ukradu pod pretnjom nekom pucaljkom.. Kontam ide prijava policiji, oni ga traže neko vreme (mesec, dva dana), izdaju potvrdu da ga nisu našli i ti ga naplatiš od osiguranja.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Dingospo 7 Napisano Octobar 10, 2021 (promenjeno) U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8.9.2021. at 11:01, Zmnbrmbrm je napisao: Pozdrav svima, upravo sam kontaktirao grave osiguranje jedini koji kod nas imaju kasko za motor. U mom slucaju traze 430e godisnje sto izadje oko 35e mesecno za kasko osiguranje koje pokriva stetu i kradju motora. Napomenuli su da se kasko ukida ukoliko je utvrdjeno da je kasko osiguranik bio pod uticajem alkohola ili psihokativnih supstanci u trenutku nesrece ili ostecenja ( ko god bio kriv za ostecenje). Konkretno mene je interesovalo osiguranje protiv kradje, takvo osiguranje ide iskljucivo u sklopu kasko, i ne moze se osigurati samo protiv kradje. Ima i Wiener Stadtische. I to sve sa kalkulatorom koji se nadovezuje na kontakt formu preko koje vas obaveste o konacnoj kalkulaciji. https://wiener.co.rs/za-stanovnistvo/osiguranje-vozila/kasko-osiguranje/kalkulator/ Poslao sam upit pa kad mi odgovore javljam kakvi su uslovi. Promenio Octobar 10, 2021 član Max Dingospo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmnbrmbrm 1 Napisano Octobar 10, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Max Dingospo je napisao: Ima i Wiener Stadtische. I to sve sa kalkulatorom koji se nadovezuje na kontakt formu preko koje vas obaveste o konacnoj kalkulaciji. https://wiener.co.rs/za-stanovnistvo/osiguranje-vozila/kasko-osiguranje/kalkulator/ Poslao sam upit pa kad mi odgovore javljam kakvi su uslovi. Kontaktirao sam ih i ja i e mail i poziv nista od njih na kraju, ima nekoliko osiguravajucih kuca koje osiguravaju i motore. Jedino grawe ima i osiguranje protiv kradje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...