turbopedja 282 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odlican! Super provod,pasulj iz najveceg kazana u dve porcije uziman! Sve pohvale za organizatore i sigurno dolazimo i sledece godine!!! Eto me uskoro sa vaucerom da iskoristim nagradu! Odakle ti nagrada ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 7, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan polomila ruku Sandri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/user/77dejan#p/a/u/2/7svkDlMiMr4 http://www.youtube.com/user/77dejan#p/u/3/UQ5iJ21Zrp8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan polomila ruku Sandri Sta cu, puno jedem spanaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 10, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan skup je bio super i peracice i pasulj i defile...ugodjaj je pokvario neki manijak na tushovom parkingu za vreme streetfighta po recima ljudi koji su ga videli,beli ktm ns table koji je pokusavao da tockira izgubio kontrolu i udario motor koji je oborio jos 4 motora izmedju kojih i moj. Beli KTM u Novom Sadu nisam video. Malo sam se raspitivao kod drugara, ni oni ne znaju da neko ovde vozi takav motor. Verovatno je kupljen ovde, pa kasnije prefarban . Inace skup i domacini za svaku pohvalu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Maj 11, 2010 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan skup je bio super i peracice i pasulj i defile...ugodjaj je pokvario neki manijak na tushovom parkingu za vreme streetfighta po recima ljudi koji su ga videli,beli ktm ns table koji je pokusavao da tockira izgubio kontrolu i udario motor koji je oborio jos 4 motora izmedju kojih i moj. Beli KTM u Novom Sadu nisam video. Malo sam se raspitivao kod drugara, ni oni ne znaju da neko ovde vozi takav motor. Verovatno je kupljen ovde, pa kasnije prefarban . Inace skup i domacini za svaku pohvalu ! Taj sa tim KTM-om je oborio je i motor jednog naseg clana i tom prilikom mu polomio rucku i sajlu od kvacila! Ali zahvaljujuci dobrim domacinima kvar je ubrzo otklonjen! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo da pomognemo, koliko je u nasoj moci. Ali tog KTM-a nismo nahvatali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan meni je polmljen retrovizor ustvari sipka retrovizora koju sam vec sutradan zavario jer srecom nije puklo ogledalo.od ostale stete par ogrebotina na rezervoaru i auspuhu, ma nista bitno da bi se nervirao.....idemo dalje ...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠinaGF 22 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha 1300 FJR i 1300 XJR Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale MC Srem na izuzetnoj gostoljubivosti. Prije dvije godine došao sam sam i rekoh moram idući put povest ekipu. Ove godine došlo nas 8 iz kluba i svi su oduševljeni prijemom domaćina i ostalih moto klubova s kojima smo se družili. Nagodinu sigurno dolazimo ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Tesko je sta novo pohvaliti na verovatno najboljem, a zasigurno standardno izuzetnom skupu kod nas. Poseban faktor je tradicija, godine u kojima se kvalitet samo nadogradjivao, a breme koje nadogradjeni kvalitet nosi je tesko i narocito je tesko da posle dobrog bude bar jednako tako, a kamoli jos bolje. Kasnim, ali previse posla oko Relija, retko se uopste kacim na forum, ali sam se ponovo nasmejao ovim rimskim imenima, pa cisto malo podsecanja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se potsetimo kako je bilo!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...