Ninja66 2833 Napisano April 25, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nema snega, al svejedno dolazim. Razmišljam i da kampujem jer ko će se vraćati kući posle tolikog pasulja i piva. Znas i sam da ko ne prespava na susretu, kao da nije bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 25, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto mnogi vec znaju ja sam organizator izleta. U petak poseta Carskoj palati. U subotu posle 10 h izlet u Šišatovac. Bice nesto i da se nabode. Npr. kulen sremacki izmedju ostalog. Danas je stigao. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmm....sremacki kulen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 25, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmm....sremacki kulen Pomisli koliko strucnjaka za kulen u klubu imamo. ;D A ovaj smo izabrali kao reprezentativan. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 25, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au jbt ! Kako da uklopim priću ? Meni i mojoj dragoj (Rumljanka) 1. godišnjica veze baš na prvi maj.... Doćićemo makar koje pivo da popijemo i pojedemo koji tanjir pasulja. Ako ostane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmm....sremacki kulen Pomisli koliko strucnjaka za kulen u klubu imamo. ;D A ovaj smo izabrali kao reprezentativan. Uploaded with ImageShack.us Vidim komsija ti prob'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 25, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, jel trebate Redarsku sluzbu-kulen brigade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 26, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmm....sremacki kulen Pomisli koliko strucnjaka za kulen u klubu imamo. ;D A ovaj smo izabrali kao reprezentativan. Uploaded with ImageShack.us Vidim komsija ti prob'o... I devojka se mora pre braka probati. ;D Zvao sam te da probas KULEN,ali mob.pretplatnik nije dostupan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 26, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, jel trebate Redarsku sluzbu-kulen brigade? Hehe,ovo je za one koji ima ju dobre zube,hoce li sta biti za nas 40+. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 26, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, jel trebate Redarsku sluzbu-kulen brigade? Hehe,ovo je za one koji ima ju dobre zube,hoce li sta biti za nas 40+. ;D Gerijatrijsko odelenje ne mora da brine za zube,nije presusen. Ali hoce auspuh da progori. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav sto se kulena tice na izgled izgleda lepo pa ajd da vidimo ja sam slovak iz kisaca i donosim i ja kulen pa da degustiramo.. ljut za one koji neznaju sta je ok 1.75 kg jako ljute paprike na 100 kg masa dolazim na plavoj sedovki pa nek mi se kulenasi jave u subotu na ulazu ili vec pa nacicemo se pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan +1 za kulen brigadu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 27, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan +1 za kulen brigadu ;D Hehehe....Ninja66 je zaboravio da napise da se dobija samo po jedan rezanj kulena po osobi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 27, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav sto se kulena tice na izgled izgleda lepo pa ajd da vidimo ja sam slovak iz kisaca i donosim i ja kulen pa da degustiramo.. ljut za one koji neznaju sta je ok 1.75 kg jako ljute paprike na 100 kg masa dolazim na plavoj sedovki pa nek mi se kulenasi jave u subotu na ulazu ili vec pa nacicemo se pozdrav Degustacija subota kod OK korala. Cekamo te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 27, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan +1 za kulen brigadu ;D Hehehe....Ninja66 je zaboravio da napise da se dobija samo po jedan rezanj kulena po osobi. ;D Od dva režnja doživiš prosvetljenje. ;D Jače od droge. Biće i nekih kobasica , a po povratku u kamp - pasuljčina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 27, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav sto se kulena tice na izgled izgleda lepo pa ajd da vidimo ja sam slovak iz kisaca i donosim i ja kulen pa da degustiramo.. ljut za one koji neznaju sta je ok 1.75 kg jako ljute paprike na 100 kg masa dolazim na plavoj sedovki pa nek mi se kulenasi jave u subotu na ulazu ili vec pa nacicemo se pozdrav Degustacija subota kod OK korala. Cekamo te. U koje vrijeme, da se ne propusti taj "SPETAKL". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ulaz placa po motoru ili po osobi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano April 27, 2010 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ulaz placa po motoru ili po osobi? Po motoru, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ulaz placa po motoru ili po osobi? Dobro pitanje, negde su neke budale od domaćina ne sećam se tačno koje naplaćivale ulaz po osobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano April 27, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ima li neki organizovani polazak iz bg-a...bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdujem susret kod ok korala u 12h ok nemogu pre stici pozdrav...janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hotel “Sirmium” 022 626 333 Vuka Karadzica (u centru) Nocenje sa doruckom 01 na 02.05 jednokrevetna - 2375 dvokrevetna - 3100 rsd Ima mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Hotel “Sirmium” 022 626 333 Vuka Karadzica (u centru) Nocenje sa doruckom 01 na 02.05 jednokrevetna - 2375 dvokrevetna - 3100 rsd Ima mesta. Sto se tice hotela "Sirmium",dogovoreno je da se motoristima sobe izdaju po ceni od 1200 dinara,koliko ja znam,tako da....najbolje vidi sa Ninjom,mislim da on zna bolje od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda svratim u nedelju...ali vidim da je zatvaranje u 12? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...