bosko67 8 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kesa nema,probaj na dodjem ti,ja prodao i kupio tako ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan JBT ja moju istu takvu ,godiste ,boja platio pre 3 godine 4000 evra ???a vidi sad.Cena je ispod svakog minimuma ,tako da ne sumnjam da ce se naci kupac samo strpljenja malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan JBT ja moju istu takvu ,godiste ,boja platio pre 3 godine 4000 evra ???a vidi sad.Cena je ispod svakog minimuma ,tako da ne sumnjam da ce se naci kupac samo strpljenja malo. ja sam nadam da ce se uskoro naci kupac da mi ne propadne kombinacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan JBT ja moju istu takvu ,godiste ,boja platio pre 3 godine 4000 evra ???a vidi sad.Cena je ispod svakog minimuma ,tako da ne sumnjam da ce se naci kupac samo strpljenja malo. ja sam nadam da ce se uskoro naci kupac da mi ne propadne kombinacija Tebi ili tata Zoranu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan JBT ja moju istu takvu ,godiste ,boja platio pre 3 godine 4000 evra ???a vidi sad.Cena je ispod svakog minimuma ,tako da ne sumnjam da ce se naci kupac samo strpljenja malo. ja sam nadam da ce se uskoro naci kupac da mi ne propadne kombinacija Tebi ili tata Zoranu? meni,ovo je moja kombinacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Na ovu cenu mozes da je kupis za delove, nemoras uoste da je vozis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Na ovu cenu mozes da je kupis za delove, nemoras uoste da je vozis... a sta da ti kazem,i opet ljudi ne zovu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Na ovu cenu mozes da je kupis za delove, nemoras uoste da je vozis... a sta da ti kazem,i opet ljudi ne zovu Vremena su zahebana. Zimus sam dobijao jednog sa koferima za 1900 u trgovini i nisam ga uzeo.Sudeci po slikama bio je malo losiji od tvog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na ovu cenu mozes da je kupis za delove, nemoras uoste da je vozis... a sta da ti kazem,i opet ljudi ne zovu Vremena su zahebana. Zimus sam dobijao jednog sa koferima za 1900 u trgovini i nisam ga uzeo.Sudeci po slikama bio je malo losiji od tvog. Slike su cudo >,taj sa koferima sam ja kupio ako se radi o istom motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Mart 24, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Na ovu cenu mozes da je kupis za delove, nemoras uoste da je vozis... a sta da ti kazem,i opet ljudi ne zovu Vremena su zahebana. Zimus sam dobijao jednog sa koferima za 1900 u trgovini i nisam ga uzeo.Sudeci po slikama bio je malo losiji od tvog. Slike su cudo >,taj sa koferima sam ja kupio ako se radi o istom motoru zato ja kazem da je najbolje kad dodjes pogledas i provozas motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Mart 24, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na ovu cenu mozes da je kupis za delove, nemoras uoste da je vozis... a sta da ti kazem,i opet ljudi ne zovu Vremena su zahebana. Zimus sam dobijao jednog sa koferima za 1900 u trgovini i nisam ga uzeo.Sudeci po slikama bio je malo losiji od tvog. Slike su cudo >,taj sa koferima sam ja kupio ako se radi o istom motoru zato ja kazem da je najbolje kad dodjes pogledas i provozas motor ma nije ni moj los nego...cisto navijam za tvog TDM-a da bude u vrhu ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Mart 26, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan hvala,aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep TDM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Mart 31, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje možda Honda Shadow VT600 93god. u jako dobrom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano April 8, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje možda Honda Shadow VT600 93god. u jako dobrom stanju. Izgleda da ga je prodao ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 8, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga prodao dace bog ove nedelje,a vec sam napisao da mi ne igra ulogu zamena trebaju mi pare za auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 2250eura,nova cena vazi par dan jer mi je hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i hitno jos par dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Akcija 3 dana cena 2100eura nova cena do 18.04 traje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan i dalje traje akcija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan isapratih ovaj oglas od pochetka i neshto mi nije jasno...ako je sa motorom sve ok . zashto nije prodat??? cena je smeshna i ako nameravash josh da spushtash onda bolje naslovi oglas sa : POKLANJAM tdm 850 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan isapratih ovaj oglas od pochetka i neshto mi nije jasno...ako je sa motorom sve ok . zashto nije prodat??? cena je smeshna i ako nameravash josh da spushtash onda bolje naslovi oglas sa : POKLANJAM tdm 850 sa motorom je sve ok to garantujem,svako moze da dodje i da ga pregleda,ni meni nije jasno zasto se jos nije prodao,slabo ljudi zovu i nude samo zamene sto mene ne interesuje jer trebam kesh da isplatim auto,ja sam mislio da cu ga prodati za 2500eura bez problema kad ono... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan akcija i dalje traje na poklon dajem i povishen Givijev vizir za TDM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zaista povoljno i zaista ispod cene,Srecno sa prodajem,tdm,motor mojih snova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 30, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan isapratih ovaj oglas od pochetka i neshto mi nije jasno...ako je sa motorom sve ok . zashto nije prodat??? cena je smeshna i ako nameravash josh da spushtash onda bolje naslovi oglas sa : POKLANJAM tdm 850 Na žalost takva su vremena. Svi znaju šta je TDM ali su pare problem. Nema trgovine bez keša. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...