shoe 131 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan da da srchovao sam i nasho 3 teme... ali su matore, jedna je iz 15.08.2007, 24.02.2009, 24.03.2009... Gde jos mogu da se nadju DENSO svecice u beogradu / srbiji izuzev u KDM-u i Markusu... njih sam zvao/nemaju/nisu imali/ i mozda bude u KDM-u... nija valjda da i ovo moram da porucujem od spolja Mene treba za xtx DENSO Iridium cini mi se IU22... predlozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ristreto 0 Napisano Mart 18, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo da su kopije već se prave u turskoj , jako su lošeg kvaliteta i jako brzo crkavaju,pravi izbor denso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 18, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prikljucim ... 'de ima super bosna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Svuda. I u Kini ih rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 18, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Svuda. I u Kini ih rade. jesi mislio na Super Bosnu ili Denso? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan mrka kapa ovde... ja cu poruciti sebi sa krajem dana sa netaako bi neko iz bg da se pridruzi pa da uzmemo tipa 2 svecice i podelimo shipping koji mi se cini da ce izaci oko 5-6e nek se javi na PM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Mart 19, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nadji lika sa foruma potpisuje se reljamoto i iz ns=a je on ima sigurno ja sam ga zvao skoro za moj motor i imao je al su bile mnogo skupe!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ristreto 0 Napisano Mart 19, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za tvoj motor ,tj.xtx može da ide i U22 esr-n po ceni od 673,00 din kom,naravno sve je to samo u slučaju da nema Bosne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan U novom Sadu Dravini u Temerinskoj,ima dobar izbor mada neznam dali ima za motor,ja sam uzimao za auto.Videću sutra pa se javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan cisto ako nekog zanima, porucio sam svecicu sa www.sparkplugs.co.uk na pocetku nisu imali srbiju u zemljama shippinga te sam im poslao mail a ljubazno osoblje je momentalno odgovorilo, izvinilo se i ubacilo srbiju ja porucio a oni sutra dan poslali... platio sam standardnim intezinim master card-om ocekujem ih za 5 do 7 dana... neocekujem dodatnu carinu i verujem da me usluge nase poste nece kostati vise od 200-300 din... inace shipping im je 5.18 za 1-5 svecica cini mi se... tako da se skupilo vise ljudi sve bi izaslo i jeftinije al dobro niko nije hteo... za 5 do 7 dana ih ocekujem Quantity 2 Denso...IU22 £15.90 Delivery £5.18 Tota £21.08 > 23 € btw ovde su mi trazili 20€ za 1 svecicu... peace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam ja denso svecice za automobile i motore, ono sto nema naruci se.. svecica iu22 kosta 1800/kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano April 2, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan japanx koliko ti koštaju IU27A U27ESR-N U27ESR-NZU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan evo mali apdejt, poruceno 23.03 stiglo u bgd 07.04 moram priznati da je duze putovalo nego sto sam ocekivao.. ali ajde budimo razumni ipak je bio i nas i njihov uskrs... carine naravno nije bilo kao ni dodatnih poshtanskih usluga, te ostaje prethodnu racunicu od 23 € za 2 svecice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...