Ferlauf 0 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Keeway Exceed 125 Godiste: 2005. Boja: Plava Presao: 11500 km Registrovan do: 05.2010. Motor je u dobrom stanju, nema potrebe za ulaganjima. Idealan za pocetnike i za polaganje voznje. Uz motor ide i Shad kofer od 25l. Kontakt: 064 51 000 53 ili PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan A koliko može da razvije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ga nisam preko 300 gario... Moze max. oko 100-110 ali nikako nije preporucljivo. Ja ga vozim 60-70 max. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan stize prolece!!! ajd pa sretno bilo s prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! 'Ajmo ljudi, moze mali popust za forumase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan 850 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena do kraja nedelje - 700 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13236 Napisano Maj 4, 2010 Ne silazi, 7492 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2T ili 4T? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Maj 4, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan 2T ili 4T? 4T Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan 800 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Istekla registracija. Uradjen tehnicki. Skuplja prašinu u dvorištu. Nova cena: 600 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 930 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au ako ovako nastavis na kraju cu ga opet ja uzeti ;D Ko je cekao dobar motoric za male pare, sad je prilika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Kamo srece... Ma bre niko ne zove, greota... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Extra mali enduro...ja sam svog juce prodao Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 3, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno smesna cena... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Ma mogu da stavim i 300 evra ali dzaba kad niko ne zove... Zato vracam cenu na 800. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan produzena registracija i sada vazi do 09.06.2011. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Cuci u dvoristu i ceka kupca. Zamene me ne interesuju. Jedan motor mi je dovoljan, a ovaj je samo visak... Cena 600 EUR. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferlauf 0 Napisano Avgust 7, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd - Voždovac Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Moze LOCK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...