Dentas 55 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Posetio sam i najnoviju zgradu Mercedesa u Evropi... ...a, unutra....samo par autića.... :...pa, ko voli neka gleda....samo zatvorite usta. ;D ;D ;D ;...mislim...nije kulturno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan ...imaju i ovo neko sokoćalo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan lijepa voznja a i fino si to sve ovdje srocio sto znaci da je ugodno za citanje i gledanje..zato nastavi,mi cekamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano Mart 15, 2010 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast , odlicna tura i odlicno opisivanje jer ima dosta clanova koji nikada nisu evropom vozili po takvim uslovima. Jos jednom svaka cast i nadam se da cu citati jos tvojih putopisa. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, momci .. Ima toga još ;D Samo treba uhvatiti vremena, pa to postaviti... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 15, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Mart 15, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, kolega! Lepo dodje ovaj putopis , bas uoci nove sezone, kad su se svi stari putopisi vec potrosili! Bravo! nastvak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba ti sve Gorane, sav taj put a da nisi dovukao iz Nemacke bar pune bisage zlatarskog sira i prshute....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, odlican 5 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Posle par lepo provedenih dana u Kelnu, vreme je da se krene dalje... Sledeća destinacija je Prag... Vreme je da se probudi TDM....lepo je odmarao nekoliko dana,...zaslužio je.... Buđeeeenjeee.... Ispred njega mu je društvo pravio komšija Nemac... Naravno, da sam prvog dana u Kelnu kupio prave rukavice, jer je bilo još dosta da se vozi...a, one vindstopere letnje ponovo u tank-torbu kao rezervne.... Krenuo sam ujutro oko 8 h, jer ima do Praga lepih kilometara...vreme oblačno, ali suvo.. Opet sluške u uši, navigacija radi sa muzikom nasnimljenoj na kartici ..i vozi... Na autoputu klasična priča...zaustavljanje radi sipanja goriva...naravno, u Nemačkoj se sipa benzin od 100 oktana...potrošnja minimalna, a snaga maksimalna....drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Prolazim Češku granicu..(mislim mesto gde je nekad bio granični prelaz)...stanem pored nekih prodavnica, restorana tražeći gde se prodaju vinjete,tj. putarina. Uđem u jedan kao kiosk i prodavac mi objasni da se za motore ne plaća vinjeta....tu se malo ispričamo i ja krenem dalje. Inače i u Nemačkoj nema vinjeta...oni su putarinu uračunali u cenu goriva, tako da je tamo gorivo skuplje za nekih desetak centi, dok u Austriji i Sloveniji se kupuju na prvoj pumpi pri ulasku u zemlju....dobiješ nalepnice sa datumom važnosti i zalepiš na motor..obično na vizir ili negde sa desne strane motora. Kroz Češku se putuje opušteno...nema saobraćaja, a predeli prelepi...brda sa četinarima i prelepim livadama... Približavam se Pragu, stajem na parking da bi se javio mom prijatelju Jaroslavu koji će mi biti domaćin u Pragu. Ja sam na nekih 60 km od Praga, a Jaroslav mi kaže da ima još malo posla i da čim uđem u Prag da ga sačekam jer će doći po mene, da ne bih lutao po gradu, pogotovo što on živi na severnoj strani grada ,a ja ulazim sa južne.... ....međutim...navigacija je opet na visini zadatka....provodi me kroz ceo Prag i dovodi me ispred zgrade....u roku od dva minuta stiže Jaroslav. Motor je smešten u garažu... Ulazimo u stan gde je i njego sin Ivan, srednjoškolac...momak za medalju ;D ;D ;D...posle malo sredjivanja,Jaroslav mi predlaže da negde izađemo u grad na malo provoda, međutim ja sam umoran za takve noćne aktivnosti posle celodnevne vožnje...tako da ostajemo u stanu i uz večeru koju je Jaroslav napravio kao pravi domaćin,pravimo planove za sutrašnji dan. Inače, Jaroslav je naš čovek koji živi i radi u Pragu, a,bajker u slobodno vreme (kad ga nađe ;D ;D ;D), vozi novu perla- belu Hondu hornet koja je neka ograničena serija za Evropu ili tako nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Sutradan, pošto smo doručkovali razmatramo šta i gde...Jaroslav ima u planu da idemo negde motorima, ali gledamo u nebo i sumnjamo na kišu...prognoza kaže da će sutra biti sunčano, tako da odlučujemo da danas vidimo Prag ,a sutra motorima na izlet.... jedva čekam ...i jedno ..i drugo... Spremamo se i krećemo u obilazak grada.... Šta da vam kažem....slike će to mnogo bolje objasniti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan ...i još slika.. ...dobro su ovo smislili da stave ovo konjima nazad, da se neko od turista ne ušljapa.. :D ....ovde bi pančevački bajkeri rado došli....znaju oni zašto.. ;D ;D ;D ...ovde je tip kupio zgradu i otvorio muzej sexualnih pomagala...ušli smo samo u predvorje i malo slikali...ipak vodimo maloletnika sa sobom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan ...idemo dalje... ...prilazimo mostu Karla Velikog... ...momčina Ivan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan ....malo slika sa mosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan ...s mosta silazimo na glavnu "štraftu"... ...kad tamo...naša ambasada... ...ovi kao "Topalovići".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan ..izlazimo na trg, gde ulazimo u tramvaj koji nas vozi gore, gde je zgrada parlamenta, katedrala....i vidikovac odakle se pruža prelep pogled na ceo Prag...ali, pre toga par slika prelepog parka...uostalom pogledajte... ...tu gaje neke čudne kokoši...samo što ih vezuju... ;D ;D ;D ...još slika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan ...i još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan ...malo slika sa vidikovca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan ....zatim ulazimo u "Zlatnu ulicu", mislim da se tako zove (ispraviće me Jaroslav ako grešim), gde se, naravno plaća ulaz, ali i prodaju suveniri i ostale drangulije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamaretije :} 0 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba ti sve Gorane, sav taj put a da nisi dovukao iz Nemacke bar pune bisage zlatarskog sira i prshute....... da! mogao si! gladni mali deca! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Tu završavamo obilazak i krećemo na neku dobru klopu, jer smo gladni i umorni od šetnje...naravno, ja častim ,ali Jaroslav i Ivan vode... Par sličica iz grada.. ...i napokon stižemo do restorana... ....na najbolje pivo koje sam ikada pio ;D ;D ;D...ali, i na kolenicu, sa kojom smo se borili baš onako muški.... Posle ovakve klope...samo spavanje ;D ;D ;D Jaroslave SVAKA TI ČAST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam! Drzao sam se hrabro do samog kraja, ali zadnje slike me unistise! Extra je sve! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Mart 16, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo CARE. Idem u Prag prvom prilikom. Grad je predivan ali kolenica i pivo su mi definitivno odredili destinaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamaretije :} 0 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan samo pivoooo. . . ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...