gogruja 51 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan A kaze da mozes i DOT 3 ako nemas DOT 4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces mogu ti ja dati svoja creva (samo prednja imam jer zadnja nisam menjao), pa da ne gubis na vremenu tj. da ti ne stoji motor dok oni odrade... A jel mislis na obicna creva? Ja mislio da iskoristim ovih 5 dana za to posto ce biti hladno i padace kisa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pancirna... Imam stara fabricka po kojima mozes da uradis pancirna... Nismo se razumeli... A pare mi ne trebaju, ionako mi stoje u podrumu (creva, ne pare )... Iskoristi ih pa kada napravis ti vrati ili zadrzi ili kako god hoces, meni ne trebaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pancirna... Imam stara fabricka po kojima mozes da uradis pancirna... Nismo se razumeli... A pare mi ne trebaju, ionako mi stoje u podrumu (creva, ne pare )... Iskoristi ih pa kada napravis ti vrati ili zadrzi ili kako god hoces, meni ne trebaju... Vazi kolega hvala u svakom slucaju! Jos ne znam dali ce mi trebati ali verovatno cu skinuti moja i odneti da mi zavrse. Ovo su valjda ta creva u louisu http://www.louis.de/_301be8cd18eb80a16d66f2c7dc144575d7/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10045280&typ_id=3WM samo sto su 140 eura. Mozda nadjem jeftinije na ebayu ali najvise bi voleo da cujem iskustva nekog sto je radio kod bobana ili bilo gde u bg-u.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam se ja raspitivao bila su oko 70 tak € samo prednja... Nemam pojma... A ovo ako hoces da uzmes javi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 14, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam napisao majstori mislio sam na njih a ne na "majstore" kakvih je puna Srbija. Ali tako ti je to u svakoj profesiji, dundjerima uspeva da sve devalviraju i obesmisle, pa zaista treba imati srece da naletis na prave profesionalce u svom poslu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, jel ima neko prodati ili zna gdje naruciti gumice za slavine rezervoara tj. set za reparaciju iste previse mi je ovo skupo na e bay imamo li sta jeftinije ili da narucujem ove po 20 dolara ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Mart 17, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan probaj i kedo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 18, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, jel ima neko prodati ili zna gdje naruciti gumice za slavine rezervoara tj. set za reparaciju iste previse mi je ovo skupo na e bay imamo li sta jeftinije ili da narucujem ove po 20 dolara ? imaš i u louisu, al ako su ti prvi put pukle vidi da ih okreneš (mogu tako da drže još neko vreme) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan pitaj Acima da li moze da ti pomogne.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari Na mojoj Yamahi temperatura nikako da poraste....U početku sam mislio da indikator ne radi pa rekoh da provjerim... Jedan dan sam ostavio da se dobro zagrije u leru i temperatura je došla do pola ,kad sam sjeo da vozim kazaljka je pala skroz lijevo u hladno.Pretpostavljam da termostat ne funkcioniše ili ga nema ...Na nekim stranim forumima isti problem i kažu da je to normalno za ST jer tako radi da se ne bi pregrijala na nekom reliju u pustinji... ,pitam se zašto onda i postoji termostat,jer pretpostavljam da temp. motora nikad nije veća od 50-60 C a svaki četvorotaktni motor najbolje radi na oko 90 ... ventilator još nisam čuo da se ikad upalio ... Da li je ovo normalno,ili termostat treba zamijeniti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6406 Napisano Mart 18, 2013 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozda laze i termometar, pipaj creva i hladnjak, treba da su vreli na dodir. Ako su samo vruci ne radi ti termostat, a njega ces najbolje da proveris tako sto upalis hladan motor, provozas kratko ili pustis da radi u leru. Hladnjak treba da je hladan dok se ne zagreje motor ili da je vruc samo gornji deo hladnjaka, a dole hladan. Ako se ceo ravnomerno zagreva termostat ti ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 18, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je to tako.. ne diraj ništa.. Leti će malo da se pomera kazaljka više.. a paliće se ventilatori jako retko.. duga vožnja u prvoj brzini uzbrdo ili neka spora bajkerska kolona.. Prošli put je moj majstor izvadio neki laserski merač temperature.. uperiš na izduvne grane i očitaš da je sve u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj Acima da li moze da ti pomogne.......... Brate, viš odakle je kolega? Samo slanje ovamo će biti kao nove u luisu. Mogu da se srede, ali to samo radim bliskim kolegama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 19, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan The great old enduro race ....Honda NX650 Dominator,Yamaha xtz750 Supertenere,Suzuki Dr 750Big,Kawasaki klr650. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Aci i Vlajku ,ali dobih dva oprečna odgovora od vas Ova kiša kod nas u CG ubi već dva dana i ne da da se upali motor...mozda cu danas stići da prekontrolišem crijeva i hladnjak i izmjerim temperaturu . Ako ostavim ovako kako Vlajko kaže ,zar je dobro za motor voziti po hladnom vremenu a temeperatura agregata je duboko ispod propisane ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 19, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Može da dovede do curenja kompresije Pusti bre Acu.. on je stari trafikanac i normalno je da će da ti gurne granu u točkove.. i ubedi da ti je motor za generalnu.. Ne sekiraj se za motorin, nego samo vozi, kazaljka je u zelenom.. a i matora je pa možda nije baš tačna.. Na starom kadetu recimo kada kazaljka dođe malo preko pola on je kuvao.. to skapiraš pa se prema tome upravljaš.. Ovde je obrnuto.. a i hladno je bre još.. doći će ti na leto i do pola.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Mart 19, 2013 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan verujem da ce ovaj hibrid motor biti jako zanimljiv Teneristima FZT TÉNÉRÉ 750/900 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 25, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se mogu nabaviti nove kapice za svećice? neki link, a da šalju vamo.. a Šumar ako si našao onu jednu.. treba još dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir'Tattoo 10 Napisano Mart 25, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nikšić, Crna Gora Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno se registrovah na forum, izčitah komplet temu pa da se i ja upišem među teneraše Iz Nikšića sam, Crna Gora, vozim ST sličan Vlajkovom 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 25, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se mogu nabaviti nove kapice za svećice? neki link, a da šalju vamo.. a Šumar ako si našao onu jednu.. treba još dve Imaš u Biker Housu i nisu nešto preskupe čini mi se... 1500 sa kablom žutim (ne drži me za reč) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 25, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Popse i dobrodošao Damire Odavno se registrovah na forum, izčitah komplet temu pa da se i ja upišem među teneraše Iz Nikšića sam, Crna Gora, vozim ST sličan Vlajkovom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir'Tattoo 10 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nikšić, Crna Gora Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlajko, bolje vas našao! Interesuje me da li neko od kolega sa STom se kojim slučajem ne nalazi u blizini Sebe? Treba nam neko ko bi ustupio motor na jedan dan da se za moju tnere naprave kreš barovi i nosači kofera .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris ST 3 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtz super tenera Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlajko, bolje vas našao! Interesuje me da li neko od kolega sa STom se kojim slučajem ne nalazi u blizini Sebe? Treba nam neko ko bi ustupio motor na jedan dan da se za moju tnere naprave kreš barovi i nosači kofera .... Probaj samo da nazoves Sebu,mislim da ima sablon po kom pravi barove za ST.Koliko sam te razumeo ti bi da ti on napravi pa da ti nekako posalje za Crnu Goru?Meni je tako napravio,ja sam samo dosao da mi montira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir'Tattoo 10 Napisano Mart 27, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nikšić, Crna Gora Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sebu sam kontaktirao ima više od dva mjeseca. Rekao mi je da mu je potreban ST da napravi barove za mene i još par da ima za ostale teneraše... u svakom slučaju javljam mu se na temu o kreš bar servisu da ga podsjetim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...