filipkid 41 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ala ih krpimo Svakodnevno me iznenadjuje taraba... Stajala mi je par dana dok se lila ova kisa, skinem ceradu danas i susretnem se sa baricom goriva! Slavine su bile otvorene ali sam daljom inspekcijom utvrdio da preliva/curi iznad slavina, negde sa karburatora (vrat sam polomio ne bi li video tacno odakle i nisam uspeo, ali je karb i sve ispod rezervoara prilicno mokro od corbe) Pali i ide normalno kao i do sad, sumnjam na neko crevo il slicno. Nalio sam rezervoar pre ovih kisa i stojao je tako pun na copavoj pa mozda ima i to neke veze... Jel imao neko slicno sranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ti si bar nalio rezervoar... Ja ostao bez goriva!!!!!!! ;-) ;-) ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 17988 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Pazi da ti nije benzin ušao u karter! Meni su se prelivali karburatori i benzin je ušao u karter ( ulje ) i morao sam novo ulje da bacim i da odmontiram karburatore, očistim itd... U kratko, puno zajebancije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi da ti nije benzin ušao u karter! Meni su se prelivali karburatori i benzin je ušao u karter ( ulje ) i morao sam novo ulje da bacim i da odmontiram karburatore, očistim itd... U kratko, puno zajebancije! Provericu. Zasto su ti prelivali karbovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 17988 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno zbog prljavštine. Nisam obračao pažnje, kad sam kupio motor, ali karburatori su imali neke zlatne ili žute fleke. Tek kasnije sam shvatio da su te fleke od benzina. Tenera po defoltu nema filter za gorivo, pa se često nakupi prljavština iz benzina u karburatoru. Plovak ( ne znam tačno na srpskom ) se zakoči i karburator počne da preliva. Skoro kod svih koje znam, preljeva levi karburator. Možda zbog čopave, jer je motor uvek visi na levoj strani!? Karburatore je prijatelj očistio i tada smo videli, da je i jedna od membrana več pukla, tako da sam kupio par novih i to od Suzuki DR 650, koje pašu i koštaju 30€ komad, a za Teneru su preko 70€! Izvuči šipku za ulje i pomiriši. Ako smrdi na benzin, jbg ! Sretno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 26, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je samo popustila šelna koja drži crevce.. a možda je i crevce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 26, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ocete da vam prebacim temu u "garaza" gde realno i pripada ili da je ostavim ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pali i ide normalno kao i do sad, sumnjam na neko crevo il slicno. Nalio sam rezervoar pre ovih kisa i stojao je tako pun na copavoj pa mozda ima i to neke veze... Jel imao neko slicno sranje? moguce je da su ti ostecene membrane pa zato pusta gorivo i od stajanja. Dok to ne resis moj ti je savet da prebacujes slavine na off kada ne vozis i da otvoris cep za ulje (desna strana) i pomirises da vidis da li ulje mirise na benzin (ako mirise onda bi trebao i ulje da promenis) Pa verovatno zbog prljavštine. Nisam obračao pažnje, kad sam kupio motor, ali karburatori su imali neke zlatne ili žute fleke. Tek kasnije sam shvatio da su te fleke od benzina. Tenera po defoltu nema filter za gorivo, pa se često nakupi prljavština iz benzina u karburatoru. Plovak ( ne znam tačno na srpskom ) se zakoči i karburator počne da preliva. Skoro kod svih koje znam, preljeva levi karburator. Možda zbog čopave, jer je motor uvek visi na levoj strani!? Karburatore je prijatelj očistio i tada smo videli, da je i jedna od membrana več pukla, tako da sam kupio par novih i to od Suzuki DR 650, koje pašu i koštaju 30€ komad, a za Teneru su preko 70€! Izvuči šipku za ulje i pomiriši. Ako smrdi na benzin, jbg ! Sretno! Kako bre nema filter? ima i filter posle račve a pre vakum pumple a ima i pasivni filter pre karburatora (na kraju creva unutar njega se nalazi mala mrezica koja bi trebala da se izvadi kada se cisti karburator i da se izduva) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan izvadi kada se cisti karburator i da se izduva) Ti si tvoju izdufo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan izvadi kada se cisti karburator i da se izduva) Ti si tvoju izdufo!!! jesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pali i ide normalno kao i do sad, sumnjam na neko crevo il slicno. Nalio sam rezervoar pre ovih kisa i stojao je tako pun na copavoj pa mozda ima i to neke veze... Jel imao neko slicno sranje? moguce je da su ti ostecene membrane pa zato pusta gorivo i od stajanja. Dok to ne resis moj ti je savet da prebacujes slavine na off kada ne vozis i da otvoris cep za ulje (desna strana) i pomirises da vidis da li ulje mirise na benzin (ako mirise onda bi trebao i ulje da promenis) Nisam stigao da skinem plastike danas, al sam prebacio slavinu na OFF i sad vidim da je suv i da ne slinavi vise, tako da... Problem privremeno resen Majku mu, voleo bi da je crevo ili ta selna sto vlajko prica! Ako bude trebao majstor za hebeni karb kukacu vam... Pocepao sam joj membranicu kao himen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da skinem plastike danas, al sam prebacio slavinu na OFF i sad vidim da je suv i da ne slinavi vise, tako da... Problem privremeno resen Majku mu, voleo bi da je crevo ili ta selna sto vlajko prica! Ako bude trebao majstor za hebeni karb kukacu vam... Pocepao sam joj membranicu kao himen za membrane mozes da uzmes te za Suzukija ali ima čovek koji ih pravi (sa Vidikovca) 10€ je komad i ok su... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 17988 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Pali i ide normalno kao i do sad, sumnjam na neko crevo il slicno. Nalio sam rezervoar pre ovih kisa i stojao je tako pun na copavoj pa mozda ima i to neke veze... Jel imao neko slicno sranje? moguce je da su ti ostecene membrane pa zato pusta gorivo i od stajanja. Dok to ne resis moj ti je savet da prebacujes slavine na off kada ne vozis i da otvoris cep za ulje (desna strana) i pomirises da vidis da li ulje mirise na benzin (ako mirise onda bi trebao i ulje da promenis) Pa verovatno zbog prljavštine. Nisam obračao pažnje, kad sam kupio motor, ali karburatori su imali neke zlatne ili žute fleke. Tek kasnije sam shvatio da su te fleke od benzina. Tenera po defoltu nema filter za gorivo, pa se često nakupi prljavština iz benzina u karburatoru. Plovak ( ne znam tačno na srpskom ) se zakoči i karburator počne da preliva. Skoro kod svih koje znam, preljeva levi karburator. Možda zbog čopave, jer je motor uvek visi na levoj strani!? Karburatore je prijatelj očistio i tada smo videli, da je i jedna od membrana več pukla, tako da sam kupio par novih i to od Suzuki DR 650, koje pašu i koštaju 30€ komad, a za Teneru su preko 70€! Izvuči šipku za ulje i pomiriši. Ako smrdi na benzin, jbg ! Sretno! Kako bre nema filter? ima i filter posle račve a pre vakum pumple a ima i pasivni filter pre karburatora (na kraju creva unutar njega se nalazi mala mrezica koja bi trebala da se izvadi kada se cisti karburator i da se izduva) Ja znam, da sam filter za gorivo dodatno stavio na cev koja ide na vakuum pumpu! A za ostalo nisam expert tako da verujem da si upravu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga da radi rol barove? Video nesto bas lepo pa me zaintrigiralo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno mislim da rade Labaratorija, Seba, mozda Aca_PN i ne znam ko jos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Popizdeh od ove struje........ izgleda da su jebene led diode u tabli pravile problem........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A kako brate? Kaki su simptomi, mislim kako te hebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan lepo.... upalis je i ubacis u brzinu.... u trenutku kad je ubacis u bilo koju brzinu ( 1 ili 2) ona se gasi...... e sad..... sve bi bilo ok da se ona gasi i da joj ostaaje kontakt upaljen... tj da ima svetla i sve ostalo ali ona gubi sve kao na kill switch-u....... i izgleda da mi dioda od neutrala pravi problem na tci-u......preko mase..... ne znam kako...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jes ti to sredio običnom žaruljicom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 27, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan lepo.... upalis je i ubacis u brzinu.... u trenutku kad je ubacis u bilo koju brzinu ( 1 ili 2) ona se gasi...... e sad..... sve bi bilo ok da se ona gasi i da joj ostaaje kontakt upaljen... tj da ima svetla i sve ostalo ali ona gubi sve kao na kill switch-u....... i izgleda da mi dioda od neutrala pravi problem na tci-u......preko mase..... ne znam kako...... Da te ne hebe centralni osigurac??? Mene je tako drkalo, zamenio sam kuciste i zabice i nikad vise nije stao dok me nije pokupio kombi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan videcemo ujutru sta ceda rece...... stavio zaruljicu..... a os sam gledao i juce...... mislio da je on ali sve je ok...... nema lufta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan upravo sam razvukao osmeh od uva do uva vučem se na posao posran, a neki sektasi izbacili 3 plavo bele super tarabe da se ugreju na suncu! imamo terorističku ćeliju u 23. bloku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dve plavo bele i jedna ljubicasto bela .....To je Sinketova ,Andrina i moja trmvajchina .....inace je jace okupljanje u caffe Ole-u na 25-om maju kad nam se pridruze Uka i ostali ))....pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 31, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Promenuo ulje (sipajte ful mineral elf npr.) Najviše mu prija i ič ga ne troši..polusintetiku hoće da lapa.. Namunjen rep i tablica..hvala Šumaru na migavcu..sad skoro liči na motor.. fale mi još dve zadnje plastike..repne.. a mož i bez njih..neću da ga prodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 31, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan fale mi još dve zadnje plastike..repne.. a mož i bez njih..neću da ga prodajem Pošto možeš samo da ga pokoniš, ne beri brigu.... poklonu se u zube ne gleda, niko se neće ljutiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...