urosAT 312 Napisano Mart 25, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan A ako vuce, samo jace stegni korman i nema zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, pre dve nedelje sam kupio teneru 92g i mislio sam da promenim kocione plocice pa me interesuje koja je razlika izmedju prednjih i zadnjih? Naidjem na netu na plocice ali sa razlicitim debljinama tj. na jednom mestu nadjem da je ona sa kukicom plocica 8,3mm debela a druga 7,7mm a na drugom mestu nadjem da su obe iste debljine 8,3mm. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pazi..... logikom da je zadnji disk 5mm a prednji su po 4mm mislim da plocice za zadnju kocnicu treba da su tanje........ ali ja ne znam ni jednu osobu ovde da je merila i stavljala to tako.... trpa ko sta stigne, bitno je da se vozi...... Srecno sa masinom....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo nije valjda da je sve OK na svakoj xaxaxaxaxaxaxaxaxa :P :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo nije valjda da je sve OK na svakoj xaxaxaxaxaxaxaxaxa :P :P Cekaju tenere da sredis Uredniku Hitji afriku, ne zuri im se, onda one dolaze na red 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako..... on ima samo "redovan servis" trafike xexexexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako..... on ima samo "redovan servis" trafike xexexexexexe Koliko para da mi ugradis na teneru taj korman sto klikce, sa kuglicom za cruise control? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 11, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi set za reparaciju slavina za STaru, gde da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 11, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Huh.. beše to negde u temi.. ako nađem link staviću.. edit: kopao po ppeovima i našao http://www.ebay.de/sch/sis.html?_itemId=110693578948&_nkw=Reparatursatz%20Benzinhahn%20Yamaha%20XTZ%20750%20Super%20Tenere ondak sam malo gnjavio Pekija.. pa mi je on iskopao jeftiniji link http://www.wemoto.com/bikes/Yamaha/XTZ_750_Super_Tenere/89-91/picture/Fuel_Tap_Repair_Kit/ Ali ništa od toga nisam pazario jer mi je Zex dao njegov set kupljen u Grčkoj.. sad mu ionako više ne treba..(trebaće mu pumpa goriva ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano April 11, 2012 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi set za reparaciju slavina za STaru, gde da kupim? Louis? http://www.louis.de/_304c3aeb584dddde57768d7cd55c8f6b48/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10007950&typ_id=3LD&lang=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 11, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @ vlajko @Arakis Hvala drugari na pomoci, porucujem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Popsi je nesto cackao oko toga i namestio je..... cekaj samo da dodje kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 12, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Za prvu pomoć,što se slavina tiče, okreneš gumice na drugu stranu, kod mene je upalilo, leva drži 100%, desna 90%, dok ne stigne set. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan to nisam znao da oce da radi..... koristan savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sekta je dobila novog člana. Nek mu je sa srećom i nek ga služi i čuva ko što je mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano April 13, 2012 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dotle došlo? Da častiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13993 Napisano April 13, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Dotle došlo? Da častiš da castis sto si se kurtalisao bede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 15, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan da castis sto si se kurtalisao bede DEBELO da časti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano April 15, 2012 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Cuti,tebe smorila Afrika tol'ko da si pobeg'o na drugi kraj sveta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13993 Napisano April 15, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan da, toliko ga je smorila da je od afrike pobegao u afriku, a gde cete vi? na tenerife Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 15, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, Lenji.. Afrikanac u Afriku, a oni će ovde: http://en.wikipedia.org/wiki/T%C3%A9n%C3%A9r%C3%A9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 13993 Napisano April 17, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan u pa do 00 im je tamo, mogu mnogo toga da rade, isto kao i sa svojim motorima a to je nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imam jedno pitanje za sve... Pre nedelju dana sam pazario YAMAHA - u Super Tenere 1992. godiste... Kada sam isao da je provozam, tj. isprobam,, sve je bilo u redu... Ide, ne trokira, vuce... Sve OK... Sednem da je vratim u Beograd, kad posle 30-tak km krene da trokira, kao da radi samo na jednom cilindru... Posle 1-2 kilometra ugasi se u voznji... Ja stanem sa strane, AUTOPUTA da napomenem, sacekam 5 minuta i probam da upalim... Sve normalno radi... Krenem dalje i posle 30 km mi se opet dogodi... Zovnem vlasnika, kaze covek da mu se nikada nije desilo... Ja kazem OK i posle 5 minuta opet upalim i doteram do Beograda bez problema... Nije stucao niti trokirao niti stao... Pitao sam za tube, nisu menjane ali ne znam koliko trosi, moram da ga teram malo duze da proverim... I tako... Ajde neka pomoc jer sam prilicno neiskusan sto se ovih stvari tice... Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 17, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni zvuci na problem sa strujom (tipa razlabavljen konektor TCIja) oteraj do Labaratorije da ga pregledaju ali verovatno je neka sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 17, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Isti sindrom je imao moj drugar.. desilo se da mu se par puta ugasio.. Sačeka malo i upali.. Uzrok je bio slab akumulator..isproveravaj napone.. Druga stvar koja mi pada napamet je vakum u rezervoaru.. odušak zapušen i kada dođe do pola rezervoara ugasi se..tj ne dobija dovoljno goriva pa trokira.. Ili ovo što Popsy kaže.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...