Aćimo 1144 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Opravio je on to odavno, nego se pravda za vidoja. Sad samo čeka kumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 24, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Viš kako sve znaš Nalio mi Revolution neki sprej u bužir sajle odozgo..otad radi.. Zex.. za moju uzbrdicu Niva je keva spojim male ručice i da vidiš kako kopa uzbrdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 24, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si se navuko na Njivu vise neces ni da sedas na moped!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja čuo da na sledeći off dolazi Snju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 24, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima sad drugog neki Pešterski karavan A dosad zima kao da nije.. ali evo ga govno napadalo do vrata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 25, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima sad drugog neki Pešterski karavan A dosad zima kao da nije.. ali evo ga govno napadalo do vrata Oce to kad lezis dok reshse!!! Sedi bwe covece! Sedi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 25, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da je manji kvar, ali mu kvar kvari zadovoljstvo i motor neće dupali. Naš kvar se reši punim rezervoarom, a ovaj,mmmm možda si u pravu, budak je sofisticirana alatka za fina štelovanja. Kako budak funkcioniše: Kako pali posle opravke: E do malina, uvek me neko navuče u pogrešnoj temi da lajem. Teneraši sory za off, evo neću više. Kakvo je ovo krsenje autorskih prava, svi da mi spremite po litar ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dal moguce da je tolika razlika za gumu kod nas i u Sloveniju http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/index.aspx?grupa=0051&id=000021990254&source=katalog. I kako da se dobaci guma do Srbije? Kako je tolika razlika, pa ovo je strasno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju ove dve gume, iskustva michelin anakee F 90-90 / R21 i michelin anakee 90-90 /21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Dal moguce da je tolika razlika za gumu kod nas i u Sloveniju http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/index.aspx?grupa=0051&id=000021990254&source=katalog. I kako da se dobaci guma do Srbije? Kako je tolika razlika, pa ovo je strasno . za pocetak, nemaju ih na lageru, tako da je mogao da napise i da ih poklanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stize iz Slovenije ista guma za 79 eura - PDV. iPAK IH IMA ali ne kod tog dobavljaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je trazio set za reparaciju slavine http://www.bikerspares.com/fitment/1939/yamaha-xtz-750-super-tenere-1991-motorcycle-parts/13552/petrol-tap-repair-kit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Februar 4, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce Vam se ovo svideti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poposy za tebe nešto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 7, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Poposy za tebe nešto. ...mogao je i cd da stavi umesto tog diska napred, isto bi kocio tj. nikako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poposy za tebe nešto. ...mogao je i cd da stavi umesto tog diska napred, isto bi kocio tj. nikako!!! To što si ti ljubomoran to nema veze sa kočnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 8, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Poposy za tebe nešto. ...mogao je i cd da stavi umesto tog diska napred, isto bi kocio tj. nikako!!! To što si ti ljubomoran to nema veze sa kočnicama MazaCHE barabchino!!!! Nisam ljubomoran, ovo su vile od wfr-a, i prednji tocak, sa tim diskom ST ne moze da stane!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 8, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poposy za tebe nešto. Uuuuuu to je to.... fala Mazače, na tako nešto sam mislio... Inače prednja vila je od TTRa :P jedino ne mogu da provalim da li je menjao i zadnji točak.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce Vam se ovo svideti... :stabre: a sta ovo radi ovde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 8, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce Vam se ovo svideti... :stabre: a sta ovo radi ovde ? Sto je lepa bela alfica ..a zabari peglaju kao ludi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam kolege, vidim da mi niko ne pruza odgovor naime zanima me gde da uradim nalepnice za moju teneru 93 god, osnova je ljubicasta kao na ovom modelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Gvozdena sa foruma... ne znam ko još radi nalepnice... inače ovde imaš link svih šara po godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 20, 2012 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan evo jos nekog ko pravi nalepnice, upravo sam video, kaze 'izbor je neogranicen' http://www.kupindo.com/Nalepnice-za-automobile-i-motore/9073640_nalepnice-za-motor-yamaha-super-tenere750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 21, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan evo jos nekog ko pravi nalepnice, upravo sam video, kaze 'izbor je neogranicen' http://www.kupindo.c...super-tenere750 Ova prica sa Kupinda nije losa, mada mislim da bi ti Tina sa NBG to isto odradila za dosta manju lovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 21, 2012 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan evo i heidenau scout guma na kupindu, ne znam koliko je ovo povoljno.. http://www.kupindo.com/pretraga.php?Pretraga=heidenau&Grupa= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...