Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Super Tenere XTZ 750

Recommended Posts

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 750

Goksi zapucaj u Cara Nikolaja, MotoGhost, bili su najpovoljniji proletos sto se cene tice i pride dobijes ugradnju for free!!!

:takoje:

HVALA svima na informacijama mislio sam da ce mo se videti na voznji deda mrazova ali mi pada da radim u hitnoj videcu da vas posetim ispred skupstine bar na kratko pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Treba mi polovno sedište za ST...nebitno stanje.... ovo fabričko bih sačuvao , a to drugo bih kod Bobana na ulepšavanje.

Mislim , znam da je teško / gotovo nemoguće naći rashodovanu-pokvarenu ST :zvizduk: , al velim...bar da probam.

• UruK Hai, 2092 postova
  • Motocikl: ADV

Kad se menja ulje u vilama i koje ulje je najbolje za XTZ750?

Menja se na svakih 20k km, bar tako pise u user manualu, ide 669ml po stapu i kada sipas treba da sabijes stap u donji polozaj i od vrha ulja do vrha stapa izmeris sublerom 130mm, tada je nivo ulja u oba stapa jednak sto je veoma bitno! Veoma je bitno da staro ulje dobro ocedis da ne bi ostalo nista unutra!!!

Premeri i opruge, donja granica je 534.5mm, ukoliko su ispod tog nivoa duzine vise ne rade posao i trebalo bi da se zamene!

Fabrika je propisala ulje 10w, ja sam se malo igrao i nasao podatak na xtz750 forumu gde kazu da je najbolje zamesati litar 15w i 10w i to sipati, tako sam i uradio i bio sam prezadovoljan!

• Drug član, 1492 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

POMOC!!!

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76042-ozbiljno-razmisljanje/page__gopid__1217666#entry1217666

Radi rasterecenja teme o ST-u, sve odgovore upucene meni ostavljate u mojoj originalnoj temi. HVALA!!!

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

imaš odgovor u svojoj temi, polako iskočiće dobra... problem sa ST je što se brzo prodaju (osim ako je obojis na nacin da se samo tebi dopada :D )

• Podržavam 2

• Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

XEXEXEXE...!!! Video sam i par komada takvih, mada im ni fabricke seme nisu bas za izlozbu...

...mada im ni fabricke seme nisu bas za izlozbu...

Nisu, nisu.... :D

Da nisi pogresio temu??? :neznam::D

Ipak ti teras Afriku, pa, rekoh, da se ne ofiras pred svojima, da krisom kibicujes ST... :lol: :lol: :lol:

Čitam, gledam i čudim se kako stalno nešto popravljate :D

No, nećemo više, selimo se u zajedničku temu :)

:takoje: :takoje: :takoje:

• Svrati ponekad, 230 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm

Potrebna mi je mala pomoc i naravno misljenje. Trabalo bi da menjam prednju gumu pa se dvoumim izmedju Michelin anakee 2 i Dunlop Trailmax D607. Guma treba da bude vise za asfalt a manje za off. Prihvatam i druge gume u obzir. I naravno gde je povoljnija cena za kupovinu.0namigivanje.gif

Pa i ja sam o tome razmisljao al ajde da cujem i druge sta imaju da kazu. Jer znas gde je cena najpovoljnija i koja je?

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ja sam na AT imao Dunlop i guma je popucala za vrlo kratko vreme. DOT je bio u redu, nova guma. Dakle, Anakee i ne misliš :)

• Podržavam 1

Pa znam u Sloveniji ali taj neko ne dolazi za Srbiju u skorije vreme tako da to otpada. U svakom slucaju HVALA TI! 0takoje.gif

• Svrati ponekad, 457 postova
  • Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE

Neki malko dok se naviknu imaju problema ali ok........ guma sasvim pristojna...........

Verujem da je i ta druga ok ali iskreno ne znam da je neko kupovao

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja