Mazak 270 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan naša teretnjača ima zakazan tango sa zaretom... iglice, tube, lamela, pumpa za gorivo, creva...a ako bude trebalo i hilzne i karike i taj rad.... kočnice montirane, koferi gotovi,... napašćemo skubu za nosače u jednom momentu...i ono lepo sedište od osamdeset jura... i ready for 2012 a ja imam cunning plan ...u međuvremenu jedem ugljene hidrate 3* dnevno (i kasno noću) dok ne dobijem svoj motor a ondaK džoging, batooo Ti si baš resio da središ motor. Za Skubu i Nosače, pa moraćeš da čekaš, čekaš dok ne stigneš na red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan odo sad kod skube na inbox da se izguram na prvo mesto... to je tak po srpski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan odo sad kod skube na inbox da se izguram na prvo mesto... to je tak po srpski Samo napred, nemoj da zaboraviš da pones cevke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 20, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sve da spavas u Laboratoriji neces biti prvi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan okruženi smo širokim dijapazonom cevki... može da se bira dijametar i debljina... razne alatke za savijanje i preko sedamdeset stručnjaka za zavarivanje.... ako neko ima nacrt mogli bismo da organizujemo serijsku proizvodnju u roku od dva dana. @ zextreme al ja umem da pravim princeze, a ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 20, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nema od tog posla nista..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 17988 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Posle ciscenja karburatora i promene dizni.. Zare nije dobro stegnuo doljnju veliku diznu..i posle stotinak kilometara se odpustila i curkala..na sred puta resili problem.. 8312.. daj tom ortaku, ili nekom dobrom majstoru da ti pretrese ceo motor..zameni creva goriva i teflonska na kocnice.. odradis par stvari i mozes i na kraj sveta.. A ako te to sve mrzi i nervira.. ti kupi nov motor..samo sto ti i to ne garantuje put oko sveta bez pehova.. Tako ču i da uradim! Neka ga čovek pregleda i zamjeni šta treba! A za novi zna se, moram prvo pare da kupim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan okruženi smo širokim dijapazonom cevki... može da se bira dijametar i debljina... razne alatke za savijanje i preko sedamdeset stručnjaka za zavarivanje.... ako neko ima nacrt mogli bismo da organizujemo serijsku proizvodnju u roku od dva dana. @ zextreme al ja umem da pravim princeze, a ti? Ja čekam nosače već 6 meseci i ako možeš sam da ih napraviš uhapsi Popsy-ja pa iskopirajte. Za mene je već kasno, cevi sam odneo Scubi pa sad mi ostaje da čekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan pa da počMemo... obećavamo da nećemo skubi da otimamo pos'o... jedini problem je što imamo samo prohromske cevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da su nosaci toliko trazeni. Imam ja za sva 3 kofera. Ostali posle prodaje motora. Glavni nosac je original a bocni su pravljeni. Jedini problem moze da bude to sto sam ja auspuh malo pomerio prema osi motora pa ne ide toliko u stranu kao fabricki. Zbog toga je moguce da morate ili da nosac zza desni kofer pomerite malo u desno ili da auspuh malo uvucete. Za ST koje imaju aftermarket auspuh mislim da nece biti nikakvih problema. Evo slike kako to izgleda. Ako je neko zainteresovan za sva 3 neka me kontaktira. Cena ce biti i vise nego korektna. By bopkbopk at 2011-09-25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno! joj što ću da se nakupim plusića kod O'šonesija za ovo moje trućanje po forumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan SAmo nek covek pogleda ovo sto sam poslao na pp pa se cujemo sutra da potvrdimo. Ako je sve ok onda su nosaci vasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Nema od tog posla nista..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema od tog posla nista..... Nema veze napraviće meni scuba,sigurno, verovatno, možda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Oce ako ga lepo i ljudski zamolis O Sonesi..batali Zareta, mnogo je poceo da murdari.. Idi kod Alje.. on je pravi moto doktor.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan znam da vas dva imate probleme....al meni je zare drugar iz mladosti i neprijatno mi je da budem nelojalan....ako me nekad bude baš zaj'bo pa ću promeniti garažu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto dok ja odgovorih O Sonesiju, on se već snašao .... jbg kad se stalno vozikam :P ps. Alja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ne smem da kažem šta sam čuo od busmana da radiš...oće afrikanci da zloupotrebe informacijoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 20, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nema od tog posla nista..... Nema veze napraviće meni scuba,sigurno, verovatno, možda Mazache barabchino imam i ja nosace... Mozemo da se dogovaramo, i onako je STenera pokojna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan fina podešavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema od tog posla nista..... Nema veze napraviće meni scuba,sigurno, verovatno, možda Mazache barabchino imam i ja nosace... Mozemo da se dogovaramo, i onako je STenera pokojna! Možemo, no mi žao cevki što sam odneo . Pusti cifru na mob .Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zex-e, vrati nam se.. Ako nam odes iz tima i predjes u penzionere.. Bit ce to tezak udarac.. Afrosi su u proslom kolu dobili Miku, sezona 2012 se ceka.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 23, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno sam prvi peek na draftU... Videcu sta se dobija... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 23, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan gotove kante od prohroNa ova imbećile šipkica odozgo će da se makne... i da se zima provede picaneći detaljčiće (kako mi je obećano), ne bi li se kante konvertovale u kofere.... nosači stižu suta.... (maski) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 23, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda! Nego da nije mal tezak prohroN za tu akciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...