vlajko 2670 Napisano Septembar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Shumare jel mogu neki delovi da se poruce?? Naravno i uvek...... samo reci sta ti treba Shumeni.. nadji nam jeftinu tarabu za delove.. pa da je komadamo francusko srpskom obradom.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 20, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem ... 1. Zextrim 2. Pepsi 3. Vlajko 4. Shuma@rz 5. Mazak 6. Sinke 7. Bopk 8. O'sonesi 9. Gile EX (nece jos dugo) 10. Hammer 11. Goksi ST 12. Ceh (samo nije Super, al nema veze nas covek) 13. TAZZ 14. her_sebeshki 15. Dulebajkom (nesto nije aktivan na forumu) 16. Sablja1 17. Pera ST 18. Nesa 19. Elvis 20. Zajecarska ST teroristicka celija (x clanova) 21. Fi011 22. Gizda 23. andrimil 24. prosperiks 25. dandzus 26. dejan24 27. VladaSD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan @831... 7 deci na 4K je ok.. ne diraj nista.. mozda drugo ulje.. litra na 1K je mnogo.. Osvezena lista.. Gile je odavno otisao u brzu ligu.. 1. Zextrim 2. Popsy 3. Vlajko 4. Shuma@rz 5. Mazak 6. Sinke 7. Bopk 8. O'sonesi 9. Student 10. Hammer 11. Goksi ST 12. Ceh (samo nije Super, al nema veze nas covek) 13. TAZZ 14. her_sebeshki 15. Dulebajkom (nesto nije aktivan na forumu) 16. Sablja1 17. Pera ST 18. Nesa 19. Elvis 20. Zajecarska ST teroristicka celija (x clanova) 21. Fi011 22. Gizda 23. andrimil 24. prosperiks 25. dandzus 26. dejan24 27. VladaSD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan ja nasao celu ST ako ocete........... to mogu da doteram i bez da iko dolazi po nju a moz i da dodjete.... sta bi vam falilo da vidite starog drugara........ Ozbiljno ako vas interesuje cela i da je komadate na delove...... ja cem da pitam za cenu...... i naravno da se izcenkam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Septembar 21, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj za cenu! I u koju boju molicu lepo!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan boju koju ocete..... nie frka........ ima jedna plava ali steta da se komada xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan A kako se krecu cene tih sto ih je steta komadati ako nije tajna? Ili da preformulisem,koje su najmanje pare koje treba skupiti za pristojan primerak ST? Pitam za sada cisto informativno,odgovor moze i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano Septembar 22, 2011 drrmrr, 771 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan De da komadash....pa misli na nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim ja na tebe G..... dogovoricemo se na pp..... nemam sta da krijem pa da pisem po pp ovima...... ljudi ovde su cene kao i u srbiji.... za neke motore cak i vece....... mora bas da se brlja da bi se naslo nesto jeftino a da valja....... jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1599 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 2049 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Aj da napisem prvo ovde. Prodajem moju super teneru!!! Ako znate nekog ko trazi nek mi se javi. Razlog prodaje- ostajem bez posla. Imam i neku opremu za nju ali to tek kad je prodam. Kad smislim cenu i kad slikam postavicu oglas sa opisom. Jbg, ipak se okrece- reko bi jedan davno u istoimenoj emisiji. Edit: 063-1200 450 Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 23, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daklem , nisam ulazio na forum nekih 3 meseca, kad ono nasa tema napredovala svega par strana?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1599 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 2049 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Aj da napisem prvo ovde. Prodajem moju super teneru!!! Ako znate nekog ko trazi nek mi se javi. Razlog prodaje- ostajem bez posla. Imam i neku opremu za nju ali to tek kad je prodam. Kad smislim cenu i kad slikam postavicu oglas sa opisom. Jbg, ipak se okrece- reko bi jedan davno u istoimenoj emisiji. Edit: 063-1200 450 Ivan Evo ga i oglas. Jos kad bih resio posao pa da izbrisem oglas. Za sad je na dobosu. Evo ga oglas: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72301-super-tenera-750/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si resio da ga prodas , ne moze bez toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan A Super me tera 900........ da li moze?????????? aj proverite pa da imamo jednu u kolekciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 6, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ovi afrički lešinari , više posećuju ovaj forum nego vlasnici ST-a , ne bi li našli neki problem na našim motorim i isti zalepili na temu ST vs Afrika. Izgleda da im ponestaje argumenata . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Octobar 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 7, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete u pravu si... nego drugari, jel i vi imate knedlu na 180kmh u trećoj... ne znam da li je gorivo u pitanju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 7, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete u pravu si... nego drugari, jel i vi imate knedlu na 180kmh u trećoj... ne znam da li je gorivo u pitanju? Biće da je do pumpe za gorivo. A kada skupiš hrabrosti za veću brzinu, možda bi mogao i malo da te poguram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 27, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete u pravu si... nego drugari, jel i vi imate knedlu na 180kmh u trećoj... ne znam da li je gorivo u pitanju? Da, da, meni se to desilo, ali pri manjoj brzini ..oko 160 km/h...doduše, nisam još stigao da prešaltam u treću, ali simptomi su isti. Moraću da odem na OMV pumpu, i da se požalim na gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete u pravu si... nego drugari, jel i vi imate knedlu na 180kmh u trećoj... ne znam da li je gorivo u pitanju? Biće da je do pumpe za gorivo. A kada skupiš hrabrosti za veću brzinu, možda bi mogao i malo da te poguram. koga bre ti da poguras....... kad sednes na onu kravu....... mukica stenje pod tobom......... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 29, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Do god je ove teme, više argumenata nam ni ne treba. Sami se izlajete u pravu si... nego drugari, jel i vi imate knedlu na 180kmh u trećoj... ne znam da li je gorivo u pitanju? Biće da je do pumpe za gorivo. A kada skupiš hrabrosti za veću brzinu, možda bi mogao i malo da te poguram. koga bre ti da poguras....... kad sednes na onu kravu....... mukica stenje pod tobom......... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa zamisli kako ces ti da arlauces kada tebe uzjase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2054 Napisano Octobar 29, 2011 Teoreticar ..., 12120 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ajde da pustimo tenerase da uzivaju u njihovoj temi, a da zezanje ostane u Paprika vs. Taraba temi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Octobar 29, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxaxaxa mene ne moze da jase......... Ja vec jasem njega.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ajde da pustimo tenerase da uzivaju u njihovoj temi, a da zezanje ostane u Paprika vs. Taraba temi? Lale nije problem, inače je poznato da ljudi uvek prate topik svog motora i motora koji bi želeli da imaju, tako neka se aklimatizuju ps. moj problem sa hladnim paljenjem je rešen preštelavanjem ventila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi....... ja cem pazarim Domindzatora........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...