vlajko 2670 Napisano Avgust 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Shumeni.. uzi mi jedan set za reparaciju slavina Inace onaj tvoj roler sam tako slatko izbacio iz upotrebe.. pa kao da sam promenio motor.. cangrljalo je govno i ispustalo neke nenormalne zvuke frrrr.. prrr kao da dere Musa jarca.. al bez vazelina.. Student.. Golija zove tebe..zove mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pa pritegni lanac konjino....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 22, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj pritezao i sve dok nisam skinuo..nije prestalo cangrljanje.. ima lufta u sredini, a nema lezaj i treba da je od mekse gume.. sad je do OO.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima tko satove od supertenere za prodaju? Treba mi brzinomjer samo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 22, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj pritezao i sve dok nisam skinuo..nije prestalo cangrljanje.. ima lufta u sredini, a nema lezaj i treba da je od mekse gume.. sad je do OO.. Nemas ti pojma! Kod mene sve normalno sljaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 22, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima tko satove od supertenere za prodaju? Treba mi brzinomjer samo... Posalji sms na 0038163636156 Dejan, bavi se delovima za motore, ima neku xtz750 za kupusanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio naseg druga Japanx-a da nabavi denso svecice.. ima ih jos za teneru 300 din kom.. Sloba 0641189828 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tazim zadnje stop svetlo i zadnji deo plastricnog branika Jeli mnogo 35e za stopaljku i 40 za branik? Terao bi ja vako.. nego ima da mi sasipa vodu zavrat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Dugo se vrteo stop za tenere na limundu,pogledaj dal jos stoji ili kupindo....Bio je 1500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan tja.. ovo sam nasao http://www.kupindo.com/kupovina/Auto-i-moto-delovi/Motocikli/Do-50-ccm/drzac-tabliice-sa-stop-svetlom/9457705 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan branik nemam ali štopku imam kao novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan tja.. ovo sam nasao http://www.kupindo.com/kupovina/Auto-i-moto-delovi/Motocikli/Do-50-ccm/drzac-tabliice-sa-stop-svetlom/9457705 IDEALNO!! :D :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18665 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ulja je izmedju F ( Full ) i E ( Empty ) na šipki kod Yamahe ST? Meni je rekao serviser na Yamahi u Ljubljani da je cca. 1/2 litra! Možda ko zna tačno? I zanima me kako se pravilno mjeri ulje, jer svaki priča drugačije!? Neko kaže da treba motor da radi dok se ne upali ventilator, onda se motor gasi i sačekaš 20 minuta, pa mjeriš... Kako vi mjerite ulje i koji način je recimo najpraktičniji ili najbolji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan upalis ga par minuta da se zagreje... ili posle voznje, sacekas par minuta da se slegne i to je to...kada odvrnes cep i obrises skalu vratis nazad ali NE ZAVRCES i ispravis motor ... i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandzus 5 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima....nisam bio aktivan na ovom forumu ali od nedavno citam sve teme vezane za ST jer sam vlasnik jedne vec par god... bio sam u finansijkom problemu do nedavno pa sam je stavio na dobos ali ipak na kraju sve se dobro zavrsilo i ST nece ici dalje od mene... Imam jos nekoliko stvari da uradim na njoj ali za sada me tako dobro sluzi i nadam se jos dugi niz godina za pocetak da se dodam na spisak pa se vidimo na temema posvecenim ST-u... Salute svima 1. Zextrim 2. Pepsi 3. Vlajko 4. Shuma@rz 5. Mazak 6. Sinke 7. Bopk 8. O'sonesi 9. Gile EX (nece jos dugo) 10. Hammer 11. Goksi ST 12. Ceh (samo nije Super, al nema veze nas covek) 13. TAZZ 14. her_sebeshki 15. Dulebajkom (nesto nije aktivan na forumu) 16. Sablja1 17. Pera ST 18. Nesa 19. Elvis 20. Zajecarska ST teroristicka celija (x clanova) 21. Fi011 22. Gizda 23. andrimil 24. prosperiks 25. dandzus 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ha evo imene 1. Zextrim 2. Pepsi 3. Vlajko 4. Shuma@rz 5. Mazak 6. Sinke 7. Bopk 8. O'sonesi 9. Gile EX (nece jos dugo) 10. Hammer 11. Goksi ST 12. Ceh (samo nije Super, al nema veze nas covek) 13. TAZZ 14. her_sebeshki 15. Dulebajkom (nesto nije aktivan na forumu) 16. Sablja1 17. Pera ST 18. Nesa 19. Elvis 20. Zajecarska ST teroristicka celija (x clanova) 21. Fi011 22. Gizda 23. andrimil 24. prosperiks 25. dandzus 26. dejan24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel neko imao problem sa rucicom kvacila, tj. da budem precizniji sa prekidacem koji sluzi da mozete da upalite motor kada je u brzini (kao prekidac na copavoj)... sada mogu da upalim motor samo kada je u neutralu... trebam to da rasturim i prekontrolisem. Jel ima neko neka iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Septembar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dođi da to pregledamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan To je patuljak u mootru koji ne dozvoljava da upalis motor kad ti hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ma cupaj zice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i ja tog patuljka Mego sta znaci ovo u zagradi pod mojim imenom : Nece jos dugo ??? Sta to treba da znaci ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 14, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel neko imao problem sa rucicom kvacila, tj. da budem precizniji sa prekidacem koji sluzi da mozete da upalite motor kada je u brzini (kao prekidac na copavoj)... sada mogu da upalim motor samo kada je u neutralu... trebam to da rasturim i prekontrolisem. Jel ima neko neka iskustva? zategni salju kvacila Gile.. da si ti nama ziv i zdrav.. al teneras vise nisi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan precrtajte i onog izdajnika pod r. br. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan That is true.. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 15, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel neko imao problem sa rucicom kvacila, tj. da budem precizniji sa prekidacem koji sluzi da mozete da upalite motor kada je u brzini (kao prekidac na copavoj)... sada mogu da upalim motor samo kada je u neutralu... trebam to da rasturim i prekontrolisem. Jel ima neko neka iskustva? zategni salju kvacila Gile.. da si ti nama ziv i zdrav.. al teneras vise nisi nije to, resio sam (privremeno)... ispod sajle kvacila imate mikroprekidac (koji sluzi da mozete da upalite motor kada je u brzini a copava podignuta). Mala napomena, prekidac se skida tako sto sa donje strane ima jedan prorez gde stoji zabica, gurnete srafciger i mozete da ga izvadite... posto nemam lemilicu da sredim zivu ja sam ih povezao, tako da sada vergla i kad kvacilo nije pritisnuto (meni to nije problem, dok ne sredim kako dolikuje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...