Bigor 7663 Napisano Octobar 17, 2022 Drug član, 2939 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan .Pisao sam pa brisao, ja big opet skinuo spaner i provjerio da se negdje nije nesto zaglavilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Octobar 17, 2022 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si odvio srafove opruga je izbacila spaner do kraja pa si tako nategnutog zasrafio i pretegao lanac i mozda ga jos dodatno na silu malo rastegao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Octobar 17, 2022 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam to pomislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7663 Napisano Octobar 18, 2022 Drug član, 2939 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vjerujem, prije ce biti da se pojeo klizac ako je bilo toliko pretegnutoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Octobar 18, 2022 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam juce cene na wemoto, did lanac kosta 185 a klizac 150 evra. ne znam kakav je ovaj klizac, odn 'gde ide'. did lanac koji mi je u motoru sam kupio u prodavnici sina gabora sagmajstera, kostao je valjda izmedju 40 i 80 evra, ne mogu da se setim. kasnije sam cuo da postoji mogucnost da nije originalan, da je madjarske proizvodnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Octobar 18, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam juce cene na wemoto, did lanac kosta 185 a klizac 150 evra. ne znam kakav je ovaj klizac, odn 'gde ide'. did lanac koji mi je u motoru sam kupio u prodavnici sina gabora sagmajstera, kostao je valjda izmedju 40 i 80 evra, ne mogu da se setim. kasnije sam cuo da postoji mogucnost da nije originalan, da je madjarske proizvodnjeZvaničan distributer za Srbiju Moto-Bike - D.I.D. Chains / DirtStar Rims DIDCHAIN.COM Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Octobar 18, 2022 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 10/17/2022 at 6:08 PM, Bigor said: . Pisao sam pa brisao, ja big opet skinuo spaner i provjerio da se negdje nije nesto zaglavilo skidao sam ga veceras, izvukao i uvukao nekoliko puta, sipao sam i malo ulja unutra, upalio i zagrejao u mestu, nisam cuo lanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan „Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Octobar 19, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. Koliko agregat može biti pouzdan posle generalnog remonta, čak i kada je ovako pedantno urađen ? Ja imam neki osećaj da ne može biti kao fabrički i ne tako dugotrajan. Pitam to iz razloga što i ja moram dati negde da mi se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7663 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 2939 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa originalnim dijelovima moze biti pouzdan kao i fabricki, sve zavisi od odrzavanja, naravno da se uradi generalna, a ne samo zamjeni ono sto je istroseno.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Nebojša S said: Jedno pitanje. Koliko agregat može biti pouzdan posle generalnog remonta, čak i kada je ovako pedantno urađen ? Ja imam neki osećaj da ne može biti kao fabrički i ne tako dugotrajan. Pitam to iz razloga što i ja moram dati negde da mi se uradi. Evo moj radi sasvim fino, već par hiljada km. Radio Sale iz Bele Crkve. Kad napravim par desetina hiljada km, javljam ti utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3061 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Deluje kao korektna ponuda...neko iz ove grupe? Poznat motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Octobar 20, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, PremieRacing je napisao: Deluje kao korektna ponuda...neko iz ove grupe? Poznat motor? Već je nekoliko puta bio na oglasima a da li je u međuvremenu menjao vlasnike nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Octobar 20, 2022 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, PremieRacing said: Deluje kao korektna ponuda...neko iz ove grupe? Poznat motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Octobar 20, 2022 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Dilema pa misljenja dobro dodju. Plastificiranje rama i delova(zadnje viljuske) ili farbanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Farbanje, dobra priprema i kvalitetne farbe.Oštećenja je lako popraviti.Kod oštećene plastifikacije se pojavljuje korozija koja se zavlači ispod. Popravak, samo sve ispočetka.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Octobar 22, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 19.10.2022. at 22:03, Novola je napisao: Evo moj radi sasvim fino, već par hiljada km. Radio Sale iz Bele Crkve. Kad napravim par desetina hiljada km, javljam ti utiske. Kontaktirao sam ga i ja, planirao sam da mu odvezem motor preko zime i da ga razradim i sredim do početka sledeće sezone. Utešio me je kada je rekao da je u zadnje vreme uradio 5-6 istih , da ima delova i da ne moram ništa da naručujem i tražim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 22, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Nebojša S said: Utešio me je kada je rekao da je u zadnje vreme uradio 5-6 istih , da ima delova i da ne moram ništa da naručujem i tražim. Odlično! Čovek je profi, nećeš pogrešiti. Eh, da sam znao to za delove, pa da nisam kupio komplet cilindre sa klipovima.. bacio 200e. Ako ti slučajno zatreba, računaj da imam. Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Octobar 22, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tenere Owners Club Switzerland 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Octobar 27, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovo da resim .... Juce nije hteo samo da upali skinem sediste i imam sta da vidim .... Jel ima neko plocu ili da trazim nekog majstora da je prepakuje Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Octobar 27, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovo da resim .... Juce nije hteo samo da upali skinem sediste i imam sta da vidim .... Jel ima neko plocu ili da trazim nekog majstora da je prepakuje PozdravOvo je poblem za @Arakis ako ima vremena.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Octobar 29, 2022 (promenjeno) U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Joska Temerin +381 63 8347397 kupi drugi regler , to baci originalni imas na wemoto.com sa dostavom sam platio prosle godine nesto oko 25€ stigne za 7-10 dana upravo gledam, ppdigli su cenu na 49£ Promenio Octobar 29, 2022 član magico Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Octobar 30, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Taj je poznat po izgaranju, bolji je svaki rebrasti od tog maleckog. „Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Octobar 30, 2022 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan sa druge strane je rebrast (zbog hladjenja) ne znam dali je los ili ne drzim ga za rezervu, pored akomulatora ima mesto na koje je predvidjeno da se zasarafi, original oblik tog reglera. sa joskinim sve radi kao sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Octobar 30, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ti mali regleri su u prvim serijama crkavali jako brzo i Yamaha ih je zamjenjivala sa crnim rebrastim koji su montirali na posebni prihvat ispod tanka baš ispred sica da bi imali bolje hlađenje.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...