Bigor 7665 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ko uzimao iz Sigurnost Zrenjanin kocione gumice za teneru? Ja danas zovem i govorim joj kod ali mi kaze da to nista ne mora da znaci i da mi trebaju dimenzije da bih bio siguran sta uzimam, naravno da to trba da rasklopim sve. Zanima ne info da li kada se naruce po kodu dobiju gumice za sva klijesta i kocione cilindre na rucici i nozici?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Decembar 14, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bigor je napisao: Jel ko uzimao iz Sigurnost Zrenjanin kocione gumice za teneru? Ja danas zovem i govorim joj kod ali mi kaze da to nista ne mora da znaci i da mi trebaju dimenzije da bih bio siguran sta uzimam, naravno da to trba da rasklopim sve. Zanima ne info da li kada se naruce po kodu dobiju gumice za sva klijesta i kocione cilindre na rucici i nozici? Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Ja sam uzimao i na forumu sam okačio sken pakovanja na kome je serijski broj, ali da me ubiješ kad je to bilo moraćeš da prelistaš unazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Decembar 14, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prečnik klipa kočionih klešta: Ф 27 Gumice-debljina-kočionih klešta: 3,5 x 3 Sigurnost S90078 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, jel to samo sifra od kocionih lijesta? Jel ima neka i za kocione cilindre, htjeo sam i to da odradim kada vec krenem da cackam?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Decembar 14, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Bigor je napisao: Hvala, jel to samo sifra od kocionih lijesta? Jel ima neka i za kocione cilindre, htjeo sam i to da odradim kada vec krenem da cackam? Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока To je broj koji stoji na pakovanju u kome je komplet gumica za klešta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam joj tu sifru ali je ona bila na pauzi, pa mi sve nesto okolisala ali i razumljivo jer nije imala podatke ispred sebe. Zovem opet u jutro, pa cu joj reci i dmenzije, nadam se da ih ima upisane negdje u kompu, hvala jos jednom.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor ako ti treba delova za zadnji kočioni cilindar, ja sam sa keda naručio za sebe set za reparaciju, imam delove koji su savršeno ispravni. Pa ako zagusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba brate, on me najvise i brineПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bigor said: Treba brate, on me najvise i brine Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Znaš 'di sam, javi se da ti to organizujem i pošaljem šta imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma lakocemo mi, dok krenem s poslom. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Decembar 14, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Novoselac videh neku STeneru iz Mitrovice na oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Arso said: Novoselac videh neku STeneru iz Mitrovice na oglasima. Poznam momka, viđah ga po gradu. Moj rođak mu nalepnice radio. Nisam nešto baš oduševljen kolornom šemom, kao da nisu boje baš pogodili, ali deluje ok motor. Nije moj, ako si se zabrinuo Ne dam ja siroticu moju nikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Decembar 14, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije tvoja, onako na prvi pogled izgleda pristojno mada to ništa ne mora da znači. Nisi pominjao da u Mitrovici ima još neka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, do pre 2-3 godine nisam ni obraćao pažnju previše, da budem iskren. @magico je isto iz SM. Kolega moj što vozi sad GSa 96' god je pre toga vozio Teneru. Jedna narandžasta polupana koju sam prvu hteo uzeti.. eto, par mi odmah pade na pamet. Jbg, 3 moto kluba u gradu, sigurno ih mora biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mene bas hoce, pa sam vecinu tenera iz oglasa vidjeo i u zivo, tu u Mitrovici, onu iz Kacareva, isto iz Vlasotinca i jos nekoliko koje su se vec prodaleПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Narucene gumice, cini mi se rece 360 din po setu. U setu dolaze samo gumice za klijesta i prasinarke, za gumice cilindra moram naci dimenzije, tmako da cujemo se Novola kada krenem s poslom. Kod zadnjeg cilindra mi je problem sto se klip u cilindru nece da vraca, pretpostavljam da se vremenom malo prosirio i postao tijesan za cilindar.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi ovde sa slike fali praktično samo broj 6, glavna gumica koja u stvari radi sav posao. Ne verujem da može baš klip da se toliko raširi da on koči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na gumicu da se rasirila ili se mozda toliko stvradnula da se ne vraca posle pritiska. U glavnom kada sam rastavljao opruga nije mogla da vrati samostalno klip, cak i sad nekada zapne.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Novoselac videh neku STeneru iz Mitrovice na oglasima.Jelto ova?U svakom slučaju replika 89. modra boja nije original, felge sive, ali pari daje posve uredn.Sviđa mi se kakoveje auspuf postavljen.Gesendet von iPad mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Decembar 15, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo je plastika kraćena zbog auspuha, a po meni to nije to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al prilično lepo ukrojeno uz auspuh, morao sam dobro da se zagledam da vidim gde je korigovana. Interesantno što je to, najverovatnije, zaista motor iz '89. Da su ga vratili u originalnu boju, bio bi pun pogodak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan 89 imaju crne felge Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, el classico said: 89 imaju crne felge Poslato priko Ténéré Od 3 kolorne šeme '89, 2 imaju crne felne a jedna sive. Razlika je u nogostupima za suvozača, '89 je onaj tanji, povijen na gore malo. Naravno, ništa ne mora da znači, možda je sve to menjano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Decembar 15, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ta sa sivim tockovima '89. i plava '90. imaju crna kociona klesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vid' stvarno jbt, nisam primetio. Sad smo ko C.S.I Miami, upoređujemo DNK Super Tenera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...