Novola 2118 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brate bukvalno tekst u sitna crevca o radu Mikuni karburatora, tuningu, menjanju dizni itd itd, preveliko je za prevod. Tebi bi se svidelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Haj procitaj, pa dodji da mi nastelujes karb Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tjuning neki ćemo da opičimo, ako ti naguramo još jedno 15ak konja, možda me i prestigneš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Octobar 16, 2021 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Bigor je napisao: Haj prevedite nama koji engleski zborimo kao Snezana Malovic Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока U gornjem desnom uglu ekrana tri vertikalne tackice, kada klines pise prevedi i eto ga na Srpskom, da toga nije ni naslov nebi znao @Novola Dalibor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ćup Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bdada said: Dalibor Fak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10435 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 1541 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ko pročita ovu temu o Tenerama od početka, bolje će se razumeti u karburatore od Bokilića! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno i jesu najveci problem na motoru, kad bi odgovarali od neceg, pa da se zamijene. Ovako svi moramo znati sve o njima Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Octobar 16, 2021 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na filter goriva , ako je menjan skoro onda dalje testiranje imam ispravne svecice ako ro trebaju za probu ja sam nedavno ubacio champion, pa su mi te stare rezerva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno i jesu najveci problem na motoru, kad bi odgovarali od neceg, pa da se zamijene. Ovako svi moramo znati sve o njima Послато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаNe vidim to tako.Po mom zapažanju je do onog tko se istih laća i njegovog neznanja, neoriginalnih dijelovakoje u njih ugrađuju itd itdRevizija karbova u firmi topham.de (mikunijev zastupnik za njemačko govorno područje) sa mikuni originalnim dijelovima je oko 250-350€ zvoči skupo, ali dođe na kraju jeftinije nego 4-5 godina mučenja i bezgraničnog troškova.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da su karbovi prvo sto se rasteluje na Tenere ako je poredimo s drugim motorima, znaci mogli su to malo kvalitetnije napraviti.Mogu oni da vrate sve to na fabricki standard ali bez motora ja ne vjerujem u nastelovanost motora. Mora to jedno s drugimПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Octobar 16, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo provjera sinkronizacije je potrebna, skoro uvijek bez potrebnih zahvata.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 17, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes se slepo drzao prevoda onda moguće i da smrsas par kila jer mikuni "ugljeni hidrati" gojeSuper Ténéré 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 17, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, el classico je napisao: Samo provjera sinkronizacije je potrebna, skoro uvijek bez potrebnih zahvata. Poslato priko Ténéré Baš tako, moja kamila je kod mene evo 11 godina i za to vreme sam samo uradio reparaciju onim kedo setom, igle za plovke, o ring gumice i gumeni dihtunzi, budući da mi je baš zbog tog dihtunga levi karb balavio. Za svo to vreme sam tri puta proverio sinhronizaciju i nemam ama baš nikakvih problema sa karbovima. Čekam da kamila poveća potrošnju pa da zamenim igle i tube i to je to. Doduše za sve ove godine samo ove i prošle je bog korone vožena po gradu, inače u proseku ni jedna vožnja mi nije ispod 200 kilometara. Uostalom za to sam je i kupio kad budem hteo da se vozikam po gradu uzeću neki APN ili nešto slično. Problem je što mnogi od nas, nije to samo slučaj u našoj sekti, volimo da čačkamo i jebavamo ale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slušam vas i sad kontam da kod mene, od kupovine motora nije urađena sinhronizacija karbova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ti htjedoh odraditi ali kad si okasnio, hoces ti gledas prirodne ljepote Becmena i okolice Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Bigor said: Pa ja ti htjedoh odraditi ali kad si okasnio, hoces ti gledas prirodne ljepote Becmena i okolice Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Da to nije bio Deki brate, a? kakav crni Bečmen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znas ni kud si prosao Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 17, 2021 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dučini Sahara jakna xxl bez zimske postave. Lufteri napred i pozadi, protektori na ramenima i laktovima, svi zipovi ispravni. Tragovi nošenja su vidljivi, ali nigde pocepana ili uflekana. Ja sam 186 i 110 kilograma, utovio sam se pa mi je malo tesna- Voleo bih da ostane unutar sekte pa je namerno nisam stavio u rubriku Prodajem/Kupujem. Cena 3.000 koliko da nije džabe, a za članove sekte može i na rate nigde mi ne gori. Promenio Octobar 17, 2021 član Arso 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se dobra jasa, a o cijeni da ne govorim. Ja dvije imam, pa prosto nemam gdje da ostavim svu opremu, da je drugcije uzeo bih je bez razmisljanja.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Octobar 17, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Novola said: Slušam vas i sad kontam da kod mene, od kupovine motora nije urađena sinhronizacija karbova. koliko ja znam sinhronizacija treba da se proveri posle svakog skidanja/rasturanja karburatora, ne verujem da je boris nije uradio.. jel imas taj problem jos od borisa ili se sad pojavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tačno od Borisa. Štelovano je sve uz neku siguricu da se ne pretera sa gorivom, jer je ranije prelivalo, pa je i smeša bila na granici siromašne, motor je za nijansu slabije primao gas, imao manje snage, ali je srazmerno tome i potrošnja bila niža (4.6l/km posle 1000km pređenih). Postepeno se taj maleni problem povećavao, možda sa padom temperature, ko će ga znati, do te mere da sad moram da vozim pod saugom dok se doobro ne zagreje motor, a i tad se oseti da malo štuca ispod 2000 obrtaja, teško ubrzava, prosto nema svoju normalnu snagu. Boris i ja nismo nikad pominjali sinhronizaciju, zato ne mogu da budem 100% siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam siguran da ju je odradio jer je bio takva pedanterija da mu to ne bi proslo, a i pricao sam s njim bas na tu temu i objasnjavao mi je kako i sta treba raditi. Opet kao sto rece kolega, svako cackanje zahtjeva ponovnu sinhronizaciju Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Octobar 17, 2021 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Novola je napisao: moram da vozim pod saugom dok se doobro ne zagreje motor, a i tad se oseti da malo štuca ispod 2000 obrtaja, teško ubrzava, prosto nema svoju normalnu snagu Fali benzina u prvom opsegu, samo ti naleti da nastelujemo smesu "u bobu" na oba, svakako sinhronizacija ide posle toga a mozda i satice namaknem da i to odradimo, za srafove na grani ne brini, skinucemo zadnji lonac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini nista Zeljko, naice on cim stigne Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...