Darko 012 1025 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na xtz660 imam tu oprugu i za kvacilo i za gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 11, 2021 (promenjeno) Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A pitam uglavnom jer mi se ova cinila pokratka, pa je bio ostriji ugao bas tamo gdje je i pukla. Opet gledah po interneti i vecina ima ovakve. Mozda je bila samo lose proturena Promenio Februar 11, 2021 član Bigor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E sad, od kako sam kupio motor gledam po oglasima wingrack hocel iskociti, zvao kolege koji ga prodaju s motorom, rekoh necel raspariti i nista. Uzmem stvar u svoje ruke i napravim nosace, prodje 7 dana kada zove me poznanik i nudi mi ih. Hocu, necu, lomim se, nije da mi sada treba ali opet ako ispustim ko zna kad cu naletjeti opet na njih, a svidjelo mi se kako je izgledala s njima jos dok je bila kod Vlade. Malo po malo ima da napravim od babe devojku sto bi rekao Bojan Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 4145 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pomalo i biće pravaGesendet von iPad mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 4145 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dečki, čija je ovo tenere??Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam vec video jer mi auspuh privukao pznju ali nisam uspjeo da saznam ko je vlasnik. Mislim da ima nesto o njoj i na fejsu ovog Grbica sto je nacinio izduv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u pravi, znam da sam gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Februar 12, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan IMG 1098 — Postimages POSTIMG.CC Malo vožnjice na -7 ruta od danas od 176km,svećice rade odlicno cak i bolje vuče i mirnije radi motor..:) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Februar 17, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigla rucica i sajla,jel ok sto se tice kvaliteta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 17, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Haj boga ti draga izmjeris duzinu sajle kada stignes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Februar 17, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Bigor said: Haj boga ti draga izmjeris duzinu sajle kada stignes Hahahahah izmjericu ovih dana to mijenjam,a vidim na etiketi pise za XTZ 750 nesto mi deblja u odnosu na ovu moju staru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 17, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako moja izgleda, ima kao nekakvu zastitu samog bulzira, sajla mislim da je standardna na svakom motoru.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Februar 17, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Bigor said: Evo kako moja izgleda, ima kao nekakvu zastitu samog bulzira, sajla mislim da je standardna na svakom motoru. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Aha pa ja mislim da je to kao moja evo kako izgleda: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rucica je isto dobra, montirao skoro drugaru na gpz500 tu marku. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juče poslat karburator na konsultacije u Veliku Planu, karburator servis "Unuče", malo pomoć prijatelja, da vidimo gde to škripi, vrag odneo šalu. Kaže čovek, iglice sauga su loše, moguće da ju tu prolazio višak goriva, i pilot dizna koja je kod mene bila je promera 42.5, a on misli da je to previše, treba 40 možda čak i 37.5 i smatra da je to glavni problem. I vakuum pumpa koja je "crkla" je potpuno ispravna, kupih drugu nepotrebno. Al ajd, nek bude u rezervi. Naručih nove iglice sa kedo.de, kad stignu, montiranje. Inače sam iglice sauga već uzimao, polovne, ali navodno odlične. Navodno. Sve je to podešeno ok, nivo goriva, smeša, samo eto, ta dizna i iglice.. Sad ako je svo ovo vreme to bio problem.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 4145 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Za karbove samo Mikuni oriđiđi djelovi.Gesendet von iPad mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je main jet dizna i original ide 142.5, a ta 140 je za CH prigusena. Na iglice si mogao samo staviti gimice oringove s upaljaca. Najvise sam i sumnjao na njih, cak sam ti i pominjao da oba pilot srafa zavrnes do kraja u radu kada je zagrejan da vidis primal gdje visak gorivaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg čovek kaže da je to ler dizna. 42.5. Da mora manja. On je pomenuo da je ubacio neke gumice, al novo je novo, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drug moj @Novola ... uh uh uh... Što ne volem majstore koji ˝misle˝ da li nešto treba ili ne treba... Pa nije japanac džabe ˝škole učio˝... Povodom pilot dizne evo šta kaže manual: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da to je pilot dizna i ide 42.5, a za CH 35. Kod mene je 37.5 cini mi se jer ne vidim dobro na slici ali to je za TDMПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve ja to znam, sve ja to čitam.. Jedan majstor kaže ovako, jedan onako, ovaj kaže treba ovaj ne treba, Sad ide 42.5 pa sad 37.5... Ja ipak mislim da je taj saug glavni krivac..a da dizna treba da bude ta koja je fabrička.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kolega izbaci sve iz originala, koliko znam ako ubaci te pilot dizne, smanjice dotok vazduha do 2000 obrtaja umjesto povecati neka me iskusniji isprave ako grijesim. Po meni samo iglice srediti i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se Bigore, tako ćemo i napraviti, ali mi je zastrašujuća ideja da je od početka samo jedna iglica sauga od 6.5 evra bila problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ih samo ja puta rastavio i sastavio dok ih nisam skontao, jojjj. Vec su svi mislili da sam prso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može drugačije izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...