Novola 2118 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cimnuh lika onog iz Kanjiže što prodaje delove, za plastiku onu oko km sata, ponudi mi čovek ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 16, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Novola je napisao: Cimnuh lika onog iz Kanjiže što prodaje delove, za plastiku onu oko km sata, ponudi mi čovek ovo: I verovatno ti za to traži 30 evropljana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan i koliko paraПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5585 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 30 je malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Jun 16, 2020 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda sa druge strane, sa ove nije bitno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 25e tražio. Bez veze. Elvis tražio 15e lagano za plastiku u top stanju, samo trenutno nema. Pre ću njega sačekati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, srbac said: Kako izgleda sa druge strane, sa ove nije bitno ! Pa ovo je gornja koliko mi se čini.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 16, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Novola je napisao: Pa ovo je gornja koliko mi se čini.. Ovo je donja strana i kao što vidiš nema ona dva dela koja fiksiraju plastiku za satove. A na ovoj slici je gornja strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa jes jes, u pravu si, moja greška..mada kakva je jedva se i razlikuje...Koliko košta nova, zna li ko? Na poslu sam nemam vremena da gledam po netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo priznajem da nisam bio korektan, to je zaista bila donja strana, a evo i gornje. Mada meni to i dalje ne vredi tih 25€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 16, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je tvoja kad trazis drugu. Za nuzdu i ova moze da sredi, presmirglas i prespricas i mozda plasticar da navari ta dva nosača koja fale. Mada, sve vise ljudi odustaje od nasih motora tako da ce delova sigurno biti sve vise a motora sve manje, barem ja tako mislim, mozda sam ja nepopravljivi optimista bemliga Sent from my LG-K420 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 16, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i da je niza, jednostavno, to nije za tvoj motor! Znam da ga lickas i da ti pozitivno zavidim, a jedva cekam da ga vidim u top stanju! Ovo je deo za nekoga ko krpi motor... Nije Classico badava kupio original srafove, ma koliko skuplji bili, jer tek kada sam ih uporedio, gledam da ih i ja uzmem iako imam vise od 2/3 moracu da kupim komlet ili sa nekim da delim...pa javite se kome trebaju da se zajedno ucepimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 16, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Novola je napisao: Evo priznajem da nisam bio korektan, to je zaista bila donja strana, a evo i gornje. Mada meni to i dalje ne vredi tih 25€. Poenta nije u tome da li je gornja ili donja poenta je da joj fale ona dva dela pomoću kojih se vezuje za satove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 16, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, meni @deki295 mi pozajmio sic sav isecen ziletom, probusen, plastika pukla po sredini...strasno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 16, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga odmah bacio i stavio ovo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 16, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pa da je dobar sigurno ga ne bi dobioSent from my LG-K420 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 16, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi Srdjan da je to rad nekog tapetare iz Nisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 16, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan I kako ti je lego bas me zanima, Stiv ga je radio, jeste iz Niš Sent from my LG-K420 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 16, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neces mi verovati...grba iliti stepenik kod tvog sica je na 28-29cm, a ja sam trazio da mi da jos prostora i da grba bude na 34cm od tanka mereci. Produzice ga za par cm zbog estetike i malo prosiriti, normalno i omeksati za moje koscato... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, deki295 said: A kakva je tvoja kad trazis drugu Nije toliko loša koliko me nervira taj "carbon fiber" rad, ta folija, šta li je na njoj, i naravno, polomljeni nosači... Ako za 15e stvarno mogu ispravnu, crnu da nabavim, ne bih se razmišljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Palio sam nesto motor na kratko i posle nekih pola sata do sat uzmem da premjerim ulje, kad ono debelo ispod minimuma. Jbt sta je sad ovo, iznerviram se! Mijenjao svjecice i pustim ga da se zagreje, pa opet pogledam ulje ono do cepa, samo sto ne prespe. Koji mu je andrak i dal da dosipam? Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 16, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Neces mi verovati...grba iliti stepenik kod tvog sica je na 28-29cm, a ja sam trazio da mi da jos prostora i da grba bude na 34cm od tanka mereci. Produzice ga za par cm zbog estetike i malo prosiriti, normalno i omeksati za moje koscato...Pa onda za saputnika koji i ovako ima prilično malo mesta nece biti nista a ti ces opet da letis napred nazad. Neznam ja sam se naviko da budem malo vise prema napred tako mi i lakse da upravljam nekako Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 16, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ulje meri minut dva posto se ugasi motor i tad bi trebalo da bude najtačnije. Nek me@Arso ispravi ako grešim. Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 16, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan meni minut dva posle gasenja nivo opadne verovatno ispod minimuma, merim dok motor radi i odmah posle gasenja ali posle voznje, ne zagrevanje u mestu juce stigli setovi gumica slavina iz sente, da li prati slavine u ultrazvucnim kadicama? cevi na slavinama su valjda plasticne, jos ih nisam skinuo, jel sme to u kadice? ima li smisla prati u kadicama ako ne cistis i rezervoar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ti smisla čistit slavine ako ti tank nije čist.Procedura oko usisa goriva se rješava po principu od gore prema dole.Znači prvo tank, pa slavine, onda pumpa i karburatori na kraju.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...