el classico 6200 Napisano April 11, 2020 Drug član, 4195 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna lipa plavušaVozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jes lepa, mada, po mom ukusu mi je lepsa sara ne tvojoj, prvoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moju teram.. Doduse slikam kod kuce pa sam libero kad hocu osim pandurskog tajm auta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, i Rea mi postuje sve propise... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2128 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1699 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je većina vas videla ovaj snimak, ali ovo mi je default kako jedna Tenera treba da izgleda, apsolutno je perfektna. Malo bi taj zadnji nosač koferfa drugačije odradio ali se na ovoj lepo uklapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7897 Napisano April 11, 2020 Drug član, 3014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ova mrakača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Novola je napisao: Verovatno je većina vas videla ovaj snimak, ali ovo mi je default kako jedna Tenera treba da izgleda, apsolutno je perfektna. Malo bi taj zadnji nosač koferfa drugačije odradio ali se na ovoj lepo uklapa. Druze, takav nosac kofera je pravljen za ST. Imam isti, razlika je sto je on stavio druge migavce i da bi popunio rupe u cevima iz koje su izlazili original migavci popunio je stavljajuci cev koja ide oko zadnje gume. Snimicu moj danas pa ces videti...mada, svaki nosac, za enduro, po mom, ne malom iskustvu, mada sam veoma slab sa mehanikom, mora biti od dobrog metala a ne od aluminijuma. Kupio sam sa slomljenim pa je zavaren. Da, i rol bar nam je potpuno isti...koincidencija ili !?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bigor, pa to nije ST...prerada, i to ozbiljna! 850ccm, farovi, plastika. OK i meni je gotivna ali je ipak hibrid! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7897 Napisano April 11, 2020 Drug član, 3014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, znam al dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6200 Napisano April 11, 2020 Drug član, 4195 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje hibride imaju talijani...Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaista je to nacija ciji dizajn ide ...ma sta ide? oni kroje dizajn!! Idem da snimim moj rol bar i nosac za koji pouzdano tvrdim, iako je fabricki, da onoj stvari ne vredi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6200 Napisano April 11, 2020 Drug član, 4195 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan TÉNÉRÉ - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 947 new photos · Album by Elias Barisic Nađite si favorita XTZ PIN.IT Explore eliasbarisic's board "XTZ", followed by 183 people on Pinterest. See more ideas about Motorcycle, Yamaha and Trail motorcycle. A možete i ovdi Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Signore el Classico! Kupio sam Acebis stitnike, cini mi se kao tvoje, tanke sa sirim dodatkom pa sad, te sire mogi skidati ili stavljati. Ni u servisu nisu mogli jer metalni drzac koji se montira kod posude za ulje, ne moze od same posude. Postoji varijanta da se od lima naprave nekakvi odstojnici pa na njih da se srafi! Pitanje...kako si ti resio taj problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6200 Napisano April 11, 2020 Drug član, 4195 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Senti amico mio Kod mene su acerbis rallye pro protektori, montiraju se bez komplikacija. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kasnije cu snimiti moje pa da uporedimo. Za cega sluzi ovo crevo ciji kraj mi visi iako ima zicani steznik.. Ne vidim odakle ide a sad je policijski kod nas pa ne mogu skidati plastiku..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka identicnog rol bara i nosaca kofera Givi, mada mi je Kapin kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je on stavio manje migavce rupe je prespojio metalnom (ruznom ali drzi zato cvrsce) cevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Novola..sory, mea pulpa...Givin nosac ima tu cev koja je kod mene skinuta...moguce da je i to doprinelo da nosac pukne! ps: i dalje mislim da aluminijumski nosac, iz delova, nije za kofere zapremine 40>l. a gde jos dva bocna!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6200 Napisano April 11, 2020 Drug član, 4195 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nosači kufera moraju biti povezani otraga, ta veza ti fali, zbog tog je puka Givi-jev nosač.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2128 Napisano April 11, 2020 Drug član, 1699 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Panta Zemunac said: Kasnije cu snimiti moje pa da uporedimo. Za cega sluzi ovo crevo ciji kraj mi visi iako ima zicani steznik.. Ne vidim odakle ide a sad je policijski kod nas pa ne mogu skidati plastiku..? Sad da vidim jesam ja nešto naučio ovde. Trebao bi 2 creva da imaš tu, jedno ide iz air boxa kao neki ispust tu dole, a jedno je sa karburatora, za... vakumiranje? Mora biti zatvoreno. Ispravite me ako grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Panta Zemunac je napisao: Kasnije cu snimiti moje pa da uporedimo. Za cega sluzi ovo crevo ciji kraj mi visi iako ima zicani steznik.. Ne vidim odakle ide a sad je policijski kod nas pa ne mogu skidati plastiku..? Ovo crevce ti je sa kućišta filtera vazduha. Povremeno se skine taj čep sa creva da se ispusti kondenz ili ulje ukoliko se nakupilo u kutiji filtera vazduha... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan On 10.4.2020. at 20:05, pista je napisao: Evo par slika iz 1995... Ovakva je bila prva Super tenera koju sam provozao davne 1989 il 1990 godine. Vlasnik je bio neki naš momak koji je radio valjda u Nemačkoj, pa došao na odmor kući u Brčko - il tu negde u okolini . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano April 11, 2020 drrmrr, 770 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Moras da imas tu srednju cevku koja spaja krajeve. Tako je i fabricki. Wing rack za XTZ750 ima drugi " problem" raspon srednjeg dela odnosno nosaca centralnog kofera nije simetrican. Znaci ili se doda ploca ispod ili se namesti asimetricno. Sto odgovara givi koferima od kojih je desni tanji od levog( zbog izduva). Ja sam uzeo wing rack sa fazera i on ima jos jedan dodatak, a to je vezivanje samog kraja za suvozacev fuzaster. To je nesto sto bi dodatno ojacalo celu konstrukciju, ali kod standardne verzije/ponude za xtz je nema. I wing rack je strogo drumska prica za kofere. Svaki pad je rizik da se slomi za razliku od metalnih , cevastih nosaca. A ti crash barovi sa slike imaju srednji deo sa srafovima prema hladnjaku... ne znam kako se to zavrsava prilikom pada na zemlju, ili "ujede" ram ili ce zavrsiti u hladnjak, pre bih okrenuo kontra tu vezu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7897 Napisano April 11, 2020 Drug član, 3014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti crash barovi su na izgled lijepi ali ne bas funkcionalni, bivsi vlasnik mog motora ih je imao. Kada mu se prevrnuo motor nabio mu se u rezervoar i ulubio da, sada ne znam nikako kako bih ga ispravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...