SHUM@Rz 104 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Cek cek..... kakvoje ovo prebrojavanje.......... Nemojte to da radimo, plakace nam saborci Trafikanti............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi.. sed vec postajemo neformalna grupa individualaca.. ako ce neko da place zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima još par STeneraša.. osim Hammera u Zaječaru postoji cela ST teroristička ćelija... Elvis i čini mi se još dve ST... plus PeraST i Neša... a biće još ljudi :moto3: ps. danas sam izvalio da sam "izjeo" prednji zupčanik... pošto nemam "vremena" za kompletnu zamenu promeniću samo njega pa na leto ceo komplet, ali sam priliko skidanja dve dekle kod prednjeg lančanika "provalio" da je moguće podešavanje visine poluge menjača (nije na šalterici kao kod hondi već ne kraju poluge je moguće promeniti visinu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U koliko Vas je dobih ideju za biznis. Uvoz i rasturanje polovnih ST-ova i izrada kreš barova i centralnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U koliko Vas je dobih ideju za biznis. Uvoz i rasturanje polovnih ST-ova i izrada kreš barova i centralnih. pa pazi ne bi bilo loše inače ovi u Labaratoriji još napraviše dobar motor od one tvoje nekretnine... a gume su joj sele ko budali šamar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan vidi ga ovaj zalutali nes se od tog leba najesti.. trose se emulzione tube na 50K.. Joska je tu za regler..lanac lancanici i zdravo.. daklem 1. Zextrim 2. Pepsi 3. Vlajko 4. Shuma@rz 5. Mazak 6. Sinke 7. Bopk 8. O'sonesi 9. Gile EX (nece jos dugo) 10. Hammer (i on ce sa Giletom) 11. Goksi ST 12. Ceh (samo nije Super, al nema veze nas covek) 13. TAZZ 14. her_sebeshki 15. Dulebajkom (nesto nije aktivan na forumu) 16. Sablja1 17. Pera ST 18. Nesa 19. Elvis 20. Zajecarska ST teroristicka celija (x clanova) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Čuj zalutali, volem i ja Vas. Čuče, čuče, samo da se ne usmrde tamo na centralnom. Jedva čekam neku džumle vožnjicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Februar 12, 2011 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zextrim 2. Pepsi 3. Vlajko 4. Shuma@rz 5. Mazak 6. Sinke 7. Bopk 8. O'sonesi 9. Gile EX (nece jos dugo) 10. Hammer (i on ce sa Giletom) 11. Goksi ST 12. Ceh (samo nije Super, al nema veze nas covek) 13. TAZZ 14. her_sebeshki 15. Dulebajkom (nesto nije aktivan na forumu) 16. Sablja1 17. Pera ST 18. Nesa 19. Elvis 20. Zajecarska ST teroristicka celija (x clanova) 21. Fi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Februar 12, 2011 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čuj zalutali, volem i ja Vas. Čuče, čuče, samo da se ne usmrde tamo na centralnom. Jedva čekam neku džumle vožnjicu. kakva crna voznjica, ona tvoja krsina vec tri meseca u laboratoriji :lol: p. s. - lepo ti je sediste, skoro k'o moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zextrim 2. Pepsi 3. Vlajko 4. Shuma@rz 5. Mazak 6. Sinke 7. Bopk 8. O'sonesi 9. Gile EX (nece jos dugo) 10. Hammer (i on ce sa Giletom) 11. Goksi ST 12. Ceh (samo nije Super, al nema veze nas covek) 13. TAZZ 14. her_sebeshki 15. Dulebajkom (nesto nije aktivan na forumu) 16. Sablja1 17. Pera ST 18. Nesa 19. Elvis 20. Zajecarska ST teroristicka celija (x clanova) 21. Fi011 22. Gizda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan kakva crna voznjica, ona tvoja krsina vec tri meseca u laboratoriji :lol: p. s. - lepo ti je sediste, skoro k'o moje E da mi je neko to napisao ko dođe na kafu u Labos, ali ovako moram: Svaki put kada dođe moja kamila na red, pojavi se fi sa precenjenom tarabom. Epilog, ja moram da čekam jer si komšija. Nije fer, ali ne bi ovde širio ovu polemiku, već imamo naše mesto za to. Samo se Vi prebrojavajte, trebaće Vas više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mazak i ostali koji su me kontaktirali u vezi kofera- kofere sam prodao i naucio nesto novo. To novo je da ovu temu vise citaju afrikanci nego mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 12, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zextrim 2. Pepsi 3. Vlajko 4. Shuma@rz 5. Mazak 6. Sinke 7. Bopk 8. O'sonesi 9. Gile EX (nece jos dugo) 10. Hammer (i on ce sa Giletom) 11. Goksi ST 12. Ceh (samo nije Super, al nema veze nas covek) 13. TAZZ 14. her_sebeshki 15. Dulebajkom (nesto nije aktivan na forumu) 16. Sablja1 17. Pera ST 18. Nesa 19. Elvis 20. Zajecarska ST teroristicka celija (x clanova) 21. Fi011 22. Gizda 23. andrimil(koji pored UrosaTA nosi titulu mog najboljeg druga) Pi jbt kako njega da zaboravim,a vrbujem i konobara u ole u-Mija....Tako da znate da radim i kao scout, nego niko nista za onaj moj predlog o majcama??!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Khm,Khm. Jeli, KO je REK'O da ja ispadam iz narodnog XTZ udruzenja? Ima da odgovara zbog klevete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da ja prodajem moju Teretnjacu al to je cisto da bih je trampio za malko noviji model, mada kakva je ponuda u oglasima cini mi se da cu odustati i zadrzati ovo sto imam Inace u ZA su prosle god dominirale Tenere u odnosu na Afrike a sad su stvari postale turbulentne. Mislim da imamo jedan prebeg u suprotni tabor al jos nisam siguran. Saznacu za par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su Zajecarske ST koje su bile u ekipi prosle god. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pih, sve četiri skoro lepe kao Africa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 12, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan A ljubomorni Afrikanci , sto nas ima vise....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A ljubomorni Afrikanci , sto nas ima vise....... Ljubomorni, na koga, na šta, zbog čega? P.S. Nema Vas više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hammer, ispravljamo nepravdu 1. Zextrim 2. Pepsi 3. Vlajko 4. Shuma@rz 5. Mazak 6. Sinke 7. Bopk 8. O'sonesi 9. Gile EX (nece jos dugo) 10. Hammer 11. Goksi ST 12. Ceh (samo nije Super, al nema veze nas covek) 13. TAZZ 14. her_sebeshki 15. Dulebajkom (nesto nije aktivan na forumu) 16. Sablja1 17. Pera ST 18. Nesa 19. Elvis 20. Zajecarska ST teroristicka celija (x clanova) 21. Fi011 22. Gizda 23. andrimil(koji pored UrosaTA nosi titulu mog najboljeg druga) Acimo.. imas jos fore da polepis ST nalepnice na tvoju lominu Kad su ljudi mogli veru da menjaju.. primicemo te i u nase redove.. kad si tolko navalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 12, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Pri servisu karburatora Zare nije dobro stegnuo glavnu diznu.. tako da se vremenom skroz odvila i sikljala puno goriva.. to je jedan od niza propusta.. a lepo zna da naplati.. Zare dovidjons.. Pricasmo mi jednom na temu potroshjne... Jel to znaci da nisu tube u pitanju, da je veca potroshnja bila zbog dizne? ...da si ushtedim koj JuRo I kad i gde je taj skup Tenerasha..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A Afrikaneri na njihov spisak dodali Aca hondu - verovatno zbog nika. Poznajem čoveka i taj ne silazi sa tenere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pi jbt kako njega da zaboravim,a vrbujem i konobara u ole u-Mija....Tako da znate da radim i kao scout, nego niko nista za onaj moj predlog o majcama??!! za majice postoje neke ideje pa ćemo da ih razradimo do početka sezone Ovo su Zajecarske ST koje su bile u ekipi prosle god. pu pu pu stvarno su poubave... inače koji su prednji blatobrani na one dve desno... ja nameravam tako nešto da stavim na svoju, mnogo mi se dopada... još ako bi slikali sistem kačenja tih blatobrana radosti mojoj nigde kraja :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, koliko bagre se nakupilo za jako kratko vreme...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prosperks 10 Napisano Februar 12, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: kosevi,krusevac Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima,kupio sam super tenere pa rekoh da vam povecam broj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...