deki295 545 Napisano Octobar 5, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Šta je bre ovo Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Octobar 5, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Šta je bre ovo Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока Filter vazduha, slican dakar verziji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 5, 2016 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Radi ih tip iz Italie. On radi i bočne tankove za benzin koji idu ispod sica, kao i sužavanje velikog tanka a od istoga radi i dvodjelni, све по жељи клијентеле. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 5, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar stenera nema ionako ogroman tank pa da joj jos trebaju dodatni pored sedista. Mada ako krenes na Tibet mozda nije losa ideja. Sent from my HTC Desire 310 dual sim using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 5, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba veliki tank kad trosi kao tenk , meni se bas svidja kako izgleda sa ovim duplim rezervarom i filterom, nekako sirovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 5, 2016 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja je relativna stvar, meni osobno kad je motor u pitanju, uopće nije bitna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Octobar 5, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Radi ih tip iz Italie. On radi i bočne tankove za benzin koji idu ispod sica, kao i sužavanje velikog tanka a od istoga radi i dvodjelni, све по жељи клијентеле. Jel znas mozda koliko kosta taj rezervoar??Vec kad bih radio jednog dana isao bi na plasticni kao onaj madjar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 5, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba veliki tank kad trosi kao tenk , meni se bas svidja kako izgleda sa ovim duplim rezervarom i filterom, nekako sirovo.Kad vozis 80 na tri hiljade obrtaja jedva prelazi 5 l. Nije to mnogo Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 6, 2016 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Znam daje onaj dvodijelni otprilike oko 500€..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Videh da neko trazi ST da kupi, icice moj u prodaju isto je iz Zajecarskog kraja dosao u ravnicu (na NS tablama je sad), samo sa boljom cenom i standardno besmisleno vise opreme (crashbarovi, nosaci kofera, 3 kofera, pancirna creva, anake 2 nove, regler joskin, novi aku, nove sajle i tako...) https://www.dropbox.com/sh/dqylu179fnfda3d/AACENcUaUMnJc7cJnTLD1HRPa?dl=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 6, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, Slobodane...sto mi stajes na muku...predobra ti je Stenera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 6, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Videh da neko trazi ST da kupi, icice moj u prodaju isto je iz Zajecarskog kraja dosao u ravnicu (na NS tablama je sad), samo sa boljom cenom i standardno besmisleno vise opreme (crashbarovi, nosaci kofera, 3 kofera, pancirna creva, anake 2 nove, regler joskin, novi aku, nove sajle i tako...) https://www.dropbox.com/sh/dqylu179fnfda3d/AACENcUaUMnJc7cJnTLD1HRPa?dl=0 Bajk je bombona a cena prava sitnica?? Ko je radio kreš barove na njemu ako nije tajna i sediste a i vizir he he he. Sent from my HTC Desire 310 dual sim using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Octobar 6, 2016 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio cras bar za Super Šteneru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Videh da neko trazi ST da kupi, icice moj u prodaju isto je iz Zajecarskog kraja dosao u ravnicu (na NS tablama je sad), samo sa boljom cenom i standardno besmisleno vise opreme (crashbarovi, nosaci kofera, 3 kofera, pancirna creva, anake 2 nove, regler joskin, novi aku, nove sajle i tako...) https://www.dropbox.com/sh/dqylu179fnfda3d/AACENcUaUMnJc7cJnTLD1HRPa?dl=0 Bajk je bombona a cena prava sitnica?? Ko je radio kreš barove na njemu ako nije tajna i sediste a i vizir he he he. Sent from my HTC Desire 310 dual sim using Tapatalk Crashbarove pojma nemam, krajnje ne standardni za ST ja ih nisam vidjao takve ranije, ostalo standardno drustvo vizir Ivan BG, sediste Boban BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Uf, Slobodane...sto mi stajes na muku...predobra ti je Stenera... Dodji probaj, dogovoricemo nesto, to bi u svakom slucaju bila najiskrenija preprodaja motora u Srbiji Ja ove zime planiram nesto sasvim drugacije sto nece da trosi benzin pa ce mi u svakom slucaju trebati tvoja pomoc i vestine iz biciklistickog sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 6, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan E aj malo molim te iskustvo sa tom visinom vizira, kako se ponasa sam vizir na 120+ i kolko si ti visok tj.kako se i dali vetar preko kacige prelazi ili bije u vizir, posto razmisljam da dodam parce na moj ili da pravim skroz drugi neznam ni sam. Ja sam 195cm i vetar mi bije tacno u kacigu a vizir imam neznam ni sam jel to fabricki ili neki aftermarket. Sent from my HTC Desire 310 dual sim using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 6, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan E aj malo molim te iskustvo sa tom visinom vizira, kako se ponasa sam vizir na 120+ i kolko si ti visok tj.kako se i dali vetar preko kacige prelazi ili bije u vizir, posto razmisljam da dodam parce na moj ili da pravim skroz drugi neznam ni sam. Ja sam 195cm i vetar mi bije tacno u kacigu a vizir imam neznam ni sam jel to fabricki ili neki aftermarket. Sent from my HTC Desire 310 dual sim using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 6, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, Slobodane...sto mi stajes na muku...predobra ti je Stenera... Dodji probaj, dogovoricemo nesto, to bi u svakom slucaju bila najiskrenija preprodaja motora u Srbiji Ja ove zime planiram nesto sasvim drugacije sto nece da trosi benzin pa ce mi u svakom slucaju trebati tvoja pomoc i vestine iz biciklistickog sveta. Na tu pomoc (ako sta mogu pomoci) racunaj uvek...tu smo da se pomazemo...Dogovorimo se koji vikend pa naletim za NS da vidim i uzivo tu lepoticu od Stenere pa da se malo i ispricamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 7, 2016 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bila je riječ o airbox gumama, na MSP com su sad po 23.52€ komad. A bile su jedno vrijeme i po 75€ komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kod Ivana imas 6 modela vizira za Super Teneru, ovaj je serdnje visine, srednja sirina od njegovih. Na mojih 190cm vetar mi udara u vrh kacige, malo iznad vizira. Da je sredjujem za turing sigurno bi zamenio za jos vislji. Sto se samog vizira tice nisam imao problem ni sa njime ni sa Ivanovim vizirima na prethodna dva motora. Nema nekih uvijanja i vibracija, doduse ja ne teram bas previse, na 160kmh je sve ok, dalje nisam isao E aj malo molim te iskustvo sa tom visinom vizira, kako se ponasa sam vizir na 120+ i kolko si ti visok tj.kako se i dali vetar preko kacige prelazi ili bije u vizir, posto razmisljam da dodam parce na moj ili da pravim skroz drugi neznam ni sam. Ja sam 195cm i vetar mi bije tacno u kacigu a vizir imam neznam ni sam jel to fabricki ili neki aftermarket.Sent from my HTC Desire 310 dual sim using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 7, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na informacijama to mi znaci a ni ja ne teram nesto bas previse nije bas ni bajk za to do 120-140 top. Mozda kad bi stavio veci vizir nebi osetio vetar toliko pa bi mozda i preterivao sa brzinom. Ko zna.... mozda je ovaako i bolje. Sent from my HTC Desire 310 dual sim using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan U odnosu na taj koji imas na slikama, i ovaj bi ti bio ogromna razlika, samo sto bi ti udarao vetar malo nize nego meni zbog visine, doduse moguce da bi i nize posto je moje sediste preradjeno i realno malo nize i drzi me blize rezervoaru. Hteo sam da kazem da samo dodavanje deflektora na tovj neznam dal bi ti resilo problem. ja bi nacimao Ivana i uzeo najvislji koji ima i najsiri, ako ne ides u offroud sa njome bice ti uzivanje. Ivanovi viziri su stvarno povoljni nije neki izdatak pogotovo ako peglas kilometrazu sa motorom. Ako dolazis do NS javi se pa pogledaj probaj ovaj moj setup. Hvala ti na informacijama to mi znaci a ni ja ne teram nesto bas previse nije bas ni bajk za to do 120-140 top. Mozda kad bi stavio veci vizir nebi osetio vetar toliko pa bi mozda i preterivao sa brzinom. Ko zna.... mozda je ovaako i bolje.Sent from my HTC Desire 310 dual sim using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 12, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ili standardan Ivanov + krilce (+10-15€) ili njegov "Dakar" vizir koji je pravio Zextremeu i koji je vise nego odlican... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 12, 2016 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Imali tko sliku tog Dakar vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 12, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Aj ko ima ivanov tel. Ja mu poslo mail on mi odgovorio sa par slika svojih vizira ali bez adrese i telefona. Samo me začikava. sa mobilnog koristeći tapatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...